Įkraunama...
Įkraunama...

Jonava

QUOTE(kristinukas)
Sveikos. Norėjau paklausti, ar tarėtės su gydytoju iš anksto?

Ne, nesitariau. Dvi, gimdžiusios su manimi kartu, irgi nesitarė, dar viena tarėsi su Rupšienę, bet paskubėjo lėliukas ateiti, kol ši dar negrįžusi iš atostogų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragainė: 05 spalio 2012 - 13:15
QUOTE(Freke @ 2012 03 22, 11:30)
ta kur niekam nepatinka jau NEBEDIRBA assa.gif isejo i uztarnauta poilsi bigsmile.gif

O kuri cia niekam nepatiko? As pries du metus gimdzioau bet tokiu ligtai nebuvo kad labai jau nepatiktu
Atsakyti
sveikos merginos. smile.gif gal galite papasakoti kuri ginekologe geriau priziuri ,Tumasoniene ar Kraptaviciene? Neisivaizduoju pas kuria geriau pradeti lankytis, nes tik pries menesi prisirasiau prie jonavos gydytoju.
Atsakyti
Laba, taip, aš tai tariausi ir su gydytoja ir su akušere.
Atsakyti
Tai kaip suprantu, jeigu susitari su gydytoju, tai bet kada kai reikia jis atvažiuoja į gimdymą? Ir kiek tai kainuoja? Žinau, kad yra oficialūs įkainiai, bet realiai turbūt vokeliu atsiskaitinėjama? Papasakokit plačiau gossip.gif
Atsakyti
Aš asmeniškai tariausi su gydytoja, ji ir kainą pasakė. Nubėgus vandenims, pasiskambinau gydytojai ir pasakiau, kad važiuoju į ligoninę. Tas buvo apie 5 ryto. Tai pati gydytoja paskambino budinčiam personalui ir manęs jau laukė. Gimdymo metu ir pagimdžius priežiūra likau labai patenkinta. Atsiskaitymas vokelyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildle: 22 spalio 2012 - 14:43
As tariausi tik su akusere, viskuo likau patenkinta. Oficialus ikainiai, kurie yra iskabinti koridoriuje, yra: gydytojui 460 Lt, akuserei berods 240 Lt.

Minusai: personalas labai triuksmauja koridoriuje, viskas girdisi, neimanoma uzmigt buvo. Ir dar man nepasiseke, nes gavau palata salia kurios nebuvo wc - reikejo eit per pagrindini koridoriu, kas po kirpimo nebuvo labai malonu... Beto, butent si wc ir duso patalpa buvo nesildoma blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fei: 31 spalio 2012 - 08:20
Na va, pasidalinsiu savo patirtim. Pliusai:
1.Galima išsinuomoti palatą.
. Jauki, suremontuota gimdykla.
Minusai:
.Išsinuomotoje palatoje neveikia televizorius.
. Išsinuomotos palatos vonioje iš krano vos laša vanduo.
. Akušerės tikrai labai triukšmauja savo kambarėly, užmigti neįmanoma.
. Man nepatiko akušerė, kuri buvo mano gimdyme.
. Paskutinę buvimo ligoninėje dieną, dirbo akušerė, serganti sloga ir kosėjanti.
Atsakyti
Laba visom smile.gif As asmeniskai gimdymu jonavoje likau labai patenkinta. tolete nera taip silta, kaip palatoje, bet tikrai sildomi lotuliukas.gif personalas gana jaunas ir tik viena is sesuciu per tris dienas buvo ne kokia, bet kitos tikrai paslaugios ir atskuba kai pravirksta mazylis biggrin.gif didelis dekui Rupsienei ir akuserei Leonavicienei thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, norėjau pasiklausti, kokius rubelius mažiukui geriausia imti į GN? ir su kokiais rūbeliais šiaip jau yra važiuojama namo?
Nebedaug liko ir vis suku galvą kad kažko neturiu ar gal netiks tai ką turiu įsigijus ir reik kažko kito... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(medu @ 2013 01 08, 16:38)
Sveikos  mamytės, norėjau pasiklausti, kokius rubelius mažiukui geriausia imti į GN? ir su kokiais rūbeliais šiaip jau yra važiuojama namo?
Nebedaug liko ir vis suku galvą kad kažko neturiu ar gal netiks tai ką turiu įsigijus ir reik kažko kito...  unsure.gif

Sveika,
as gimdziau pries 3metus,ir buvau paemus dukrytei sliaustinuku siltu,kad patogu butu rengti ja,bet pirmapara man ja buvo ivyniave i palutes,tik antra para man leido jau ja aprengti,aisku as jos nerengiau,bijojau,tai sesute padejo 4u.gif o isvykstant,aprengiau silta kostiumeli,vilnonines koinytes,plonyte medvilnine kepuryte ir dar silta kepuryte dejau,ir i voka visa ikisau,ir i masina i i namucius wub.gif
Atsakyti
Ir aš gimdžiau Jonavoje. Su aplinka viskas ten tvarkoje, patiko ir gimdykla, ir ta VIP palata, tik joje labai trūksta bide. O dėl personalo - malonios, šypsosi, vis užeina ir klausia ar viskas gerai. Nepatiko, kad skuba įgrūsti mišinius ir apie natūralų maitinimą kalba nesamones ( gal joms mišinukų firmos gerai sumoka g.gif ) Reikėtų joms gerokai pasitobulinti šioje srityje. Galėtų Jonavos gimdykla siekti naujagimiui palankios ligoninės vardo - bent jau tuo būtų išskirtinė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melilja: 14 sausio 2013 - 18:25