saunuoles, kad meeta organizuojates, gaila, kad mes tolokai gyvenam Vita, labai grazus begemotukas, toks mielas. as siandien gavau siuntinuka is rankdarbiu, tai kai savo mazulyti uzmigdysiu - eisiu bandyt velt, jau nekantrauju savo kailyje, kai tokiu grozybiu prisiziuriu
...pažadėk tiek, kiek gali padaryti, o tada padaryk daugiau negu pažadėjai...
saunuoles, kad meeta organizuojates, gaila, kad mes tolokai gyvenam
Vita, labai grazus begemotukas, toks mielas. as siandien gavau siuntinuka is rankdarbiu, tai kai savo mazulyti uzmigdysiu - eisiu bandyt velt, jau nekantrauju savo kailyje, kai tokiu grozybiu prisiziuriu
Vita_V neįtikėtinai fantastiškai..... nėr lietuvių kalboj tokių žodžių...ir tik 5 val.
ai, nestebuklas - apveltas balioniukas ir tiek į meetą atsinešiu a iš kur žinai, kad kaimynkos
ta prasme, norėjai parašyt, kad mum pas tave į kursus reikėtų nežinau ką pati kursuose veiktum
a tau pasakyk- ir tu zinosi...))))))))))))
seklys morka esu:)) ir siaip kazkada paskaitinedavau rugpjutinukiu skyreli, ypac kol nescios buvot- vinga- mano drauge-tai virtualiai esam pazistamos..))))))))
a tau pasakyk- ir tu zinosi...))))))))))))
seklys morka esu:)) ir siaip kazkada paskaitinedavau rugpjutinukiu skyreli, ypac kol nescios buvot- vinga- mano drauge-tai virtualiai esam pazistamos..))))))))
aš tai kažkaip nebesurandu laiko vėlimui esu pradėjus karoliukus juodus iš smulkių bumbuliukų, kurių reikia kokių 40-50. Suvėliau 12 ir stovi daba pasižiūrėjus jūsų darbelių visad atsiranda ūpas toliau velti
p.s. įrašykit gal ir mane į meetą, nors aš dar tokia ne profė visai
Oj kaip smagu:) O gal pvz kazkada yra planu Vilniuj apsilankyt artimiausiu metu? Gal kaip tik prisiderintume..))
Nagi, mergaites- o tai tada konkreciau gal- kada mazdaug. as tai kai namie- tai visada galiu..Betgi yra ir dirbanciu. a?