Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

wub.gif Nu, merginos, nesitikejau tokiu groziu cia pamatyti wub.gif
O jau angelas ispudingas wub.gif
Tapkes nerealios wub.gif
Saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 09 21, 10:23)
aciu aciu uz komplimentus:) tetis- tai cia mano vyras,tsakant.. omama- tai as..smile.gif) taip kazkaip pavadinau..  padas- dirbtine oda. o aulai pas man visad tokie gaunas- as ne pedute apvelineju, o bato forma- nasablonas toks u formos beveik- o paskui perkerpu per puse ir gaunas du batai..smile.gif
vat vaikas niekaip neuzmiega.. veliu jam komplektuka ziemini.. tai gal uz poros dienu bus rubu demonstracija.. nes pas mus cia laabai nekarsta lauke..smile.gif)) vat ir veliu siltus visokius daiktus..smile.gif

Taip ir supratom,kas tas tėtis ir kas mama biggrin.gif
Bet apie tą šabloną tai aš nesupratau-Tu ant plokščio šablono veli? Kaip perkirpus du batai gaunas? Gal gali jo nuotrauką įmesti ?

QUOTE(linada @ 2006 09 21, 11:58)
na, o jie tarp isdeliotos vilnos neprisivelia doh.gif ar delioji ne ant sablono dvimacio ?

as gelu velimu uzsiimu - kaip meditacija, priveliau pilna palange, ziureiu, kad nebus kur ju kisti, ypac kai namie su vaiku bunu ir pasispaciruoti nelabai yra kur  doh.gif kai tik gausiu fotika, pademonstruosiu  blush2.gif

Neprisivelia, nes patys spygliukai jau yra galutinai tvirtai suvelti(tik puri vilnos uodega palikta).Vėliau ant plokščio dvimačio šablono iš storos plėvelės, truputį pavėliau su padėkliuku, pataisiau tuos spyglius ir taip toliau .

O gėles tai jau parodyk, neslėpk lotuliukas.gif
Atsakyti
O čia mano baltieji velti karoliai puošti karoliukais.
user posted image[/IMG]
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 09 21, 14:38)
Taip ir supratom,kas tas tėtis ir kas mama  biggrin.gif
Bet apie tą šabloną tai aš nesupratau-Tu ant plokščio šablono veli? Kaip perkirpus du batai gaunas? Gal gali jo nuotrauką įmesti ?
Neprisivelia, nes patys spygliukai jau yra galutinai tvirtai suvelti(tik puri vilnos uodega palikta).Vėliau ant plokščio dvimačio šablono iš storos plėvelės, truputį pavėliau su padėkliuku, pataisiau tuos spyglius ir taip toliau .

O gėles tai jau parodyk, neslėpk lotuliukas.gif

hmm- fotikas darbe pas vyra..

na SABLONAS kaip U tik apacia ilgesne ir ji paskui perkerpama per puse ir gaunasi du betukai.

ar vis tiek fotkint?
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 09 21, 18:36)
hmm- fotikas  darbe pas vyra..

na SABLONAS kaip U tik apacia ilgesne ir ji paskui perkerpama per puse ir gaunasi du betukai.

ar vis tiek fotkint?

Arba aš visai tundra,arba šiandien man su vaizduote kažkas ne taip doh.gif Negaliu suprast ir įsivaizduot, tą raidę U skersai ar išilgai kerpi ir iš kurios vietos tie aulai išauga g.gif Ir kokio dydžio šabloną reik daryt?
Ot prikibau, pardon ax.gif
Atsakyti
U dugna kerpu pusiau- t.y gaunas skersai..smile.gif))
vat u raides dugnas ir yra aulai- koki padarysi=toks ir bus
Atsakyti
nu as kaip suprantu tai divos salblonai - visnas su kitu sujungti - is vieno iskirpti kaip L plius L (tik i kita puse kojele). labai protingas sprendimas thumbup.gif
buvau radusi veltu geliu nuorodu doh.gif bet tereikejo paspausti "atsakyti" ir mano bicas isjunge kompa doh.gif gerai kad mazas - ner kaip pykti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 21 rugsėjo 2006 - 19:18
Nu sunkiai ir man sekesi si karta sugalvot kaip ten turetu but su tu batu sablonu bet pamaskatavus rankelem pries nosi viskas paaiskejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jei dar kam neaisku bandysiu ir as paaiskinti (aisku irgi specas atsirado doh.gif ) pabandyk pastorinti u raide ir ja perlenkti pusiau (jei breztum vertikalia linija per puse u raides ir per ta linija lenktum) tai gauni batuka nosyte i virsu. na gal kam ir aiskiau pasidare 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 09 21, 20:15)
nu as kaip suprantu tai divos salblonai - visnas su kitu sujungti - is vieno iskirpti kaip L plius L (tik i kita puse kojele). labai protingas sprendimas thumbup.gif
buvau radusi veltu geliu nuorodu doh.gif bet tereikejo paspausti "atsakyti" ir mano bicas isjunge kompa doh.gif gerai kad mazas  - ner kaip pykti biggrin.gif

QUOTE(kristi3d @ 2006 09 21, 20:16)
Nu sunkiai ir man sekesi si karta sugalvot kaip ten turetu but su tu batu sablonu bet pamaskatavus rankelem pries nosi viskas paaiskejo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Jei dar kam neaisku bandysiu ir as paaiskinti (aisku irgi specas atsirado  doh.gif ) pabandyk pastorinti u raide ir ja perlenkti pusiau (jei breztum vertikalia linija per puse u raides ir per ta linija lenktum) tai gauni batuka nosyte i virsu. na gal kam ir aiskiau pasidare  4u.gif

Na, mergaitės - jūs thumbup.gif . Tika dabar supratau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Ačiū - Diva, Linada, kristi3d aciuks.gif
Atsakyti
Diva, tavo seimynos tapkutes fantastiskos...
Ir visu kitu darbeliai ir labai mieli akims..

Diva turbut kalbejo apie toki sablona
user posted image
Atsakyti
och.. nu va. issiaiskinom su sablonais:) Taip, tikrai taip- sablonas- kaip Larina nupaise.na, aisku pridedu is kiekvieno krasto kokius 5 cm, vilnos susitraukimui ir veliu..smile.gif))
Atsakyti
Diva, maciau tarp tavo darbeliu liemene. Labai ji mane suzavejo ir sudomino kaip tu veli rubelius. Jau anksciau klausiau, bet nieks nenorejo atskleisti paslapties biggrin.gif
Atsakyti