Sveikos,
jau greitai teks pasibelsti i GN tai noreciau suzinoti visus pliusus ir minusus apie Jonavos GN. jei yra gimdziusiu atsiliepkit. bus malonu pasidalinti patirtimi.
QUOTE(Lauryte82 @ 2006 09 15, 07:59)
Sveikos,
jau greitai teks pasibelsti i GN tai noreciau suzinoti visus pliusus ir minusus apie Jonavos GN. jei yra gimdziusiu atsiliepkit. bus malonu pasidalinti patirtimi.
Laba as ir is Jonavos ir amne kankina tos pacios problemos Kur gimdyt?

laba,
na as tureciau greiciau issilukstenti tai tada ir parasysiu
, nes matau kad tylu ir niekas savo mintimis pasidalinti nenori
na as tureciau greiciau issilukstenti tai tada ir parasysiu

Sveikutes, as birzelio men., gimdziau Jonavoje ir tikrai nesigailiu
Gimdziau prie akuseres Kriunienes ( super akusere
) ir prie gyd. Salaseviciaus (taip pat esu patenkinta
) Tai manau tikrai nera cia blogai gimdyti, tiktai kazkodel yra visu susidariusi bloga nuomone.... kiek prisiklausiau, tai net juokas ima, kai tokias nesamones sneka....

QUOTE(laurada @ 2006 09 22, 20:02)
Sveikutes, as birzelio men., gimdziau Jonavoje ir tikrai nesigailiu
Gimdziau prie akuseres Kriunienes ( super akusere
) ir prie gyd. Salaseviciaus (taip pat esu patenkinta
) Tai manau tikrai nera cia blogai gimdyti, tiktai kazkodel yra visu susidariusi bloga nuomone.... kiek prisiklausiau, tai net juokas ima, kai tokias nesamones sneka.... 

sveika prisijungusi
aciu uz info. matai daug nuomoniu ir as esu girdejusi tai ir sumasciau paprasyti kad pasidalintumeme savo visais isgyvenimais. o tu tareisi? ar vaziavai jau kai reikalas prispyre pas ta kas budejo? kaip atsidekojai jei tai darei?
su niekuo as nesitariau, nes kai daznai gulejau ligonineje, tai man pasirode visi gydytojai visai nieko. Mane pagulde i ligonine, nes jau buvau kelias dienas pernesiojusi, tai paskatino gimdyma su skatinamaisiais. O atsidekojau, tai daviau i kisene gydytojui 100lt ir sesutei 50lt ir daviau po gimdymo, o ne pries tai... Jei zadi su epidiuru, tai jo kaina 150lt, bet as jo nesidariau, prakentejau ir taip...
QUOTE(laurada @ 2006 09 24, 22:58)
su niekuo as nesitariau, nes kai daznai gulejau ligonineje, tai man pasirode visi gydytojai visai nieko. Mane pagulde i ligonine, nes jau buvau kelias dienas pernesiojusi, tai paskatino gimdyma su skatinamaisiais. O atsidekojau, tai daviau i kisene gydytojui 100lt ir sesutei 50lt ir daviau po gimdymo, o ne pries tai... Jei zadi su epidiuru, tai jo kaina 150lt, bet as jo nesidariau, prakentejau ir taip...
aciu zinosiu

o kaip pas mus su visoms higienom? bikini skutimas geriau namie ar ten patvaqrko kaip joms reikia? klizma. daro ar ne? ir ka is daiktu reikia imti tiek sau tiek lialkai?
as susitvrkiau viska namuose, bet sako, kad nebutina skustis, nebent daro cezario pjuvi, tada jos pacios apskuta....bet skuta su paprastais peiliukais
tai manau geriau paciai viska susitvarkyti
Klizmos niekas nestato, jei nori, tai turi pati ir nusipirkti mini klizmute, as turejau, bet jos nepanaudojau...
Sau: as pasiemiau 3 didelius po gimdymo skirtus paketus, paskui pakeli "librese" naktiniu paketu, 2 poras tinkliniu kelnaiciu, jos parduodamos vaistinese,krema speneliams,2 maitinimo liemeneles, krutu ikloteliu, higieniniu reikmenu ( po gimdymo labai gerai apsiplauti su tirpalu "Tantum Rosa", man tai labai patiko
)
Mazyliui: pampersu, dregnu serveteliu, 2 kepurytes, 3 bodziukus, 3 sliaustinukus( du naudojau ligonineje, o trecia turejau parsivezimui), vilnones kojnytes, pleduka.
Aisku, jei nenori renkti su sliaustukais, gali vystyti su vystyklais. Vystyklai, kudikio higienines priemones ligonineje yra duodamos.
Papildyta:
jei kas dar domina, tai klausk
Gal zinai ka turesi berniuka ar mergaite? O pas kokia gydytoja lankais poliklinikoje?

Sau: as pasiemiau 3 didelius po gimdymo skirtus paketus, paskui pakeli "librese" naktiniu paketu, 2 poras tinkliniu kelnaiciu, jos parduodamos vaistinese,krema speneliams,2 maitinimo liemeneles, krutu ikloteliu, higieniniu reikmenu ( po gimdymo labai gerai apsiplauti su tirpalu "Tantum Rosa", man tai labai patiko

Mazyliui: pampersu, dregnu serveteliu, 2 kepurytes, 3 bodziukus, 3 sliaustinukus( du naudojau ligonineje, o trecia turejau parsivezimui), vilnones kojnytes, pleduka.
Aisku, jei nenori renkti su sliaustukais, gali vystyti su vystyklais. Vystyklai, kudikio higienines priemones ligonineje yra duodamos.
Papildyta:
jei kas dar domina, tai klausk

aciu
nesirodo mano stebuklelis kas ten toks
su charakteriu
vaikstau pas Rita Tumasoniene. klausimai tai vis kyla ir kyla na kai pirmas mazius kuiciasi pilvuke tai labai jau atrodo kad nieko nezinau
o liemeneles kur pirkai?
koki krema speneliams? zinau kad rekomenduoja bepanten bet norisi suzinoti ir daugiau
ir kur buna pirkti tantum rosa?
aciu

o liemeneles kur pirkai?
koki krema speneliams? zinau kad rekomenduoja bepanten bet norisi suzinoti ir daugiau

ir kur buna pirkti tantum rosa?
aciu

liemeneles pirkau kauno bazese, bet yra ir jonavoje, turguje. Speneliams pirkau , bepanten, tantum rosa pirkti yra vaistinese, pakuoteje yra 5 pakeliai, tai as viena pekeli naudojau 2 kartams.
Bepanten sako tinka kudikiams issutimams, alergijai gydyti, bet man tai nelabai patiko, nes labai sausina odele. Tai jei bus kudikelio sausa odele, tai geriausias kremukas exsipial,man tai labai patiko
Bepanten sako tinka kudikiams issutimams, alergijai gydyti, bet man tai nelabai patiko, nes labai sausina odele. Tai jei bus kudikelio sausa odele, tai geriausias kremukas exsipial,man tai labai patiko

Labuka.Sakyk, opas kokia tu gyd. pati lankeisi?(aisku jei ne paslaptis)