Įkraunama...
Įkraunama...

"Rimtesnės" priemonės mūsų defektam šalinti

Sveikos merginos..
Pasiskaitinejau sia grozio tema susijusias jusu zinutes, na ir kazkaip pamasciau ,kad jus labai drasios darydamos tas ivairias injekcijas...
Pati ne per seniausiai isbandziau superini japoniska veido masaza ,,Kobido''..
Sis masazas skirtas toksinu valymui, veido raumenu atpalaidavimui, stimuliavimui ir tt.
Rezultatas jau po pirmojo seanso akivaizdziai matomas..Pradejusi smukti veido pasikelia, veidas paskaisteja.. Pasijauciau atjaunejus kokiais 5 metais!!. Deja rauksliu jis nepanaikina, taciau manau , kad tai tikrai labai gera prevencija pries jas...Taigi kol dar galiu save pagrazinti tokiu budu , manau operacijoms tikrai nesirysiu..O veliau kas zino...smile.gif
Atsakyti
visi botoxai, rugstys ar vitaminai, kurie leidziami y oda ir nesveika, ir negerai odai. Visu pirma tai suleidziama tarsi nuodai, kurie toje kuno vietoje niekad patys nesigamina, kas 4 menesius reikia nauju injekciju.. Manau pigesnis ir geresnis budas yra Kobido masazas.. Tai japonu veido masazas kuris efektyviai jaunina ir stabdo veido raukslejimasi. Masazo metu oda yra stimuliuojama, tokiu budu ji lieka net ir standesne smile.gif Zinau viena tikrai super masazista kaune, jis daro kuno ir veido masazus.. tuomet nereikia chemijos kisti y save, kurios per diena ir taip gaunam.. o galutinis rezultatas, kad po tiek injekciju oda nustos atlikti savas funkcijas, ir 65 metu jus atrodysit tarsi 80, ir oda bus ne is maloniausiu anukam liesti.. Taigi mano siulymas yra Kobido masazas, derinant tarkim su meditacijom, joga smile.gif Del Kobido galit kreiptis ir y mane..
Atsakyti
na labai man kategoriška nuomonė pasirodė, iš kur duomenys,kaip oda atrodys kai pvz man bus 65 ? manau čia labaiausiai genetika lemią,

o ir apie Jūsų siuloma masaža taip pat labai mažai duomenų,kas bus po jo,ar tikrai oda bus stangresnė ar mažiau raukšlėsis.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rajen @ 2008 08 25, 16:06)
visi botoxai, rugstys ar vitaminai, kurie leidziami y oda ir nesveika, ir negerai odai. Visu pirma tai suleidziama tarsi nuodai, kurie toje kuno vietoje niekad patys nesigamina, kas 4 menesius reikia nauju injekciju.. Manau pigesnis ir geresnis budas yra Kobido masazas.. Tai japonu veido masazas kuris efektyviai jaunina ir stabdo veido raukslejimasi. Masazo metu oda yra stimuliuojama, tokiu budu ji lieka net ir standesne smile.gif Zinau viena tikrai super masazista kaune, jis daro kuno ir veido masazus.. tuomet nereikia chemijos kisti y save, kurios per diena ir taip gaunam.. o galutinis rezultatas, kad po tiek injekciju oda nustos atlikti savas funkcijas, ir 65 metu jus atrodysit tarsi 80, ir oda bus ne is maloniausiu anukam liesti.. Taigi mano siulymas yra Kobido masazas, derinant tarkim su meditacijom, joga smile.gif Del Kobido galit kreiptis ir y mane..

Reklama?
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2008 08 26, 10:51)
na labai man kategoriška nuomonė pasirodė, iš kur duomenys,kaip oda atrodys kai pvz man bus 65 ? manau čia labaiausiai genetika lemią,

o ir apie Jūsų siuloma masaža taip pat labai mažai duomenų,kas bus po jo,ar tikrai oda bus stangresnė ar mažiau raukšlėsis.... g.gif

Galeciau pakomoentuoti kitaip:
Kaip manote ar sportuojancio zmogaus kunas yra tvirtesnis , sveikesnis , nei nesportuojancio...? Kobido yra veido sportas...Tai nejau jis gali buti blogai...??
Na ir dar..Pameginti , bent viena sio masazo sesija manau tikrai verta..tai ne injekciju kaina...smile.gif Pati dariausi 10 sesiju..ir dabar kas menesi einu bent viena karta palaikymui...Super!..
Atsakyti
na sporto nauda plačiai žinoma, o Jūsų minimas "kibido" nėra taip plačiai žinomas.
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2008 08 27, 09:46)
na sporto nauda plačiai žinoma, o Jūsų minimas "kibido" nėra taip plačiai žinomas.

