Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

klausimas ne i tema- o kas per balioniukai skirti vandeniu metytis???

Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 13, 14:25)

Mažiukai tokie smile.gif palauk, paaugs tavo vyriškis - sužinosi biggrin.gif
Mano brolis pilna stalčių prisigrūdęs turi biggrin.gif Eisiu vogt lotuliukas.gif
Į tuos balionus padaužos pripila vandens ir meta iš balkono pvz bigsmile.gif ot smagu smile.gif arba mokykloje mėtosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 13, 14:25)

tai tokie mazi mazi balioniukai i kuriuos pripili vandens ir meti i artimaiusiai stovinti zmogu... jie jis taves nepagauna tu laimejai lotuliukas.gif
Atsakyti
Oj, Saulala, kokia grazi tavo tase wub.gif
Atsakyti
Kaip apvelti muilą smile.gif

Visai nieko idėja smile.gif
Atsakyti
Kol musu dar neuzdare, atidariau nauja tems va cia:
nauja tema

prasom plepeti tenai:)
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 11 18, 20:34)
Kursai yra rengiami smile.gif Paskaityk temoje "Veltinio kursai nuo A iki Ž".
Kaip tapkutes velti parodyta ČIAAA

Aciu uz nuoroda su nuotraukelem smile.gif Siaip labai savarankiska, megzt ir nert pati ismokau, tik kartais mamos paklausdavau ko nors, bet su veltiniais jauciu nieko nebus doh.gif Dabar skaitau ir tikiuosi rasiu apie kursus. Aciu tau 4u.gif
Atsakyti
Noriu padekoti už tapkučių velimo pamokelę. Ačiū!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tapkute, labai ačiū už pamokėlę thumbup.gif Viskas išaiškinta aiškiai ir suprantamai drinks_cheers.gif
Atsakyti
na va o as per siandieninius kursus nespejau pabaigti savo "blyno" tai dasvilinau ji namie.... lotuliukas.gif kazkodel neleidzia man dar idet su browse foto todel spauskite CIA smile.gif
tik kazkodel jo galva man niekaip "neprisiklijuoja" ... doh.gif gal patarsit ka daryt? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonbonkea: 18 lapkričio 2006 - 19:10
Noreciau ir as mergaites pirmu savo darbeliu pasigirti blush2.gif ...
user posted image
Vakar buvau kursuose, saunus labai dalykas thumbup.gif , o patirtis greiciausiai, manau, su praktika ateina.
Atsakyti

labaui grazi apyranke... spalvos suderintos ir siaip kaip pirmam kartui tai labai neblogai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonbonkea: 18 lapkričio 2006 - 20:27