Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(ievuschka @ 2006 10 10, 17:38)
Belkaa - labai simpatulka gėlytė, tokia paprasta, bet nematyta,netradicinė,originali.
O čia su adatėlėm velta?

sveikos, dziaugiuosi, kad patiko, cia viskas su adatelem velta, o tuos taskiukius tai pirma tokius gumuliukus susisuku, tada pribaksnoju.
beje, visu darbeliai labai grazus, o tas angeliukas ir avinelis (ten kazkur) man ir suteike ikvepimo, kad nebegelejau veltinuku nedaryt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belkaa: 11 spalio 2006 - 13:58
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 11, 11:31)
Dėkui,dėkui,net širdis apsalo nuo tokių pagyrimų  ax.gif
Žiūrau - niekas nieko naujo nerodo, tai aš iš savo rezervų kai ką ištraukiau:
veltininis indas "Laivas"

Akinių (ar šiaip gerų daikčiukų) dėklas

QUOTE(Minesota @ 2006 10 11, 12:37)
ievuschka, gerai kai turi "sandėliuke" kažką iš seniau  biggrin.gif  .  Labai gražūs indas ir dėklas. 

Aš jau nebe darbų grožio pavydžiu, o laiko kurį būtų galima skirt vėlimui.  Aš turiu tik apie valandą vakare ir tai tik su adatomis pasidarbuoti.  O per valandą (kas vėlė tas žino) su adatom ne kaži ką pagaminsi.

Einu ir aš į sandėliuką.  Va tokia dekoratyvinė pagalvėlė

Didesnė nuotrauka

Na žinot thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gal dar ką parodykite iš savo rezervų smile.gif Nuostabūs darbai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Gal galėtumėte kas nors pasakyti, jei suvelčiau kilimuką ir jį sukarpyčiau į mažesnius gabaliukus, ar jie laikytųsi neiširę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 10 11, 13:59)
Na žinot  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Gal dar ką parodykite iš savo rezervų smile.gif Nuostabūs darbai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Gal galėtumėte kas nors pasakyti, jei suvelčiau kilimuką ir jį sukarpyčiau į mažesnius gabaliukus, ar jie laikytųsi neiširę? ax.gif

laikytusi, jei kilimelis gerai suveltas.
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 11, 10:31)
Žiūrau - niekas nieko naujo nerodo, tai aš iš savo rezervų kai ką ištraukiau

QUOTE(Minesota @ 2006 10 11, 11:37)
ievuschka, gerai kai turi "sandėliuke" kažką iš seniau  biggrin.gif  .

einu i savo sandeliuka, gal ir as ka rasiu pasiknisus.....jei jau pas jus tokie darbeliai veisiasi, mazu ir pas mane kas uzsiveise mastau.gif wink.gif

QUOTE(tapkute @ 2006 10 11, 13:59)
Na žinot  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Gal dar ką parodykite iš savo rezervų smile.gif Nuostabūs darbai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

laikysis, jei gerai suvelsi pries tai ta didiji wink.gif
Atsakyti
visu darbeliai tiesiog nuostabus 4u.gif o gal atsiras geru zmoniu kurie biski paaiskins kaip velti adatomis... bandziau velti karoliukus bet jie isejo kazkokie visai ne kamuoliukiski.. gal juos subaksnojus reikia ir slapiai pavelt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 10 11, 15:38)
visu darbeliai tiesiog nuostabus  4u.gif  o gal atsiras geru zmoniu kurie biski paaiskins kaip velti adatomis... bandziau velti karoliukus bet jie isejo kazkokie visai ne kamuoliukiski.. gal juos subaksnojus reikia ir slapiai pavelt?  smile.gif

