Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

saunuoles, kad meeta organizuojates, gaila, kad mes tolokai gyvenam smile.gif
Vita, labai grazus begemotukas, toks mielas. as siandien gavau siuntinuka is rankdarbiu, tai kai savo mazulyti uzmigdysiu - eisiu bandyt velt, jau nekantrauju savo kailyje, kai tokiu grozybiu prisiziuriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2006 10 12, 21:22)

Vita, labai grazus begemotukas, toks mielas. as siandien gavau siuntinuka is rankdarbiu, tai kai savo mazulyti uzmigdysiu - eisiu bandyt velt, jau nekantrauju savo kailyje, kai tokiu grozybiu prisiziuriu  ax.gif

Vita, labai grazus begemotukas, toks mielas. as siandien gavau siuntinuka is rankdarbiu, tai kai savo mazulyti uzmigdysiu - eisiu bandyt velt, jau nekantrauju savo kailyje, kai tokiu grozybiu prisiziuriu  ax.gif

Vadinasi kažkada reikės organizuoti ne meet'ą, o sąskrydį lotuliukas.gif Bet čia jau matyt reikėtų visų rankdarbininkių biggrin.gif Kad būtų rimtas sąskrydis dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 10 12, 21:18)

Vita_V neįtikėtinai fantastiškai..... nėr lietuvių kalboj tokių žodžių...ir tik 5 val.  doh.gif
ai, nestebuklas - apveltas balioniukas ir tiek irnesakyk.gif į meetą atsinešiu hihihi.gif a iš kur žinai, kad kaimynkos mastau.gif
ta prasme, norėjai parašyt, kad mum pas tave į kursus reikėtų  cool.gif nežinau ką pati kursuose veiktum  g.gif  tongue.gif

Vita_V neįtikėtinai fantastiškai..... nėr lietuvių kalboj tokių žodžių...ir tik 5 val.  doh.gif
ai, nestebuklas - apveltas balioniukas ir tiek irnesakyk.gif į meetą atsinešiu hihihi.gif a iš kur žinai, kad kaimynkos mastau.gif
ta prasme, norėjai parašyt, kad mum pas tave į kursus reikėtų  cool.gif nežinau ką pati kursuose veiktum  g.gif  tongue.gif

a tau pasakyk- ir tu zinosi...smile.gif))))))))))))
seklys morka esu:)) ir siaip kazkada paskaitinedavau rugpjutinukiu skyreli, ypac kol nescios buvot- vinga- mano drauge-tai virtualiai esam pazistamos..smile.gif))))))))
Atsakyti
Vita_V - kaip visada thumbup.gif ,ką čia daugiau ir bepridursi, bet tylėti neišeina,kai tokius fainuoliukus pamatai. Iš kur tiek polėkio ?
Atsakyti
Lendu ir aš į dienos šviesą su elementaraus lygio darbais lotuliukas.gif

auskariukai

"pjaustyti" karoliai smile.gif)) šito nebaigus nes nerandu kur Kaune gauti sąsagėlių paprastų, ne sidabrinių. Gal kas pasidalintu info?

karoliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieninė: 12 spalio 2006 - 21:22
QUOTE(Pieninė @ 2006 10 12, 22:13)

Lendu ir aš į dienos šviesą su elementaraus lygio darbais  lotuliukas.gif
šito nebaigus nes nerandu kur Kaune gauti sąsagėlių paprastų, ne sidabrinių

Lendu ir aš į dienos šviesą su elementaraus lygio darbais  lotuliukas.gif
šito nebaigus nes nerandu kur Kaune gauti sąsagėlių paprastų, ne sidabrinių

Labai gražūs smile.gif o nuo elementarių juk visos pradėjo manau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 12, 21:06)

seklys morka esu:)) ir siaip kazkada paskaitinedavau rugpjutinukiu skyreli, ypac kol nescios buvot- vinga- mano drauge-tai virtualiai esam pazistamos..smile.gif))))))))

ah...tai aš tau atversta knyga hihihi.gif
beje, meetą galim ir pas mane daryti, patogumo nedaug, bet susitalpinsim kaip nors wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 10 12, 21:28)

Vadinasi kažkada reikės organizuoti ne meet'ą, o sąskrydį  lotuliukas.gif Bet čia jau matyt reikėtų visų rankdarbininkių  biggrin.gif Kad būtų rimtas sąskrydis  dirol.gif

Vadinasi kažkada reikės organizuoti ne meet'ą, o sąskrydį  lotuliukas.gif Bet čia jau matyt reikėtų visų rankdarbininkių  biggrin.gif Kad būtų rimtas sąskrydis  dirol.gif

Sąskrydis skirtas SUPER MAMAOM blush2.gif mielai prisijungčiau.
Veltiniautojų ssusbėgimui 4u.gif

Papildyta:
Provincija stengsis giedos nepadaryt blush2.gif
Atsakyti
Vita_V begemotukė nereali clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif

aš tai kažkaip nebesurandu laiko vėlimui blush2.gif esu pradėjus karoliukus juodus iš smulkių bumbuliukų, kurių reikia kokių 40-50. Suvėliau 12 ir stovi daba doh.gif
pasižiūrėjus jūsų darbelių visad atsiranda ūpas toliau velti smile.gif

p.s. įrašykit gal ir mane į meetą, nors aš dar tokia ne profė visai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 10 12, 19:54)

Begemotuke  bigsmile.gif

user posted image

user posted image

Begemotuke  bigsmile.gif

user posted image

user posted image

swoon.gif o jau kox faunulka wub.gif wub.gif wub.gif
na jus ir menininkes - zhaviuosi jumis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 12, 19:21)

VITA_V, kaip gražu  wub.gif  wub.gif Sudalyvauk mytuke - ir mus pamokinsi tokių grožybių daryt...  blush2.gif

VITA_V, kaip gražu  wub.gif  wub.gif Sudalyvauk mytuke - ir mus pamokinsi tokių grožybių daryt...  blush2.gif

noreciau ir as i meetuka.... blush2.gif veltiniauju, na iki jusu toli.... bet kazka parodyciau ir as smile.gif

VITA_V, begemotukas fantastiskas, as tik avytes esu gaminusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 13 spalio 2006 - 08:59
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 13, 01:20)

Sąskrydis skirtas SUPER MAMAOM        blush2.gif mielai prisijungčiau.
Papildyta:

Sąskrydis skirtas SUPER MAMAOM        blush2.gif mielai prisijungčiau.
Papildyta:

Oj kaip smagu:) O gal pvz kazkada yra planu Vilniuj apsilankyt artimiausiu metu? Gal kaip tik prisiderintume..smile.gif))
Nagi, mergaites- o tai tada konkreciau gal- kada mazdaug. as tai kai namie- tai visada galiu..Betgi yra ir dirbanciu.smile.gif a?
Atsakyti