Įkraunama...
Įkraunama...

"Rimtesnės" priemonės mūsų defektam šalinti

QUOTE(SVP @ 2007 11 21, 19:39)
Bijot tikrai ner ko, nes istikruju po 6men. issivaikto. Dariausi injekcija i rauksle tarp antaku kovo men., bet Rigos g. "Sirdies centre". Baisaus nieko, injekcija ir tiek. Tik po to savaite negalima i pirti, soliariuma, sportoti kol tas botulinas nesukietes. O seip priklauso nuo gyditojo meistriskumo, kaip jis ten i ta randa pataikis ir kaip ta suketejima suformuos. Bet kokiu atveju jai ir nepaviks, po pusmecio nieko nebeliks. Man tai kainavo 300lt..

Sveikute, o kur dareisi injekcija? Kaune? As jau du kartus dariausi sias injekcijas ir tikrai negaliu skustis, nes veidas tikrai nebuvo kaip kauke, o kaip tik grazus atjaunejes veidukas thumbup.gif Tik del kainos..... Dabar vel ruosiuosi darytis po dvieju metu, taciau kaina 800-1000.... O tu rasai kad uz 300 pasidarei, uztat ir klausiu kur dareisi, gal ir man ten nuvykti...? nors bendrai man dare injekcija aplink akis, i kaktos rauksles, tarp antakiu, gal todel brangiau ir kainuoja...? g.gif
Papildyta:
QUOTE(kengurike23 @ 2007 11 24, 19:08)
sveikos, o as susileidau i smulkes raukslytes aplink akis ir  tarp antakiu resylane svediskas produktas, kol kas labai patenkinta ir raukslytes maziau matosi.po 2sav. pakartojimas ir sake laikysis iki 1,5metu,  tikiuosi, kad  ant svenciu busiu pajaunejusi wub.gif

Sveikute, o kiek kainuoja sis malonumas? ax.gif Dariausi dysporto injekcijas, bet galvoju gal restylane pabandyti? man svarbiausia mimikos rauksles panaikinti kaktoje ir aplink akis. Bet mano gydytojas sako kad restylane skiriamas tik esant gilioms raukslems.... tai taip ir nezinau ka geriau pasirinkt. Botokso injekcijomis buvau patenkinta, nesamone kad veidas atrodo kaip kauke, man tik rauksles dingo ir antakiai graziai i virsu pasikele, tik gaila kad kai isveikia tas botoksas, tai antakiai dar zemiau nusileidzia nei pries tai buvo schmoll.gif Ir man beveik metus efektas buvo thumbup.gif
Beje, o kur dareisi restylane injekcijas??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuxxx: 30 lapkričio 2007 - 18:08
QUOTE(kengurike23 @ 2007 11 24, 18:08)
sveikos, o as susileidau i smulkes raukslytes aplink akis ir  tarp antakiu resylane svediskas produktas, kol kas labai patenkinta ir raukslytes maziau matosi.po 2sav. pakartojimas ir sake laikysis iki 1,5metu,  tikiuosi, kad  ant svenciu busiu pajaunejusi wub.gif

kaip tau sekesi antras apsilankymas? parasyk 4u.gif
Atsakyti
Buvau pas Astrauska konsultacijai del Botulino. Zodziu, kainuoja 600 Lt i kakta, pakartojimus leistis tada reikes, kai issivaikscios.

I kakta leidzia tik per viduri, virs akiu neleidzia.

Haliurono rugsties nerekomendavo, ten gilioms raukslems.

Metu ribos nera, sake, vaikscioja viena 18os.

Nusprendziau dar palaukti ir tepu kremais biggrin.gif
Atsakyti

Ka tik grizau is GKklinikos, irgi po Grigonytes konsultacijos.
Mano prolema - paakiai (patinimas,venos, plona oda). Irgi pasiule FRAKCINI ODOS ATNAUJINIMA tik akiu zonoi. Sios 1 proceduros kaina su kosmetika 2750Lt.
[/quote]
labai įdomu sužinot, koks poveikis paakiams, aš irgi norėčiau susitvarkyt.O čia tik už paakių zoną tokia kaina?
Atsakyti
Jus cia vis apie smulkias raukslytes ir panasiai. O ka daryti, kai virsutinis vokas jau "krenta" ant akies ir ji reikia "pakelti"? ar tada padeda SwissGetal?
Atsakyti
QUOTE(Hacone @ 2007 12 29, 23:00)
Jus cia vis apie smulkias raukslytes ir panasiai. O ka daryti, kai virsutinis vokas jau "krenta" ant akies ir ji reikia "pakelti"? ar tada padeda SwissGetal?

