QUOTE(Renatulyte @ 2008 10 09, 19:05)
o as praeitais metais su botoxu kaktos raukslele "naikinau". Efektas gal ir nieo. Ta raukslele nedingsta, bt tiesiog negileja. Tai tesesi 6-7men. Beje, jokio kaukes efekto Bt stai kai pasibaige veikimas.... buvau nemaloniai nustebinta, kd raukslele pagylejo, nes raumuo jau spejo suglebti ir "nebedirba kaip anksciau". Taigi dbr pasidariau hialurono rugsties injekcija ir esu lb patenkinta. Pora dienu toj vietoj tik vos patine buvo. DBR lygu kaip buve. Raukslele dingo. O ir efektas 12-18men Ziuresim kiek laikys Nes dar tik menuo praejo
Aš įsivaizduoju, kad raumens darbo "išjungimas" kaip tik ir yra pagrindinis dalykas, kad raukšlė negilėtų. Keista, kodėl suglebus raumeniui raukšlė pagilėjo. Juk jei raumuo "nebedirba kaip anksčiau", tai žmogus turėtų kaip tik mažiau raukytis, o tuo pačiu raukšlė tikrai neturėtų gilėti...
Kas man galėtų "moksliškiau" paaiškinti, kaip čia yra.. nes noriu pasidaryti šią procedūrą, bet labai neramu, kai paskaitai tokius komentarus..
Aš būtent to ir tikiuosi, kad kol vaistai veiks, as atprasiu raukytis ir po to nebepriprasiu