Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(bonbonkea @ 2006 10 11, 18:30)
nea... kaip va cia http://www.fainumas....Velt.maz/15.jpg  smile.gif  cia is *MAGIC* pasaulelio toki patraukiau...  tie karoliukai su apskritimais man kaip peilis po kaklu... noriu ir viskas  lotuliukas.gif

Aišku,geriausiai MAGIC atsakytų, bet man atrodo, kad ten kamuolėliai šlapiai velti,tik jų paviršius tais raštais adatėle išbadytas. Taip daug paprasčiau !
Bet kokiu atveju, MAGIC darbeliai - labai nuotaikingi, originalūs, stilingi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 11, 18:51)
Aišku,geriausiai MAGIC atsakytų, bet man atrodo, kad ten kamuolėliai šlapiai velti,tik jų paviršius tais raštais adatėle išbadytas. Taip daug paprasčiau !
Bet kokiu atveju, MAGIC darbeliai - labai nuotaikingi, originalūs, stilingi  thumbup.gif

Oi blush2.gif ... Dėkui už toookias pagyras 4u.gif
O kamuolėliai tikrai velti šlapiai ir tie raštai pribadyti adatėle , jei norisi tokio iškilusio apskritimuko, tai tiesiog reikia pribadyti daugiau vilnos, kad būtų iškilę .
Paprasta ten viskas smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2006 10 11, 18:56)
Oi  blush2.gif ... Dėkui už toookias pagyras  4u.gif
O kamuolėliai tikrai velti šlapiai ir tie raštai pribadyti adatėle , jei norisi tokio iškilusio apskritimuko, tai tiesiog reikia pribadyti daugiau vilnos, kad būtų iškilę .
Paprasta ten viskas  smile.gif  ...

na aciu uz paauskinimus... o as vis galvojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2006 10 11, 17:56)
Oi  blush2.gif ... Dėkui už toookias pagyras  4u.gif
Paprasta ten viskas  smile.gif  ...

kad dar labiau sirdis apsaltu wink.gif -isikelus esu i favorites puslapiuka ir vis naujienom pasigroziu wub.gif nerealu man ten viskas 4u.gif
Atsakyti
ievuschka, pagalvėlė be užsegimo, visa užsiūta. Viduje sintepono prikimšta. 4u.gif
Atsakyti
Batukai ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 10 11, 20:14)
Batukai ax.gif

Puikūs batukai!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif Spalva labai graži smile.gif
Kaži kada aš prisiruošiu batukus velti... blush2.gif
Jau gal kai kursuose apsilankysiu tada jau dirbsiu tapces žiemai sau ir šeimynai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 10 11, 20:14)

Oi, kokie dailūs... biggrin.gif

Minesota - ačiū už atsakymą .
Atsakyti
o jau batuku grozis....spala nereali smile.gif liux!
Atsakyti
Aciu, mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 10 11, 19:30)
kad dar labiau sirdis apsaltu wink.gif -isikelus esu i favorites puslapiuka ir vis naujienom pasigroziu  wub.gif nerealu man ten viskas  4u.gif

4u.gif Apsalus ir apšąlus biggrin.gif
Didžiausias fainumas, kad patinka "šis tas iš mano gyvenimo" ax.gif
Ačiū už šilumytę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 10 11, 19:14)

ajaj bigsmile.gif

QUOTE(tapkute @ 2006 10 11, 19:23)
Puikūs batukai!!!!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  Spalva labai graži smile.gif
Kaži kada aš prisiruošiu batukus velti...  blush2.gif

aš, jei dar VITA_V pasakytų kiek laiko vėle, tai neikada tongue.gif nes bandžiau balioną apvelti. nu prasitūzginau atsakančiai, padžioviau, ryt pjausiu.... biggrin.gif žiūrėsiu ką aš ten prikankinau. o batukus leliukui labai norėčiau nuvelti, bent porą aplinkui turėtų gandrai ne už ilgo atnešti blush2.gif

QUOTE(*MAGIC* @ 2006 10 11, 20:21)
4u.gif  Apsalus ir apšąlus  biggrin.gif
Didžiausias fainumas, kad patinka "šis tas iš mano gyvenimo"  ax.gif
Ačiū už šilumytę  blush2.gif

pamačiau tavo avatarą - tai dar tau special wink.gif lotuliukas.gif tongue.gif tongue.gif ir kitoms nuotaikas praskaidrinti - gal kam laabai padėkoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 11 spalio 2006 - 21:38