Įkraunama...
Įkraunama...

"Rimtesnės" priemonės mūsų defektam šalinti

man kazkur po 3 d,bet gydytojas perspejo,kad rezultatas matysis ne is karto
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2008 09 01, 10:43)
man kazkur po 3 d,bet gydytojas perspejo,kad rezultatas matysis ne is karto

O man siandien 5ta diena jau, o jokiu pasikeitimu nematau... schmoll.gif Gal sakau man tas botulinas tesiog nesuveike?(Ar gali buti taip?) doh.gif
Atsakyti
man sake gydytojas,kad yra maza zmoniu grupe,kam botoxas neveikia, o Jūsų neperspėjo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2008 09 01, 14:04)
man sake gydytojas,kad yra maza zmoniu grupe,kam botoxas neveikia, o Jūsų neperspėjo?  blink.gif

Ne, neperspejo. Tik pasake kad rezultatai turetu matytis po 3 -4 dienu, ir tiek.
Negi as priklausau tai mazumai? blink.gif
Nu sugedo nuotaika dabar, taip tikejausi save atjaunejusia pamatyti... unsure.gif
Atsakyti
pakentekil dar kelias dieneles, dar girdejau kad kai kur ta botoxa skiedzia todel irgi galima nesulaukti rezultatu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotuke @ 2008 09 01, 15:00)
Ne, neperspejo. Tik pasake kad rezultatai turetu matytis po 3 -4 dienu, ir tiek.
Negi as priklausau tai mazumai? blink.gif
Nu sugedo nuotaika dabar, taip tikejausi save atjaunejusia pamatyti... unsure.gif

as Jusu vietoje paskambinciau tam paciam daktarui ir paklausciau kodel nera jokiu rezultatu. gal per mazai suleido? kai kurie daktarai nemokamai "koreguoja"
Atsakyti
As pildziausi rauksleles nuo nosies link lupu.Kaire puse gerai uzsipildo, o desines kazkur ta hiulaurono rukstis pasistumia i sona?Gal miegant as ja sustumiu?
Botoksa eisiu rudeni susileist tarp antakiu raukslei panaikint.
O siaip rauksleles nuo jo taip greit nedingsta kaip cia kazkas tikisi, patikrint ar veikia, pabandyk ta vieta raukti ir tada matysis, turetu per tas vietas nesiraukti
Atsakyti
QUOTE(naujakė2005 @ 2008 09 01, 17:16)
As pildziausi rauksleles nuo nosies link lupu.Kaire puse gerai uzsipildo, o desines kazkur ta hiulaurono rukstis pasistumia i sona?Gal miegant as ja sustumiu?
Botoksa eisiu rudeni susileist tarp antakiu raukslei panaikint.
O siaip rauksleles nuo jo taip greit nedingsta kaip cia kazkas tikisi, patikrint ar veikia, pabandyk ta vieta raukti ir tada matysis, turetu per tas vietas nesiraukti

Tai kad raukiasi per tas vietas schmoll.gif
Nu reikes dar palaukti, gal veliau suveiks smile.gif
Man taip pat uzpilde rauksles nuo nosies iki lupu, tai lygtais abi puses vienodai atrodo, nors palietus tas vietas vienoj pusej tas uzpildas jauciasi labiau negu kitoj smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Magas @ 2008 09 01, 16:21)
pakentekil dar kelias dieneles, dar girdejau kad kai kur ta botoxa skiedzia todel irgi galima nesulaukti rezultatu  blush2.gif

Nu cia jau ne kas butu g.gif Net sunku patiketi kad taip gali buti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotuke: 01 rugsėjo 2008 - 18:10
prisiskaiciau cosmopolitane, kad hialiurono rugstis tinka nuo pajuodusiu paakiu - atseit pakelia oda virs kraujagysliu ir ji atrodo sviesesne. gal yra isbandziusiu? kiek tai galetu kainuoti? g.gif
Atsakyti
Lotuke, kaip Jums sekasi? ar rezultatai matosi?
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2008 09 02, 09:14)
Lotuke, kaip Jums sekasi? ar rezultatai matosi?

Dekui, Mage, kad pasiteiravote, taciau geru naujienu kol kas neturiu sad.gif
Vakar pasiskaitinejau JAV interneto puslapius apie" mano kolegas", kuriems botoxas taip pat nesuveike - pasirodo tokiu zmoniu yra, ir nemazai, po 2 - 3 kartus leidosi(turiu omeny keliu savaiciu begyje), o rezultatu jokiu...Betgi viltis mirsta paskutine:) Dar palauksiu...pranesiu kaip bus toliau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotuke: 02 rugsėjo 2008 - 08:26
gal Jums tikrai reiktu su daktaru atlikusiu procedura pasikonsultuot g.gif , nes butu labai gaila,jei neveiktu
Atsakyti