Dėl meet'o laiko . Taip, yra dirbančių pilną darbo dieną, todėl prašymas, kad vyktų vakare arba savaitgalį. Siūlau visoms surašyti Heiki Heiki AŽ koks laikas tinka, o ji priderintų laiką prie daugumos. Jei bus merginų iš kitų miestų, reikėtų prie jų labiau derintis. Šiaip, jau nemažai norinčių turim, galima ir apie konkretų laiką pradėti kalbėti.
Aciu visoms uz gerus zodzius net nesitikejau tiek pagirimu
QUOTE(saulala @ 2006 10 13, 12:08)
Sveikos visos vėlėjos. Nors nelabai aš tame forume rašinėju, bet skaitau nemažai. Veliu irgi truputį. Rutulio formos rankinės idėja kirbėjo visą vasarą, galų gale pasiryžau. Rezultatas:
Na ir Divos įkvėpta nuvėliau pirštines:
Na ir Divos įkvėpta nuvėliau pirštines:
vai kaip grazu:) Ir kaip smagu but ikvepeja..))))
o rankinukas tai originalus-labai fainas:))))
na, merginos- balionu gi visokiu formu yra:) Kas nuvels sirdutes formos rankinuka?)))
QUOTE(vvile @ 2006 10 13, 11:15)
rankinė, kokį šabloną naudojai
Vėliau ant baliono. Tokio tobulai apvalaus.
QUOTE(saulala @ 2006 10 13, 12:08)
Sveikos visos vėlėjos. Nors nelabai aš tame forume rašinėju, bet skaitau nemažai. Veliu irgi truputį. Rutulio formos rankinės idėja kirbėjo visą vasarą, galų gale pasiryžau.
o božė božė koooks grooožis
o ar rankinė nešiojant išlaiko savo formą? nesubliūkšta burbulas?
saulala : tik idomu, ar tas rankinukas atidarius uztrauktuka normaliai prasiveria savo baliona kai ploviau, tai labai nenoriai atsidarinejo. liux gal butu per visa burbula uztrauktuka deti o pati siuvai tas detales ar kokiem batsiuviam nesei
QUOTE(Crassula @ 2006 10 13, 12:32)
NOREJAU PASIGUOSTI- is rankdarbiu uzsisakiau vilnos-- sekmadieni vakare pervedziau pinigus- ir jau siandien penktadienis, o kaip nieko nera, taip nieko ir nera... As tai kauniete- visa pasta aplaksciau ir ner...
nepergyvenk, gausi. Aš irgi kai užsisakiau, gal po kokių 10 dienų ( jau nebepamenu, gal ir daugiau) gavau siuntinuką .
Šaunuolės, aš sužavėta visais jūsų veltinio darbeliais .
Man tai dar tobulėt ir tobulėt . Nors ir dar iš manęs prasta vėlėjėlė, bet jei galima būtų, tai labai jau norėčiau sudalyvauti jūsų organizuojamame meete. Patirties pasisemt ir iš abisinijos ištrūkt pasižmonėt
QUOTE(Night @ 2006 10 13, 12:01)
o božė božė koooks grooožis
Išlaiko, nesubliūkšta. Būtent dėl to sluoksniu nepagailėjau ir gan stora dariau. Aisku, bulvių kilogramą įvertus formos nebelaikys Bet mano du telefonus piniginę ir porą smulkmenų puikiai laiko.
QUOTE(linada @ 2006 10 13, 12:09)
saulala : tik idomu, ar tas rankinukas atidarius uztrauktuka normaliai prasiveria savo baliona kai ploviau, tai labai nenoriai atsidarinejo. liux gal butu per visa burbula uztrauktuka deti o pati siuvai tas detales ar kokiem batsiuviam nesei
Chm, kaip tai nenoriai atsidarinėjo? Nelabai suprantu.
Matai, kaip dariau: balioną kai apvėlinėjau, palikau tik mažulytę skylutę jam ištraukti (išleidus orą). Nes apvėlus rankomis jį išraukiau, pakočiojau gerai, vėl sukišau balioną ir jį pripūčiau. Ta skylutė liko rankinės dugne, kurią vėliau užvėliau adata. O skylę užtrauktukui prakirpau rankinei išdžiūvus (džiovinau vėl ant pripūsto baliono). Ar aiškiai čia aš O rakirpau beveik kad per pusę.
O rankeną man susiuvo siuvykloje, kurioje odos gaminuis siūna. Tik labai nekokybiškai. Tai paskui prie rankinės rankenas rankomis prisiuvau (keturais adatas sulaužiau).
Ir ačiū visoms už pagyras
atsiverti atsiverinejo, bet gal ne taip kaip as isivaizduoju
as veliau ant mazo balioniuko - kur skirti vandeniu metytis stiiipriai uzrisau ar ta galiuka nupjoviau apveliau baliona, veldama pakankamai stipriai kociojau i kilimeli - stebejausi kaip nesprogo. viena sluoksni apvelus, dejau kita, po to trecia, del to, man prapjovus labai graziai matosi skirtingu spalvu sluoksniai. tai va, suveliau ir visa toki burbula dziovinau. o isdziuvus tiesiog emiau ir papjoviau as ji - nupjoviau kepurele isemiau balioniuka ir viskas lyg ir liux. pritaisysiu jam kojeles ir bus man dezute - na, forma tai kiausinine gavosi biskiuka (faberge kiausinis bus ) bet ir balionas toks buvo bet skersai prapjovus-butu kriaukle gavusis :ax
as veliau ant mazo balioniuko - kur skirti vandeniu metytis stiiipriai uzrisau ar ta galiuka nupjoviau apveliau baliona, veldama pakankamai stipriai kociojau i kilimeli - stebejausi kaip nesprogo. viena sluoksni apvelus, dejau kita, po to trecia, del to, man prapjovus labai graziai matosi skirtingu spalvu sluoksniai. tai va, suveliau ir visa toki burbula dziovinau. o isdziuvus tiesiog emiau ir papjoviau as ji - nupjoviau kepurele isemiau balioniuka ir viskas lyg ir liux. pritaisysiu jam kojeles ir bus man dezute - na, forma tai kiausinine gavosi biskiuka (faberge kiausinis bus ) bet ir balionas toks buvo bet skersai prapjovus-butu kriaukle gavusis :ax