Vita, labai grazus begemotukas, toks mielas. as siandien gavau siuntinuka is rankdarbiu, tai kai savo mazulyti uzmigdysiu - eisiu bandyt velt, jau nekantrauju savo kailyje, kai tokiu grozybiu prisiziuriu
saunuoles, kad meeta organizuojates, gaila, kad mes tolokai gyvenam
Vita, labai grazus begemotukas, toks mielas. as siandien gavau siuntinuka is rankdarbiu, tai kai savo mazulyti uzmigdysiu - eisiu bandyt velt, jau nekantrauju savo kailyje, kai tokiu grozybiu prisiziuriu
Vadinasi kažkada reikės organizuoti ne meet'ą, o sąskrydį Bet čia jau matyt reikėtų visų rankdarbininkių Kad būtų rimtas sąskrydis
Vita_V neįtikėtinai fantastiškai..... nėr lietuvių kalboj tokių žodžių...ir tik 5 val.
ai, nestebuklas - apveltas balioniukas ir tiek į meetą atsinešiu a iš kur žinai, kad kaimynkos
ta prasme, norėjai parašyt, kad mum pas tave į kursus reikėtų nežinau ką pati kursuose veiktum
ai, nestebuklas - apveltas balioniukas ir tiek į meetą atsinešiu a iš kur žinai, kad kaimynkos
ta prasme, norėjai parašyt, kad mum pas tave į kursus reikėtų nežinau ką pati kursuose veiktum
a tau pasakyk- ir tu zinosi...))))))))))))
seklys morka esu:)) ir siaip kazkada paskaitinedavau rugpjutinukiu skyreli, ypac kol nescios buvot- vinga- mano drauge-tai virtualiai esam pazistamos..))))))))
auskariukai
"pjaustyti" karoliai )) šito nebaigus nes nerandu kur Kaune gauti sąsagėlių paprastų, ne sidabrinių. Gal kas pasidalintu info?
karoliai
Lendu ir aš į dienos šviesą su elementaraus lygio darbais
šito nebaigus nes nerandu kur Kaune gauti sąsagėlių paprastų, ne sidabrinių
šito nebaigus nes nerandu kur Kaune gauti sąsagėlių paprastų, ne sidabrinių
Labai gražūs o nuo elementarių juk visos pradėjo manau
a tau pasakyk- ir tu zinosi...))))))))))))
seklys morka esu:)) ir siaip kazkada paskaitinedavau rugpjutinukiu skyreli, ypac kol nescios buvot- vinga- mano drauge-tai virtualiai esam pazistamos..))))))))
ah...tai aš tau atversta knyga
beje, meetą galim ir pas mane daryti, patogumo nedaug, bet susitalpinsim kaip nors
Vadinasi kažkada reikės organizuoti ne meet'ą, o sąskrydį Bet čia jau matyt reikėtų visų rankdarbininkių Kad būtų rimtas sąskrydis
Sąskrydis skirtas SUPER MAMAOM mielai prisijungčiau.
Veltiniautojų ssusbėgimui
Papildyta:
Provincija stengsis giedos nepadaryt
aš tai kažkaip nebesurandu laiko vėlimui esu pradėjus karoliukus juodus iš smulkių bumbuliukų, kurių reikia kokių 40-50. Suvėliau 12 ir stovi daba
pasižiūrėjus jūsų darbelių visad atsiranda ūpas toliau velti
p.s. įrašykit gal ir mane į meetą, nors aš dar tokia ne profė visai
Begemotuke
o jau kox faunulka
na jus ir menininkes - zhaviuosi jumis
VITA_V, kaip gražu Sudalyvauk mytuke - ir mus pamokinsi tokių grožybių daryt...
noreciau ir as i meetuka.... veltiniauju, na iki jusu toli.... bet kazka parodyciau ir as
VITA_V, begemotukas fantastiskas, as tik avytes esu gaminusi
Sąskrydis skirtas SUPER MAMAOM mielai prisijungčiau.
Papildyta:
Papildyta:
Oj kaip smagu:) O gal pvz kazkada yra planu Vilniuj apsilankyt artimiausiu metu? Gal kaip tik prisiderintume..))
Nagi, mergaites- o tai tada konkreciau gal- kada mazdaug. as tai kai namie- tai visada galiu..Betgi yra ir dirbanciu. a?