Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(gugile @ 2006 09 19, 13:57)
o sakykite, kiek vilnos reiketu pirkti pradziai, na tarkim rutuliuku velimui, ar butina iskarto kilograma, o jei nepatiks ar dar kas taigi sukandys gal?

Pradžiai užtektu kokių 200 g. Vienas kamuoliukas sveria 1.5-3 gramus. Tai gali nesunkiai pasiskaičiuoti, kiek kamuoliukų išeis iš 200 g. mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz atsakyma minesota, o tai jau uciau prisipirkus biggrin.gif
dabar kaip ti,k bandau velt su siulais bet nelabai kas gaunasi...
Atsakyti
Labai norėčiau turėti apyrankę ir sagę iš veltinio smile.gif Gal galėtumėt man padėti? Tai yra, nuvelti. Ir man parduoti smile.gif Nes pati neturiu talento ir kantrybės tokiems dalykams sad.gif
Atsakyti
Sveikos, vėlėjos 4u.gif
Pagaliau vėl turiu namuose internetą, tai skubu pasigirti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
vajetau, kokie groziai, ziuriu ir negaliu isbut, reik kazka daryt smile.gif bet mano leliukas mazas, tai jei kas nors napabuna su juo, tai nera kaip uzsiimt menais smile.gif bet kai pasiziuriu jusu darbeliu, tai tiek ideju kyla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 09 19, 19:59)
Sveikos, vėlėjos  4u.gif
Pagaliau vėl turiu namuose internetą, tai skubu pasigirti  blush2.gif
user posted image

Sveika sugįžusi!

Labai faina rankinė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Va chia galima parsisiusti japonishka zhurnaliuka apie velima. Patyrusioms mergaitems ten nieko naujo, bet naujokems gal bus idomu, kaip velti kepure, rankine, shlepetes. Viskas aishku ish paveiksliuku.
http://rapidshare.de...elting.zip.html
Atsakyti
kad tai padaryti mokeciau tai butu super doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2006 09 20, 12:28)
Va chia galima parsisiusti japonishka zhurnaliuka apie velima. Patyrusioms mergaitems ten nieko naujo, bet naujokems gal bus idomu, kaip velti kepure, rankine, shlepetes. Viskas aishku ish paveiksliuku.
http://rapidshare.de...elting.zip.html

nieko nesuprantu gal kas paiskintu kaip parsisiusti?
DEKUI
Papildyta:
[quote=Heiki Heiki!,2006 09 19, 18:59]
NU BET KOKIE FAINI DARBELIAI biggrin.gif
Atsakyti
[quote=linada,2006 09 20, 13:07]
kad tai padaryti mokeciau tai butu super doh.gif
[/quote]

[quote=gugile,2006 09 20, 13:16]
nieko nesuprantu gal kas paiskintu kaip parsisiusti?
DEKUI
Papildyta:
[quote=Heiki Heiki!,2006 09 19, 18:59]
NU BET KOKIE FAINI DARBELIAI biggrin.gif
[/quote]
Aš jau atsisiunčiau tongue.gif
Tame lange, kur atsidaro, spauskit "free" (lentelės apačioje), tada atsiranda užrašas "Download-Ticket reserved. Please wait.....seconds", bėga sekundės (skaičiukai), laukit. Tada atsiranda užrašas, kad reikia įrašyti į langelį parodytas raides, įrašot (rašykit paprastai, mažosiomis), ir siunčiatės thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laimuxė didelis tau ACIU
JAU IR AS SIUNCIUOSI
Atsakyti
Nu bet tai man rodo, kad laukti 99 minutes, ar taip gali būti g.gif
Atsakyti