Įkraunama...
Įkraunama...

"Rimtesnės" priemonės mūsų defektam šalinti

[quote=Magas,2008 10 18, 19:20]
[quote=simsimas2002,2008 10 17, 12:05]
kiek laiko laikesi rezultatas pas tave aplink akis?

o apie koki Jus cia aparaciuka kalbat, nelabai randu pavadinimo blush2.gif
[/quote]

Apie Gavanic Spa II, as ji naudoju apie du menesius, pagerejimas jau matosi.
Siaip visos norim pajaunet ir pagrazeti momentaliai, bet juk senstam is leto, o pagerejimo rezultatu norime greitai. Stebuklu nebuna. Juk nenumetam 10kg. per 15min. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(1turte @ 2008 07 13, 15:57)
Sveikutes,

na taip sveicarai tikrai lyderiai kosmetikos gamyboje... beje apie botoksa ir girdejau, kad daugumai laikosi iki puses metu, noriu tiket, kad hialiurono rugstis (Teosyal kiss) mano lupose laikysis ilgiau  ax.gif bent jau 9 men... bet tai galesiu stebet nes poveiki vizualiai sunku matyt nes prie tokiu pripustu lupu jau pripratau  nail.gif bet tai gaima ir apciuopti nes suemus lupa jauciasi toks stangrumas - na sunku pasakyt , bet kas tai turi mane supras ... wink.gif taigi paziuresim kiek ta rugstis laikysis mano organizme smile.gif...

ooo Teosyal kiss man idomu , tik brangoka!! o yra teosyal tiktai ne kiss, o leidziamas i akiu zona, nes man aktualu paakiu rauksles,turiu tu rauksliu kurios man lab erzina, tai kio skiriasi tas Teosyal nuo botoxo injekcijos???
Atsakyti
QUOTE(viktorija1980 @ 2008 10 21, 00:18)
ooo Teosyal kiss man idomu , tik brangoka!! o yra teosyal tiktai ne kiss, o leidziamas i akiu zona, nes man aktualu paakiu rauksles,turiu tu rauksliu kurios man lab erzina, tai kio skiriasi tas Teosyal nuo botoxo injekcijos???

as vakar buvau botokso leistis apie akis, korekcijai tai pasiklausinejau apie kitas rauksles irgi. I kakta geriau leistis Teosyal nes su botoksu antakiai pakyla, o po to labiau nusileidzia negu buvo pries tai nors gal tai ir nelabai matosi... jei labai megsti raukyti kakta tai geriau botoksa leistis, nes bus kaip vezios tos rauksles nuo tokio iprocio...
Siaip tai gali pati pasiziureti i veidrodi, jeigu juokiesi ir tada daug rauksliu akiu kampuciuose, tada geriau botoksas - kad tiesiog nesirauktu tos vietos...
Bet vistiek galima uzpildyti tas rauksles (zasu kojeles) ir su Teosyal first lines papildomai arba kitu priklausomai nuo gylio rauksles, tik zinoma ne iki pat akies... Man kaip tik aktualu tik nezinau ar pildyti tas linijas ar geriau eiti su lazeriu naikinti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2008 10 21, 09:58)
as vakar buvau botokso leistis apie akis, korekcijai tai pasiklausinejau apie kitas rauksles irgi. I kakta geriau leistis Teosyal nes su botoksu antakiai pakyla, o po to labiau nusileidzia negu buvo pries tai nors gal tai ir nelabai matosi... jei labai megsti raukyti kakta tai geriau botoksa leistis, nes bus kaip vezios tos rauksles nuo tokio iprocio...
Siaip tai gali pati pasiziureti i veidrodi, jeigu juokiesi ir tada daug rauksliu akiu  kampuciuose, tada geriau botoksas - kad tiesiog nesirauktu tos vietos...
Bet vistiek galima uzpildyti tas rauksles (zasu kojeles) ir su Teosyal first lines papildomai arba kitu priklausomai nuo gylio rauksles, tik zinoma ne iki pat akies... Man kaip tik aktualu tik nezinau ar pildyti tas linijas ar geriau eiti su lazeriu naikinti...  g.gif

O kaip su lazeriu panaikina tas rauksles???
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2008 10 16, 11:31)
na tema vel aprimo, tai pasipasakosiu  tongue.gif

mano botoxas akiu kampuciuose po biski nysta po kokiu 2 savaiteliu manau reikes kartoti doh.gif

o kiek laiko jau praejo kai pasidarei injekcija???
Atsakyti
Sveikos. Labai nesidomejau, bet girdejau gydytoju, kad Botoksas yra negerai, paralizuoja raumenis. Dar , su laiku veikia moters smegenys..
Lyg yra dabar kazkokia -rugstis. Taip pat suleidzia .Ka nors girdejote? Ta paslauga atlieka estetikos cenre Kosmedija ir kitur.Gal kuri daretes sia procedura???
Va, turbut radau:
Hialurono rūgšties užpildai – sudaryti iš hialurono rūgšties (ji įeina į daugelį mūsų organizmo audinių, pvz: kremzlės, raiščių ir kt., sudėtį). Jie natūralesni mūsų organizmui, bet greičiau organizmo suskaidomi ir pašalinami (prilausomai nuo gamintojo efektas trunka apie 6-7 mėnesius).

Pusiau sintetiniai audinių užpildai - sudaryti iš hialurono rūgšties ir jame esančių nesirezorbuojančiių akrilinio hydrogelio mikrodalelių. Dėka tokios sudėties organizmas juos ne taip greitai suskaido ir pašalina (efektas trunka iki kelių metų.)

Kaip vyksta procedūra?
Specialus audinių užpildų gelis suleidžiamas į odą. Audinių užpildai savo tūriu iškelia raukšles, taip ją išlygindami ir sušvelnindami. Rezultatai matomi iš karto!

Ar skausminga raukšlių korekcijos audinių užpildais procedūra?
Paprastai prieš procedūrą oda nujautrinama specialiu kremu, todėl diskomfortas būna minimalus.

http://www.lazerinis...injekcijos.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 21 spalio 2008 - 23:11
pasidariau liepos men viduryje
Atsakyti
QUOTE(naujakė2005 @ 2008 10 16, 22:47)
vakar susileidau botoksa i pykcio raukslele, ziuresiu kas bus.

kur leidaisi ir kiek kainavo?
Atsakyti
Cia tas pats kas ir botoksas tik helurono rugsties injekcija brangesne,
Dysport(botox)kainuoja 300-400lt o Teosyal(helurono rugstis) 800-900lt ir sias proceduras reikia kartoti po 5-6menesiu, nes atliaidzia raumeni.
Atsakyti
Tai ar kas nors parašys pas kokį daktarą leidosi Vilniuje ir kiek kainavo ar čia karinė paslaptis?
Atsakyti
Karine paslaptis......reiks i Kauna vaziuoti
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2008 10 22, 10:31)
pasidariau liepos men viduryje

oooo, O tai taip greitai issveike??? blink.gif g.gif
Atsakyti