Tai as jauciu paimsiu kokius 2komplektukus ir tiek, kad neapsikraut.

O kada tau gimdyt ?

QUOTE(ema26 @ 2006 11 15, 09:55)
Gyd. terminas 12.01, o as pati manau kad gimsim 11.24-27 dienom.

Mergynos gal kuri daug maz nujaute gimdymo pradzia pagal kokius simptomus taip nusprendet?Ir kaip ten su tuo pilvo nusileidimu.?

Man pilvas nusileido, pries koki menesi ir pilvukas susitraukineti pradejo pries koki menesi, ekoskopu ir ziurejo, tai sake, kad anksciau pagimdysiu ir tikrai galvojau kad pagimdysiu tikrai anksciau nei birzelio 15d, o gavos taip, kad pagimdziau tik birzelio 22d ir tai tik su skatinamaisiais

Man tai sian jau nusileido pilvukas ir gimda prasivere jau 1.5cm.

Na tai jau ne uz kalnu pasimatysi su savo angeleliu
Ar tareisi su kokia gydytoja?

Ar tareisi su kokia gydytoja?
QUOTE(laurada @ 2006 11 19, 12:26)
Ispradziu noreju tartis su Borkiu, bet persigalvojau nes sake kad ir be susitarimo ten labai sokineja

Nzn kaip ten pas jus buvo bet man kelinta naktis saremiai kankina kokia val, istysai o poto ryte viskas nurimsta atsikeliu visa labai suprakaitavusi net keista

QUOTE(Zorzeta1984 @ 2006 11 19, 18:43)
Ispradziu noreju tartis su Borkiu, bet persigalvojau nes sake kad ir be susitarimo ten labai sokineja
Nzn kaip ten pas jus buvo bet man kelinta naktis saremiai kankina kokia val, istysai o poto ryte viskas nurimsta atsikeliu visa labai suprakaitavusi net keista
Gal sakau jei sian taip bus tai gal varyt i ligon.bet bijau kad pagalvos kad tryzne del kiekvieno skausmuko laksto po ligonine.

Man saremiai dvi savaites kartojos

QUOTE(ema26 @ 2006 11 20, 11:24)
Man saremiai dvi savaites kartojos
O vistiek gimdyma skatint reikejo
Bet pas gydytojus pasirodyk blogiau nebus 

Ryt varysiu nes budi Borkys.

QUOTE(Zorzeta1984 @ 2006 11 21, 22:01)
Sekmes

Ai nenuejau sian ryt va butinai reiks nulekt, kad apziuretu, nes jau man nusibodoo jau tampytis.Noriu jau susitikimo u savo lelyte

QUOTE(Zorzeta1984 @ 2006 11 22, 22:29)
Ai nenuejau sian ryt va butinai reiks nulekt, kad apziuretu, nes jau man nusibodoo jau tampytis.Noriu jau susitikimo u savo lelyte 

Sekmes