Nu, merginos, nesitikejau tokiu groziu cia pamatyti
O jau angelas ispudingas
Tapkes nerealios
Saunuoles
QUOTE(*Diva* @ 2006 09 21, 10:23)
aciu aciu uz komplimentus:) tetis- tai cia mano vyras,tsakant.. omama- tai as..) taip kazkaip pavadinau.. padas- dirbtine oda. o aulai pas man visad tokie gaunas- as ne pedute apvelineju, o bato forma- nasablonas toks u formos beveik- o paskui perkerpu per puse ir gaunas du batai..
vat vaikas niekaip neuzmiega.. veliu jam komplektuka ziemini.. tai gal uz poros dienu bus rubu demonstracija.. nes pas mus cia laabai nekarsta lauke..)) vat ir veliu siltus visokius daiktus..
vat vaikas niekaip neuzmiega.. veliu jam komplektuka ziemini.. tai gal uz poros dienu bus rubu demonstracija.. nes pas mus cia laabai nekarsta lauke..)) vat ir veliu siltus visokius daiktus..
Taip ir supratom,kas tas tėtis ir kas mama
Bet apie tą šabloną tai aš nesupratau-Tu ant plokščio šablono veli? Kaip perkirpus du batai gaunas? Gal gali jo nuotrauką įmesti ?
QUOTE(linada @ 2006 09 21, 11:58)
na, o jie tarp isdeliotos vilnos neprisivelia ar delioji ne ant sablono dvimacio ?
as gelu velimu uzsiimu - kaip meditacija, priveliau pilna palange, ziureiu, kad nebus kur ju kisti, ypac kai namie su vaiku bunu ir pasispaciruoti nelabai yra kur kai tik gausiu fotika, pademonstruosiu
as gelu velimu uzsiimu - kaip meditacija, priveliau pilna palange, ziureiu, kad nebus kur ju kisti, ypac kai namie su vaiku bunu ir pasispaciruoti nelabai yra kur kai tik gausiu fotika, pademonstruosiu
Neprisivelia, nes patys spygliukai jau yra galutinai tvirtai suvelti(tik puri vilnos uodega palikta).Vėliau ant plokščio dvimačio šablono iš storos plėvelės, truputį pavėliau su padėkliuku, pataisiau tuos spyglius ir taip toliau .
O gėles tai jau parodyk, neslėpk
O čia mano baltieji velti karoliai puošti karoliukais.
[/IMG]
[/IMG]
QUOTE(ievuschka @ 2006 09 21, 14:38)
Taip ir supratom,kas tas tėtis ir kas mama
Bet apie tą šabloną tai aš nesupratau-Tu ant plokščio šablono veli? Kaip perkirpus du batai gaunas? Gal gali jo nuotrauką įmesti ?
Neprisivelia, nes patys spygliukai jau yra galutinai tvirtai suvelti(tik puri vilnos uodega palikta).Vėliau ant plokščio dvimačio šablono iš storos plėvelės, truputį pavėliau su padėkliuku, pataisiau tuos spyglius ir taip toliau .
hmm- fotikas darbe pas vyra..
na SABLONAS kaip U tik apacia ilgesne ir ji paskui perkerpama per puse ir gaunasi du betukai.
ar vis tiek fotkint?
QUOTE(*Diva* @ 2006 09 21, 18:36)
hmm- fotikas darbe pas vyra..
na SABLONAS kaip U tik apacia ilgesne ir ji paskui perkerpama per puse ir gaunasi du betukai.
ar vis tiek fotkint?
ar vis tiek fotkint?
Arba aš visai tundra,arba šiandien man su vaizduote kažkas ne taip Negaliu suprast ir įsivaizduot, tą raidę U skersai ar išilgai kerpi ir iš kurios vietos tie aulai išauga Ir kokio dydžio šabloną reik daryt?
Ot prikibau, pardon
U dugna kerpu pusiau- t.y gaunas skersai..))
vat u raides dugnas ir yra aulai- koki padarysi=toks ir bus
vat u raides dugnas ir yra aulai- koki padarysi=toks ir bus
nu as kaip suprantu tai divos salblonai - visnas su kitu sujungti - is vieno iskirpti kaip L plius L (tik i kita puse kojele). labai protingas sprendimas
buvau radusi veltu geliu nuorodu bet tereikejo paspausti "atsakyti" ir mano bicas isjunge kompa gerai kad mazas - ner kaip pykti
buvau radusi veltu geliu nuorodu bet tereikejo paspausti "atsakyti" ir mano bicas isjunge kompa gerai kad mazas - ner kaip pykti
Nu sunkiai ir man sekesi si karta sugalvot kaip ten turetu but su tu batu sablonu bet pamaskatavus rankelem pries nosi viskas paaiskejo
Jei dar kam neaisku bandysiu ir as paaiskinti (aisku irgi specas atsirado ) pabandyk pastorinti u raide ir ja perlenkti pusiau (jei breztum vertikalia linija per puse u raides ir per ta linija lenktum) tai gauni batuka nosyte i virsu. na gal kam ir aiskiau pasidare
Jei dar kam neaisku bandysiu ir as paaiskinti (aisku irgi specas atsirado ) pabandyk pastorinti u raide ir ja perlenkti pusiau (jei breztum vertikalia linija per puse u raides ir per ta linija lenktum) tai gauni batuka nosyte i virsu. na gal kam ir aiskiau pasidare
QUOTE(linada @ 2006 09 21, 20:15)
nu as kaip suprantu tai divos salblonai - visnas su kitu sujungti - is vieno iskirpti kaip L plius L (tik i kita puse kojele). labai protingas sprendimas
QUOTE(kristi3d @ 2006 09 21, 20:16)
Nu sunkiai ir man sekesi si karta sugalvot kaip ten turetu but su tu batu sablonu bet pamaskatavus rankelem pries nosi viskas paaiskejo
Na, mergaitės - jūs . Tika dabar supratau
Ačiū - Diva, Linada, kristi3d
och.. nu va. issiaiskinom su sablonais:) Taip, tikrai taip- sablonas- kaip Larina nupaise.na, aisku pridedu is kiekvieno krasto kokius 5 cm, vilnos susitraukimui ir veliu..))