Tai gi suerzinot mane su tuo skylėtu šaliku . Ir ką jūs manot:
1. Jis jau procese .
2. Vyras sakė iš namų išvarys jei aš dar forume sėdėsiu ir į visokes grožybes žiūrėsiu .
3. Virtuvė (nes kitur nėr vietos) visa supilta vandeniu, muilu.... Nieko neįleidžiu, gink Dieve, sutrukdys visą procesą .
4. Paklausit, o kodėl gi aš čia? Tik biškuliuką atsikvepiu ir vėl šaunu prie darbelio .
5. Prisigyriau anksčiau laiko , gal dar nieko nesigaus , gal ne taip gražiai kaip jūsų įkeltose nuotraukytėse, ale vis tiek kas nors bus mielo sau .
Uuups- labai grazus baciukai:) laaabai:)))
O cia mano eiline kruva tapkiu-pirstiniu:
O cia mano eiline kruva tapkiu-pirstiniu:
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 18, 20:24)
labaui grazi apyranke... spalvos suderintos ir siaip kaip pirmam kartui tai labai neblogai
Kiek vakar darbeliu darem, tai tik sis taip neblogai isejo
Labai nepeikit . Dar šlapias, bet labai jau knietėjo pasimaivyt prieš veidrodį, na tuo pačiu pasirodau ir jums :
*Diva* kaip visad - g r a ž u .
Ametiste tavo apyrankė irgi nuostabi .
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 11 18, 22:50)
Labai nepeikit . Dar šlapias, bet labai jau knietėjo pasimaivyt prieš veidrodį, na tuo pačiu pasirodau ir jums :
Aciu aciu:)
Nu tavo ne maziau grazu:)) o skyles karpei, ar vilna taip deliojai?
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 18, 22:53)
Vilną taip dėliojau . Buvo šiek tiek pakliuvę vilnelės ir keliose skylėse, tai tas nereikalingas apkarpiau . Jau planuoju kitą ir šiek tiek kitaip sumąsčiau vilnelę dėliot, tik nežinau ar pavyks, bet kai išbandysiu, tuomet ir parašysiu . Aš patenkinta rezultatu, nes maniau, kad bus prasčiau . Nešiosiu .
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 18, 22:53)
įdomu ar čia tik man nuotraukų nerodo?
jūs giriat, o aš nieko nematau
QUOTE(irisas @ 2006 11 18, 19:18)
Sveikos merginos!
Siandien parduotuvej netycia pamaciau pirkt vilnos velimui, tai labai susidomejau kaip tai padaryt.
Siandien parduotuvej netycia pamaciau pirkt vilnos velimui, tai labai susidomejau kaip tai padaryt.
o cia kokioj matei?
pasigirsiu savo mazosios pirstinem:
spausti cia
QUOTE(gugile @ 2006 11 18, 23:14)
f a n t a s t i k a . Sekantis mano darbelis - mažylei tapkutės, o po to tai tikrai velsiu pirštinaites .
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 11 18, 23:34)
f a n t a s t i k a . Sekantis mano darbelis - mažylei tapkutės, o po to tai tikrai velsiu pirštinaites .
o man batukai nesigavo tai daba turbut bandysiu ta skyleta salika daryti o paskui vel grisiu prie batuku
diva, o tu taip isdelioji vilna ar po to sausai pagrazini? labai jau grazus ir spalvingi tavo tapkiukai
asarele salis labai grazus, geda butu nenesioti
QUOTE(makalaika @ 2006 11 19, 00:08)
diva, o tu taip isdelioji vilna ar po to sausai pagrazini? labai jau grazus ir spalvingi tavo tapkiukai
Viska slapiai- sausai vienas tapkes grazinau. ir sake dekoras po daug nesiojimo pradeda luptis.. tai daugiau sausai nezadu dekoruoti..