Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

cia internete aptikau, gal kam kokiu ideju darbams kils
http://www.ona.com/lt/products/172/
Atsakyti
Nu draugės, gal aš čia biški ne į temą, bet prisivėliau rutuliukų, noriu pabandyt pirmus savo karolius suvert, bet kaip jūs paslepiat sujungimą virvelės, na ta mazgelį, gal žinot kokią gudrybę kaip tai padaryti, o ir bijau, kad neatsirištų ir pan... Dėkoju už patarimą 4u.gif
Atsakyti
aisku mano patirtis maza, bet man labai patinka ant virveles ar juosteles suverti karoliukai, tai palieku ilgesni gala ir surisu kaspineli tai atrodo puosniau, bent jau man. o ir uzsegimu juk visokiu yra pirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2006 11 19, 00:43)
aisku mano patirtis maza, bet man labai patinka ant virveles ar juosteles suverti karoliukai, tai palieku ilgesni gala ir surisu kaspineli tai atrodo puosniau, bent jau man. o ir uzsegimu juk visokiu yra pirkt  mirksiukas.gif

Ačiū už patarimą, apie užsegimus visai pamiršus buvau doh.gif Bėgsiu ieškot...
Atsakyti
oj, merginos, pavydziu baltu pavydu tokiu jusu sugebejimu thumbup.gif thumbup.gif tik nesupykit uz kvaila klausima, bet kur Kaune vilnos galima butu nusipirkti? labai jau uzsinorejau ir as pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 11 18, 22:02)
Vilną taip dėliojau  4u.gif . Buvo šiek tiek pakliuvę vilnelės ir keliose skylėse, tai tas nereikalingas apkarpiau  mirksiukas.gif . Jau planuoju kitą ir šiek tiek kitaip sumąsčiau vilnelę dėliot, tik nežinau ar pavyks, bet kai išbandysiu, tuomet ir parašysiu  biggrin.gif . Aš patenkinta rezultatu, nes maniau, kad bus prasčiau  blush2.gif . Nešiosiu  yahoo.gif  flirt.gif  yahoo.gif .

Saunuole thumbup.gif , darbelis is tikruju puikus, o svarbiausia pacios padarytas bigsmile.gif
Atsakyti
Ašarėle šalikas nuostabus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir aš tokio noriu wub.gif
Diva bačiukai kaip visada gražūs. O kokį ten tinklelį naudoji dekorui prikabinti? Ir kur jį įsigyti galima?

Na aš dar pasigirsiu savo kepure, kuria labai didžiuojuos blush2.gif
user posted image
Ir čia dar su pakabuku smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 19, 00:13)
Viska slapiai- sausai vienas tapkes grazinau. ir sake dekoras po daug nesiojimo pradeda luptis.. tai daugiau sausai nezadu dekoruoti..smile.gif

O sausai dekoruodavai, jei neklystu, su kamšymo adatom?
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 11 19, 14:09)

Na aš dar pasigirsiu savo kepure, kuria labai didžiuojuos  blush2.gif

thumbup.gif VA CIA TAI FAINA, O DAR JUODA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapta @ 2006 11 17, 13:13)
Sveikos mamos, biggrin.gif

Kadangi tiek daug yra veliančių ir darančių nuostabius darbelius - turbūt aktualu ir vilnos įsigijimas, kainos.
Šiuo metu Vilniuje yra galimybė nusipirkti vilnos po 5 lt/100 g. iš vienos SM mamos. Vilna iš Latvijos, graži, tvarkinga - sluoksniais rulone.
Spalvų pasirinkimas - iki 30 spalvų.
Ji pati dabar interneto neturi-tai kreipkitės tel. 86716 3032 mob, 279 81 66 tel.

Pati perku, naudoju-labai smagi. Kaip tik dabar yra užvežimas.
Sėkmės.

Atsakyti
Man balta vilnelė iš ABC (kaune) nesivelia verysad.gif Visos kitos spalvytės gražiai susivelia, o balta nea... Tysta tokiais šniūrais ir gumuliuojas...
Kažin ar čia su ta vilna kažkas negerai, ar aš kažką negerai darau? g.gif
Atsakyti
Visu mergaiciu labai grazus darbeliai.
Stebiuosi Diva tavo produktyvumu. Kiek i diena tu nuveli batuku? Ir dar forume sugebi sudalyvauti. Gal tavo para ilgesne negu 24 h. Darbeliai tavo nuostabus.

Na ir as pabandysiu pasigirti

mano darbeliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rooma: 19 lapkričio 2006 - 16:39