hmmm...kam ten visokia bjaurasti leistis sau, jei galima lazeriu suaktyvinti kolageno gamyba dabar? nereikia slifuoti, tiesiog per pietu pertrauka nueiti, lazeriu "apdirbamas veidelis", po sios proceduros smarkiai suaktyveja kolageno gamyba.
Maciau is arti chirurge, kuri pati ta daro, jai 35, o veidelis atrodo kaip 23....nei rauksleles. matyt, kolegos pasidarbavo
Ir kieki kainuoja tos proceduros su lazeriu? As pati turiu nedekinga veida ir oda. Turiu ir tas "pykcio" rauksles,nors jos pas mane istisai isryskeja,jei tik suale sviecia ar kur ziuriu tai ir susiraukiu.O jos jau gana gilios,nors nesu dar sena,ale. Ir nuo nosies pas mane link lupu gana gilus idubimai-rauksles. TAs negraziai atrodo,o kaip padaryt ,akd kiek lygiau butu?
o as noreciau pasitarti, pvz man 25 bet as ilgai galvojau apie kokia nors procedura ( gal botoxa? ar ka panasaus) prevencijai juk kol nera rauksciu lengviau padaryt kad ju nebutu ateity( cia mano logikos virsune ) gal ka patarsit? laukiu komentaru
Mano kosmetologe,kas 6 menesius leidziasi botulina i kakta(gyliai raukslei tarp antakiu sumazinti).Zinokit,neisivaizduoju,kaip ji pries tai atrode,bet ta rauksle visvien aiskiai matosi ir kakta lygesne neatrodo.
As geriau kaktos tempimo operacijai pasiryciau,o ne kas 6 menesiai 600 moketi,kai rezultatas toks minimalus.
As geriau kaktos tempimo operacijai pasiryciau,o ne kas 6 menesiai 600 moketi,kai rezultatas toks minimalus.
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 03 14, 17:13)
hmmm...kam ten visokia bjaurasti leistis sau, jei galima lazeriu suaktyvinti kolageno gamyba dabar? nereikia slifuoti, tiesiog per pietu pertrauka nueiti, lazeriu "apdirbamas veidelis", po sios proceduros smarkiai suaktyveja kolageno gamyba.
Maciau is arti chirurge, kuri pati ta daro, jai 35, o veidelis atrodo kaip 23....nei rauksleles. matyt, kolegos pasidarbavo
Geras variantas.Tik po siu proceduru reikia labai saules vengti,nes nuo jos galima isigyti bjauriu pigmentiniu demiu ant veido. Geriausiai rudeni sia procedura atlikti.Be to rezultatas 4-6 metams.Idomu kiek si procedura kainuoja.
QUOTE(Vanesa @ 2005 05 05, 14:18)
Geras variantas.Tik po siu proceduru reikia labai saules vengti,nes nuo jos galima isigyti bjauriu pigmentiniu demiu ant veido. Geriausiai rudeni sia procedura atlikti.Be to rezultatas 4-6 metams.Idomu kiek si procedura kainuoja.
oi cia laba geras variantas , gal kas zinot ko nors daugiau, parasykit labai smalsu, kur daro, kiek uztrunka procedura kiek kainuoja, laukiu ziniu
Perskaiciau visa tema, nustebau pamacius tiek neigiamu atsiliepimu. Man tik 24 ir apie rauksles kol kas telieka svajot Bet zinau, kad visos negriztamai senstam, ir visos norim buti jaunos ir dailios... Nespjausiu i vandeni, kuri ketinu gerti - jeigu reikes, naudosiuos botulinu, jeigu ne - lazeriu ar dar kaip, jei tik finansai leis, esu tikra, mielai atsikratysiu raukslem, tegul ir tokiomis drastiskomis priemonemis
O kokiam amziui ji skirta? Cia mimikos ar amziaus raukslem? Nieko nesu girdejus
Sveki merginos!
Atsiprasau, kad nelabai gerai zinau lietuviu kalba..... bet pasistengsiu tobulinti pradines zinios. Ta procedura populiari Rusijoi ir galvoju ne tik. Skyrta moterims virs 30 m. kaip as galvoju, pas pazistomuju klasti kazkaip nepatuogu, supraskit. Del salutiniu poveikiu norejau paklausti, gal kas nauduoja.
Keik zinau tai ira injekcios(didelis kiekis) i ruomenius veido (akiu zonuoje, prie lupu ....), po kuriu jie atsijungia, ir zmogus nebegali maivitis. Po pirmos injecios antra po keliu menesiu ir mazasnis kiekis reikalingas prieparato.
Dekuju is anksto visems.
Atsiprasau, kad nelabai gerai zinau lietuviu kalba..... bet pasistengsiu tobulinti pradines zinios. Ta procedura populiari Rusijoi ir galvoju ne tik. Skyrta moterims virs 30 m. kaip as galvoju, pas pazistomuju klasti kazkaip nepatuogu, supraskit. Del salutiniu poveikiu norejau paklausti, gal kas nauduoja.
Keik zinau tai ira injekcios(didelis kiekis) i ruomenius veido (akiu zonuoje, prie lupu ....), po kuriu jie atsijungia, ir zmogus nebegali maivitis. Po pirmos injecios antra po keliu menesiu ir mazasnis kiekis reikalingas prieparato.
Dekuju is anksto visems.
A tai tu cia botulino injekcijas Is pavadinimo suprast nesugebejau,kaip visad Kazkur jau buvo diskutuota apie tai,tik reiki apaieskoti. Amerikooj laai populiaru Bet tai amerikoj,kur technologijos ir kisenes dirba pilnu pajegumu
veidas buna kaip kauke......nekruta nei vienas raumuo........rauksliu nebesimato........is karto po proceduros veidas kelias dienas buna istynes........po to istynimas praeina....ir kaip minejau veidas atrodo kaip negyvas......aisku cia jei botox prisleidi i daug vietu...ta prasme i kakta......prie akiu..... prie lupu ir t.t........laiko sesis menesius.......po sesiu menesiu veidas atsistato i pradine busena.....bet atrodys kad rauksliu dar daugiau padaugejo nei buvo.....