[quote=Minesota,2006 10 11, 12:37]
ievuschka, gerai kai turi "sandėliuke" kažką iš seniau
. Labai gražūs indas ir dėklas.
Aš jau nebe darbų grožio pavydžiu, o laiko kurį būtų galima skirt vėlimui. Aš turiu tik apie valandą vakare ir tai tik su adatomis pasidarbuoti. O per valandą (kas vėlė tas žino) su adatom ne kaži ką pagaminsi.
Einu ir aš į sandėliuką. Va tokia dekoratyvinė pagalvėlė
Va tai tau - radai!!! Kokia graži ,kokia miela
Pasakyk-pagalvėlę galima atsegt , t.y. veltinio užvalkaliukas nuimamas? Jei taip - tai kokį užsegimą geriausia taikyt?
[quote=bonbonkea,2006 10 11, 15:38]
visu darbeliai tiesiog nuostabus
o gal atsiras geru zmoniu kurie biski paaiskins kaip velti adatomis... bandziau velti karoliukus bet jie isejo kazkokie visai ne kamuoliukiski.. gal juos subaksnojus reikia ir slapiai pavelt?
[/quote]
Jau minėta,bet pasikartosiu-kamuolėlius paprasčiausia velt šlapiai:ir greitai,ir lygiai,ir be traumų
[quote=bonbonkea,2006 10 11, 16:59]
o tai kaip pvz daryt jei noriu rutuliuko o jo centre dar vieno rutuliuko kurio cenre dar vienas rutuliukas (nju cia gavosi sviestas sviestuotas) padaryt?
[/quote]
Kaip suprast- kaip senis besmegenis? Na, turbūt ne, bet bet kokiu atveju viską galima susiūt permatomu siūlu ar labai plonyčiu žvejybos valu, po to jei reika-dar adatėle apibaksnot. Ir tvirta, ir greita.
Papildyta:
Šakės, kaip neaiškiai atsakymas atrodo-kažkodėl cituotų postų neįmetė į baltą foną. Kas čia dabar pasidarė?