Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Nuostabios šlepetės wub.gif wub.gif wub.gif
Aš dabar irgi tik laukiu, kol atsiras laisvo laiko nors truputį, ir velsiu vyrui tapkes. Jau turiu ir vilnos nusipirkus, viskas paruošta rolleyes.gif Tik laiko nėr, nes dabar reikia dar keletą rankinukų nuvelt. Savaitgalį jau vienas suplanuotas, tai vėl girsiuos, jei pavyks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiki Heiki!: 21 rugsėjo 2006 - 07:59
Kokios jus šaunuoles thumbup.gif kaip jus taip išmokot ,aš tai tik kolkas karolius moku daryti ,o iki tokiu darbeliu man toli garžu,bet kaip norėčiau išmokt,gal po pažengusiųjų vėlimo kursų ir aš jau mokesiu ką g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 09 21, 08:52)
Labas, mergaites. Giriuosi sikart slepetem. pagaliau prisireikeir atsirado laiko velti sau. cia dabar musu seimyna su tokiom sliopkem vaiksto:

Diva, va čia tai dyvų dyvai kokis grožis bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
ievuschka, ačiū už paaiškinimą. Teoriškai man viskas aišku. Kaip bus praktiškai, praktika parodys smile.gif

Diva, graži tapkučių šeimynėlė thumbup.gif . Man tėčio tapkutės gražiausios. O ką nusprendei prie paduko siųti, kad neslystų?
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 09 20, 17:24)

Jūsų teismui rodau vieną savo kūrinį interjerui papuošti
user posted image

ievuschka, Tavo kuriniai tiesiog nuostabus. Aciu uz grozi ir geras emocijas. wub.gif
Atsakyti
nu smagus darbeliai visai, tik kazkaip mazokai papuosalu pastaruoju metu, ka neveliat? o jei veliat pademonstruokit, man taip grazu ziuret i grozius... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ksena7 @ 2006 09 21, 10:05)
ievuschka, Tavo kuriniai tiesiog nuostabus. Aciu uz grozi ir geras emocijas.  wub.gif

biggrin.gif biggrin.gif ax.gif

Diva - jėga, super, liuks, negaliu kokios fainos šlepetės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ant kokio šablono tu vėlei,kad aulai tokie išėjo? Ir ką ant pado prisiuvai?
Tėtis turbūt vaikšto namie visas patenkintas, nosį į viršų užrietęs? lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu aciu uz komplimentus:) tetis- tai cia mano vyras,tsakant.. omama- tai as..smile.gif) taip kazkaip pavadinau.. padas- dirbtine oda. o aulai pas man visad tokie gaunas- as ne pedute apvelineju, o bato forma- nasablonas toks u formos beveik- o paskui perkerpu per puse ir gaunas du batai..smile.gif
vat vaikas niekaip neuzmiega.. veliu jam komplektuka ziemini.. tai gal uz poros dienu bus rubu demonstracija.. nes pas mus cia laabai nekarsta lauke..smile.gif)) vat ir veliu siltus visokius daiktus..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 09 20, 19:54)
Dėkui,mergaitės už įvertinimą ax.gif
Kodėl gi ne? Spyglius pasidariau dieną prieš,išdžiuvo. Jų vėlimo principas panašus kaip ir priveliamų tašiuko rankenų,t.y. palikau galą nesuveltą(tokį vilnos kuokštą kaip uodegą) per kokius 3-4 cm.Dėliojant vilną ant šablono į sluoksnius įkišau ir spygliukų tą nesuveltą galą prieš tai jį pakedenus ir tolygiai paskleidus.Ir vėliau.Nežinau, ar aiškiai aš čia  g.gif

na, o jie tarp isdeliotos vilnos neprisivelia doh.gif ar delioji ne ant sablono dvimacio ?
Diva - seimynines slepetes labai liuxiskos. manau ne vienai cia noras kilo apslepetuoti savo seimynas wink.gif
as gelu velimu uzsiimu - kaip meditacija, priveliau pilna palange, ziureiu, kad nebus kur ju kisti, ypac kai namie su vaiku bunu ir pasispaciruoti nelabai yra kur doh.gif kai tik gausiu fotika, pademonstruosiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 21 rugsėjo 2006 - 11:01
QUOTE(linada @ 2006 09 21, 11:58)
na, o jie tarp isdeliotos vilnos neprisivelia doh.gif ar delioji ne ant sablono dvimacio ?
Diva - seimynines slepetes labai liuxiskos. manau ne vienai cia noras kilo apslepetuoti savo seimynas wink.gif
as gelu velimu uzsiimu - kaip meditacija, priveliau pilna palange, ziureiu, kad nebus kur ju kisti, ypac kai namie su vaiku bunu ir pasispaciruoti nelabai yra kur  doh.gif kai tik gausiu fotika, pademonstruosiu  blush2.gif

Linada o kaip tu gėlės darai ,gali papasakoti savo techniką,noriu pameginti ,bet nežinau kaip g.gif pradeti
Atsakyti
Labai labai gražūs Jūsų visų darbai!!!! thumbup.gif thumbup.gif Gal kada ir aš taip išmoksiu smile.gif
Na bet ir aš norėčiau pasigirti blush-anim-cl.gif Dar tik pradėjau velti, tad nesmerkite ax.gif Ir fotografuota su telefonu blush-anim-cl.gif Na vienos bėdos, nes ir įkelti dar negaliu biggrin.gif
Tai va:
http://public.fotki....shke/darbeliai/
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 09 21, 14:04)
Labai labai gražūs Jūsų visų darbai!!!! thumbup.gif thumbup.gif Gal kada ir aš taip išmoksiu smile.gif
Na bet ir aš norėčiau pasigirti  blush-anim-cl.gif Dar tik pradėjau velti, tad nesmerkite  ax.gif Ir fotografuota su telefonu blush-anim-cl.gif Na vienos bėdos, nes ir įkelti dar negaliu biggrin.gif
Tai va:
http://public.fotki....shke/darbeliai/

Labai gražūs darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , prašom taip stipriai nesikuklinti wink.gif
Atsakyti