Tikrai kremai nepades.......... Padet gali kazkiek botokso injekcijos ( ka ir pati dariausi), taciau isveikus poveikiui vokas vel uzkris.... verysad.gif man gal net dar labiau uzkrites pasidare nei pries injekcijas..... Arba kaip plastikos chirurgas sake - tik voku operacija...... blink.gif
Atsakyti
Irgi manau kad kremai problemos neišspręs, nebent tik taptu šviesesne ir skaistesne oda.
Atsakyti
mano vyras kategoriskai pries operacija - nieko nebus. nebent su laiku jo nuomone pasikeistu. jauciuosi bjauriai. juolab, kad vyras, neziurint metu, atrodo kaip jaunuolis. o uzkrito tie vokai faktiskai... per pora metu. jokiu rauksliu iki tol neturejau. atrodydavau 10 metu jaunesne visada. dar kad tik kristu, o dabar dar ir raukslejasi! reikia persiorientuoti, kitokias kosmetikos priemones pradeti vartoti. dekoratyviosios taip pat. nes seseliai jau niekaip nebetinka sad.gif juk vienokia dekoratyvioji kosmetika yra jaunai, o visai kitokia, matyt, brandziai odai. skaiciau, kad milteliu formos makiazo pagrindas nebetinka, nes renkasi tarp rauksliu ir dar labiau viska gadina.

panarsiau po interneta, yra pakelianciu kremu kategorija "lift". uzsienietes forumuoe raso, kad juos naudojant jausmas toks, lyg vokas issitempia. geri atsiliepimai apie sita krema http://www.amazon.co...-...7651&sr=1-1

rasiuxxx, gal galetum isduoti paslapti ir parasyti, kad ir i AZ, kiek tau metu buvo, kai uzkrito?

pas mus jau atsirado ultragarsinis endoderminis masazas. apie ji rase viena mergina cia anksciau, kaip apie priemone, lyginancia rauksles be chirurgijos. aparatas gamintas italijoje. paziurejau i reklamines, jokio didelio skirtumo nesimato lotuliukas.gif na paziurek pacios, apacioj tinklapio trys yra http://www.helseogve...resolution.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hacone: 31 gruodžio 2007 - 10:16
QUOTE(Hacone @ 2007 12 31, 10:08)
mano vyras kategoriskai pries operacija - nieko nebus. nebent su laiku jo nuomone pasikeistu.  jauciuosi bjauriai.
[

Na mes moterys juk protingos ax.gif blush2.gif Siaip voku uzkritimas yra ne tik kosmetinis defektas, bet ir kliutis geriau matyti. Mano mama dirba akiu klinikose, ten beveik visos moterys guli po voku pakelimo operaciju, ir visos vyrams irode, kad joms tai reikia del regejimo, ne del grozio blush2.gif ax.gif Tai Jus saviski spauskit, kad nieko nebematot per tuos vokus, pavaidinkit pora kartu, kad kliuvat uz daiktu, nieko nematot blush2.gif ax.gif - ir leis tada operuotis.... Nu bent as gudrumu visada viska issireikalauju ( tfiutfiutfiu ax.gif )
Atsakyti
as taip pat isitikinusi,kad tokiu atveju padetu tik "voku pakelimas" kitaip rimto ir ilgalaikio efekto nemanau , kad bus g.gif

Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2008 01 02, 09:15)
Na mes moterys juk protingos  ax.gif  blush2.gif Siaip voku uzkritimas yra ne tik kosmetinis defektas, bet ir kliutis geriau matyti. Mano mama dirba akiu klinikose, ten beveik visos moterys guli po voku pakelimo operaciju, ir visos vyrams irode, kad joms tai reikia del regejimo, ne del grozio  blush2.gif  ax.gif Tai Jus saviski spauskit, kad nieko nebematot per tuos vokus, pavaidinkit pora kartu, kad kliuvat uz daiktu, nieko nematot  blush2.gif  ax.gif  - ir leis tada operuotis.... Nu bent as gudrumu visada viska issireikalauju ( tfiutfiutfiu   ax.gif )

zinok, apie tai jau galvojau lotuliukas.gif na uz daiktu kliuti nekliusiu, bet kad blogai matau, tai galiu suversti vokams. o ir pabodo vyrui irodineti, kad neverkiau, nesergu, jauciuosi gerai, nesu pavargusi. nes per tuos vokus gi vis atrodo, kad man galas - sitaip isvaizda keicia. tikiu, kad tik laiko klausimas, ir issizysiu as ta pakelima. gal metus kitus uztruksiu. jis pries, nes labai bijo komplikaciju ir bet kokiu nenaturaliun intervenciju i organizma. o as galvoju, kad pakelimas - viena is paprasciausiu plastiniu operaciju. net pilnos anestezijos neduoda, uztenka vietines nejautros. skaiciau taip.

visada atrodziau bent 10 metu jaunesne. galvojau, kad taip visa gyvenima ir bus. bet stai atejo laikas, ir viskas pasikeite per pora metu. ir atrodau jau nebe 10 metu, o kiais 3 jaunesne unsure.gif

ar tavo mama dirba plastines chirurgijos akiu klinikoj? kodel tos moterys guli ten po akiu pakelimo operaciju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hacone: 03 sausio 2008 - 16:01
QUOTE(Hacone @ 2008 01 03, 15:54)
ar tavo mama dirba plastines chirurgijos akiu klinikoj? kodel tos moterys guli ten po akiu pakelimo operaciju?

Ne, dirba elementariose Kauno Akiu Klinikose, tiesiog ju ten yra keli skyriai ir vienas yra toks, kur kelia tuos akiu vokus, bet tas skyrius net nesiskaito jokiu plastiniu, o elementariu " chirurginiu ". As jau irgi mastau po truputi del grozio pasipjaustuti ten, o vyrui pribursiu, kad blogai matau ax.gif blush2.gif Man siaip mano vokai negrazus.....
Atsakyti