Kas cia, zaidimas nezinau , bet priestarauju??smile.gif)) As jokiu budu to masazo niekam nepersu, tik issakiau savo nuomone, nes as si dalyka isbandziau...smile.gif O nezinomas jis tik Lietuvoje , jei ka....
Atsakyti
QUOTE(austem @ 2008 08 26, 15:54)
Galeciau pakomoentuoti kitaip:
Kaip manote ar sportuojancio zmogaus kunas yra tvirtesnis , sveikesnis , nei nesportuojancio...? Kobido yra veido sportas...Tai nejau jis gali buti blogai...??
Na ir dar..Pameginti , bent viena sio masazo sesija manau tikrai verta..tai ne injekciju kaina...smile.gif  Pati dariausi 10 sesiju..ir dabar kas menesi einu bent viena karta palaikymui...Super!..

kažin ar kaina mažesnė.. unsure.gif aš žiūrėjau įvairių masažų kainas, ir norint išgauti rezultatą-reikia praeiti visą kursą. Kaina gaunasi didesnė nei botuksas unsure.gif

aš vis nesiryžtu botuksui....o taip reikėtų..bet bijau, kad vokai neužkristų ant akių ar dar kokių nenumatytų dalykų nenutiktų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(austem @ 2008 08 25, 14:33)
Sveikos merginos..
Pasiskaitinejau sia grozio tema susijusias jusu zinutes, na ir kazkaip pamasciau ,kad jus labai drasios darydamos tas ivairias injekcijas...
Pati ne per seniausiai isbandziau superini japoniska veido masaza ,,Kobido''..
Sis masazas skirtas toksinu valymui, veido raumenu atpalaidavimui, stimuliavimui ir tt.
Rezultatas jau po pirmojo seanso akivaizdziai matomas..Pradejusi smukti veido pasikelia, veidas paskaisteja.. Pasijauciau atjaunejus kokiais 5 metais!!. Deja rauksliu jis nepanaikina, taciau manau , kad tai tikrai labai gera prevencija pries jas...Taigi kol dar galiu save pagrazinti tokiu budu , manau operacijoms tikrai nesirysiu..O veliau kas zino...smile.gif

Taigi-rauksliu nepanaikina-o pas mane lb daug mimikos rauksliu, taigi sis masazas nebent uzkirstu kelia tolesniu rauksliu vystymuisi, bet tik botoksas gali panaikinti senas. Isbandziau visokius kremus, bet isitikinau kad tai nepadeda, ir tik injekcijos gali panaikinti rauksles, tad teks vel rinktis seniai isbandyta metoda.
Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2008 08 27, 19:49)
kažin ar kaina mažesnė.. unsure.gif  aš žiūrėjau įvairių masažų kainas, ir norint išgauti rezultatą-reikia praeiti visą kursą. Kaina gaunasi didesnė nei botuksas unsure.gif 

aš vis nesiryžtu botuksui....o taip reikėtų..bet bijau, kad vokai neužkristų ant akių ar dar kokių nenumatytų dalykų nenutiktų doh.gif

Akiu vokai isties siek tiek pakrenta kai botoksas isveikia, bet ji suleidus veidas atrodo jaunesnis, zvalesnis, vokai pasikelia
Atsakyti
QUOTE(rasiuxxx @ 2008 08 28, 12:16)
Akiu vokai isties siek tiek pakrenta kai botoksas isveikia, bet ji suleidus veidas atrodo jaunesnis, zvalesnis, vokai pasikelia

ta prasme, kai botuksas nustoja veikti vokai pakrenta? Aš maniau, kai suleidžia-atpalaiduoja kaktos raumenis ir gali užkristi unsure.gif
Atsakyti
o man susidare vaizdas,kai kai suleidzia i kakta kaip tik vokai atrodo labiau pakile, kaip cia issireiksti, o kai nustoja veikti,"jie grista i pries tai buvusia vieta, bet kadangi pripranti prie to "pakelimo" tai atrodo,kad pakrito" idomu kaip is tikruju su tais vokais g.gif
turbut reiktu su gydytoju pasikonsultuoti rolleyes.gif
Atsakyti
Noriu paklausti tu, kas leidosi Botoxa aplink akis: po keliu dienu pastebejote rezultatus?Man jau 4 dienos praejo, o rezultatu jokiu..... schmoll.gif
Atsakyti