QUOTE(SVP @ 2007 11 21, 19:39)
Bijot tikrai ner ko, nes istikruju po 6men. issivaikto. Dariausi injekcija i rauksle tarp antaku kovo men., bet Rigos g. "Sirdies centre". Baisaus nieko, injekcija ir tiek. Tik po to savaite negalima i pirti, soliariuma, sportoti kol tas botulinas nesukietes. O seip priklauso nuo gyditojo meistriskumo, kaip jis ten i ta randa pataikis ir kaip ta suketejima suformuos. Bet kokiu atveju jai ir nepaviks, po pusmecio nieko nebeliks. Man tai kainavo 300lt..
Sveikute, o kur dareisi injekcija? Kaune? As jau du kartus dariausi sias injekcijas ir tikrai negaliu skustis, nes veidas tikrai nebuvo kaip kauke, o kaip tik grazus atjaunejes veidukas Tik del kainos..... Dabar vel ruosiuosi darytis po dvieju metu, taciau kaina 800-1000.... O tu rasai kad uz 300 pasidarei, uztat ir klausiu kur dareisi, gal ir man ten nuvykti...? nors bendrai man dare injekcija aplink akis, i kaktos rauksles, tarp antakiu, gal todel brangiau ir kainuoja...?
Papildyta:
QUOTE(kengurike23 @ 2007 11 24, 19:08)
sveikos, o as susileidau i smulkes raukslytes aplink akis ir tarp antakiu resylane svediskas produktas, kol kas labai patenkinta ir raukslytes maziau matosi.po 2sav. pakartojimas ir sake laikysis iki 1,5metu, tikiuosi, kad ant svenciu busiu pajaunejusi
Sveikute, o kiek kainuoja sis malonumas? Dariausi dysporto injekcijas, bet galvoju gal restylane pabandyti? man svarbiausia mimikos rauksles panaikinti kaktoje ir aplink akis. Bet mano gydytojas sako kad restylane skiriamas tik esant gilioms raukslems.... tai taip ir nezinau ka geriau pasirinkt. Botokso injekcijomis buvau patenkinta, nesamone kad veidas atrodo kaip kauke, man tik rauksles dingo ir antakiai graziai i virsu pasikele, tik gaila kad kai isveikia tas botoksas, tai antakiai dar zemiau nusileidzia nei pries tai buvo Ir man beveik metus efektas buvo
Beje, o kur dareisi restylane injekcijas??