Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Nesupermama @ 2006 10 12, 11:53)
Sveikos,
mano drauges gimtadienis si savaitgali. ji prisipazino kad beprotiskai svajoja tureti veltos vilnos papuosalu, gal zinot kur tokiu galiminiu galima nusipirkti? Vilniuj arba Kaune.

Parduotuvėse tai nežinau unsure.gif Mačiau kažkada vienoje iš dizainierių parduotuvių papuošalą, kur 3-5 kamuoliukai velti ir pasiūvinėti buvo ir medžiagytės kelios ant virvogalio - kaina apie 200 litų.... doh.gif
Šiaip geriausia manau forumo "parduotuvėje" pažiūrėti. Gal kuri sutiktų padaryti, ar jau turi padarytus. Dar žinau vieną panelę iš Kauno, kuri gamina irgi papuošaliukus. Jei nori (ir ji sutiks) galiu duoti jos Skype ir MSN kontaktus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 10 12, 11:57)
Dar žinau vieną panelę iš Kauno, kuri gamina irgi papuošaliukus. Jei nori (ir ji sutiks) galiu duoti jos Skype ir MSN kontaktus smile.gif

buciau dekinga uz si kontakta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2006 10 11, 12:37)
Einu ir aš į sandėliuką.  Va tokia dekoratyvinė pagalvėlė
user posted image

bigsmile.gif gražu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesupermama @ 2006 10 12, 12:09)
buciau dekinga uz si kontakta smile.gif

parašiau į až mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos...

ir as i meeta uzsiregistruoju su klaustuku, noriu susipazint , idejom pasidalint, diva pazint (kaip busima pametinukine mama bigsmile.gif) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 10 12, 13:47)

Didelis ačius wub.gif
Atsakyti
siaip tai manau, kad mytukui galima ir atskira temele sukurti kur nors bendraminciuose. o del susipazinimo- tai as irgi noreciaususipazinti gyvai. Tik del pavelimo kartu tai nezinau- as visur tik su savo priekabele galesiu, o ji velti duoda tik kai miega..smile.gif))Gal tiesiog kokioj kavinukej pasedeti,paplepeti. na arba namie pas ka- galima ir pas mane- arbatos su pyragu pasiulysiu, jei bus daugiau- ir ant zemes susesim..smile.gif)) kurt kita tema nutarimui del myto, ar cia paspaminam?smile.gif))
Atsakyti
"papjoviau" šiandiena aš savo balioniuką vakar apveltą - nu liux gavosi biggrin.gif po kokio mėnesio ir nuotraukas ikelsiu laugh.gif labai jau aš nešiuolaikiška laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 12 spalio 2006 - 14:18
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 12, 14:16)
siaip tai manau, kad mytukui galima ir atskira temele sukurti kur nors bendraminciuose. o del susipazinimo- tai as irgi noreciaususipazinti gyvai. Tik del pavelimo kartu tai nezinau- as visur tik su savo priekabele galesiu, o ji velti duoda tik kai miega..smile.gif))Gal tiesiog kokioj kavinukej pasedeti,paplepeti. na arba namie pas ka- galima ir pas mane- arbatos su pyragu pasiulysiu, jei bus daugiau- ir ant zemes susesim..smile.gif)) kurt kita tema nutarimui del myto, ar cia paspaminam?smile.gif))

Kad gal nebūtina naujos kurt. Va, į savo parašą įdėjau sąrašiuką ir gerai smile.gif Man visos AŽ parašys kas norės ir viskas. O vietą sutarti gal ir čia galim - daug eterio, manau, neužimsim... mirksiukas.gif

Skaika, matau -skaitai mirksiukas.gif Junkis ir Tu prie mūsų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiki Heiki!: 12 spalio 2006 - 14:37
QUOTE(linada @ 2006 10 12, 15:15)
"papjoviau" šiandiena aš savo balioniuką vakar apveltą - nu liux gavosi biggrin.gif po kokio mėnesio ir nuotraukas ikelsiu laugh.gif labai jau aš nešiuolaikiška laugh.gif

Žinai-ir aš tokia "ne prie technikos" buvau doh.gif ,net kitų forumiečių prašiau,kad mano darbelius įdėtų. Ale kad nusibodo, visi moka -galvoju,visokias grožybes rodo,o aš irgi turiu ką parodyt. Taigi ėmiau studijuoti skyrelį "dažnai užduodami klausimai", ten aiškinama kaip tai padaryti. Ir ką gi - laiko aišku sugaišau, bet labai savimi džiaugiausi, kai viskas pavyko.
Taigi tik pirmyn !!! Ir parodyk greičiau visas savo sukurtas grožybes!!! ( Man atrodo,kad įkelti tu moki,tik šiaip gal neprisiruoši ax.gif Ar aš klystu?)
Atsakyti
bigsmile.gif Sveikos merginos. Patarkit neprityrusiai. Buvau rankdarbiuos .com ilindus. Vilnos daug ir grazi bet is kur zinot kuri sausam ar slapiam velimui? As dar tik slapiai kamuoliukus tesuku ir kursiuku Klaipedoj laukiu. O gal as ko nepamaciau.Padekit. Aciu
Atsakyti
QUOTE(ritutele @ 2006 10 12, 15:36)
bigsmile.gif Sveikos merginos.  Patarkit  neprityrusiai. Buvau rankdarbiuos .com  ilindus. Vilnos  daug  ir  grazi bet  is  kur  zinot kuri  sausam  ar  slapiam velimui? As  dar tik  slapiai  kamuoliukus  tesuku  ir  kursiuku  Klaipedoj  laukiu.  O  gal  as  ko  nepamaciau.Padekit.  Aciu

ir tam, ir tam tinka smile.gif
Atsakyti