cia internete aptikau, gal kam kokiu ideju darbams kils
http://www.ona.com/lt/products/172/
aisku mano patirtis maza, bet man labai patinka ant virveles ar juosteles suverti karoliukai, tai palieku ilgesni gala ir surisu kaspineli tai atrodo puosniau, bent jau man. o ir uzsegimu juk visokiu yra pirkt
QUOTE(makalaika @ 2006 11 19, 00:43)
aisku mano patirtis maza, bet man labai patinka ant virveles ar juosteles suverti karoliukai, tai palieku ilgesni gala ir surisu kaspineli tai atrodo puosniau, bent jau man. o ir uzsegimu juk visokiu yra pirkt
Ačiū už patarimą, apie užsegimus visai pamiršus buvau Bėgsiu ieškot...
oj, merginos, pavydziu baltu pavydu tokiu jusu sugebejimu tik nesupykit uz kvaila klausima, bet kur Kaune vilnos galima butu nusipirkti? labai jau uzsinorejau ir as pabandyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 11 18, 22:02)
Vilną taip dėliojau . Buvo šiek tiek pakliuvę vilnelės ir keliose skylėse, tai tas nereikalingas apkarpiau . Jau planuoju kitą ir šiek tiek kitaip sumąsčiau vilnelę dėliot, tik nežinau ar pavyks, bet kai išbandysiu, tuomet ir parašysiu . Aš patenkinta rezultatu, nes maniau, kad bus prasčiau . Nešiosiu .
Saunuole , darbelis is tikruju puikus, o svarbiausia pacios padarytas
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 19, 00:13)
Viska slapiai- sausai vienas tapkes grazinau. ir sake dekoras po daug nesiojimo pradeda luptis.. tai daugiau sausai nezadu dekoruoti..
O sausai dekoruodavai, jei neklystu, su kamšymo adatom?
QUOTE(tapkute @ 2006 11 19, 14:09)
Na aš dar pasigirsiu savo kepure, kuria labai didžiuojuos
VA CIA TAI FAINA, O DAR JUODA
QUOTE(Slapta @ 2006 11 17, 13:13)
Sveikos mamos,
Kadangi tiek daug yra veliančių ir darančių nuostabius darbelius - turbūt aktualu ir vilnos įsigijimas, kainos.
Šiuo metu Vilniuje yra galimybė nusipirkti vilnos po 5 lt/100 g. iš vienos SM mamos. Vilna iš Latvijos, graži, tvarkinga - sluoksniais rulone.
Spalvų pasirinkimas - iki 30 spalvų.
Ji pati dabar interneto neturi-tai kreipkitės tel. 86716 3032 mob, 279 81 66 tel.
Pati perku, naudoju-labai smagi. Kaip tik dabar yra užvežimas.
Sėkmės.
Kadangi tiek daug yra veliančių ir darančių nuostabius darbelius - turbūt aktualu ir vilnos įsigijimas, kainos.
Šiuo metu Vilniuje yra galimybė nusipirkti vilnos po 5 lt/100 g. iš vienos SM mamos. Vilna iš Latvijos, graži, tvarkinga - sluoksniais rulone.
Spalvų pasirinkimas - iki 30 spalvų.
Ji pati dabar interneto neturi-tai kreipkitės tel. 86716 3032 mob, 279 81 66 tel.
Pati perku, naudoju-labai smagi. Kaip tik dabar yra užvežimas.
Sėkmės.
Man balta vilnelė iš ABC (kaune) nesivelia Visos kitos spalvytės gražiai susivelia, o balta nea... Tysta tokiais šniūrais ir gumuliuojas...
Kažin ar čia su ta vilna kažkas negerai, ar aš kažką negerai darau?
Kažin ar čia su ta vilna kažkas negerai, ar aš kažką negerai darau?
Visu mergaiciu labai grazus darbeliai.
Stebiuosi Diva tavo produktyvumu. Kiek i diena tu nuveli batuku? Ir dar forume sugebi sudalyvauti. Gal tavo para ilgesne negu 24 h. Darbeliai tavo nuostabus.
Na ir as pabandysiu pasigirti
mano darbeliai
Stebiuosi Diva tavo produktyvumu. Kiek i diena tu nuveli batuku? Ir dar forume sugebi sudalyvauti. Gal tavo para ilgesne negu 24 h. Darbeliai tavo nuostabus.
Na ir as pabandysiu pasigirti
mano darbeliai