Na aš irgi šį savaitgaliį bandžiau kamuoliuką adatomis nusivelt smile.gif tai gavosi smile.gif kažkaip kai vėliau tai ir sukinėjau ta vilnos gabaliuka ratu ir vis baksnojau skirtingose vietose 4u.gif bet supratau, kad maža daikčiuką labai jau sunku baksnoti biggrin.gif susibadžiau pirštus lotuliukas.gif Po to nuvėliau kubą tokį nemažą smile.gif tai jį net greičiau nuvėliau nei kamuoliuką mažiuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2006 10 11, 14:07)
wow koks grožis  bigsmile.gif

QUOTE(X-iuke @ 2006 10 11, 14:37)
oj kokia grazhi  wub.gif  thumbup.gif

QUOTE(knopkė @ 2006 10 11, 14:49)
Kai pamačiau pagalvę, tai  mega_shok.gif nu laaaaaaaaaaabai liuks.

Ačiū smile.gif . Šita tokia primenanti vasarą biggrin.gif . Ji, kartu su dar 4 mano dekoratyvinėmis pagalvėlėmis tupi "Monos" galerijoje, Kaune.

Papildyta:
QUOTE(bonbonkea @ 2006 10 11, 16:38)
visu darbeliai tiesiog nuostabus  4u.gif  o gal atsiras geru zmoniu kurie biski paaiskins kaip velti adatomis... bandziau velti karoliukus bet jie isejo kazkokie visai ne kamuoliukiski.. gal juos subaksnojus reikia ir slapiai pavelt?  smile.gif

Susuki vilną į kamuoliuką ir baksnoji baksnoji baksnoji mirksiukas.gif iš visų pusių su adata nr. 36. Kuo daugiau baksnoji, tuo kamuoliukas kietesnis darosi. Tos vietos kur daugiau baksnoji kiečiau susivelia ir tarsi įdumba, tokiu būdu formuoji. Kadangi kalba eina apie kamuoliuką, tai iš visų pusių turėtų būti vienodai pribaksnota. Imi adata nr 40 ir lygini paviršių. Adata nr. 38 naudojama jau suveltas detales privelti vieną prie kitos. Šlapiai pavelti nereikia.
Atsakyti
Susuki vilną į kamuoliuką ir baksnoji baksnoji baksnoji mirksiukas.gif iš visų pusių su adata nr. 36. Kuo daugiau baksnoji, tuo kamuoliukas kietesnis darosi. Tos vietos kur daugiau baksnoji kiečiau susivelia ir tarsi įdumba, tokiu būdu formuoji. Kadangi kalba eina apie kamuoliuką, tai iš visų pusių turėtų būti vienodai pribaksnota. Imi adata nr 40 ir lygini paviršių. Adata nr. 38 naudojama jau suveltas detales privelti vieną prie kitos. Šlapiai pavelti nereikia.
[/quote]
oh my god tada manes laukia dar daaaug daaug darbelio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 10 11, 16:20)
oh my god tada manes laukia dar daaaug daaug darbelio  doh.gif

O tai kam daryti sudėtingai , jeigu galima paprastai?
Juk paprastą kamuoliuką paprasčiau suvelti "šlapiai"...
Bent jau aš adatėles naudoju sudėtingesnėms formoms ir tikslesniems ornamentams suvelti (segėms, figūrėlėms)...
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2006 10 11, 16:33)
O tai kam daryti sudėtingai , jeigu galima paprastai?
Juk paprastą kamuoliuką paprasčiau suvelti "šlapiai"...
Bent jau aš adatėles naudoju sudėtingesnėms formoms ir tikslesniems ornamentams suvelti (segėms, figūrėlėms)...

o tai kaip pvz daryt jei noriu rutuliuko o jo centre dar vieno rutuliuko kurio cenre dar vienas rutuliukas (nju cia gavosi sviestas sviestuotas) padaryt? doh.gif
Atsakyti
[quote=Minesota,2006 10 11, 12:37]
ievuschka, gerai kai turi "sandėliuke" kažką iš seniau biggrin.gif . Labai gražūs indas ir dėklas.

Aš jau nebe darbų grožio pavydžiu, o laiko kurį būtų galima skirt vėlimui. Aš turiu tik apie valandą vakare ir tai tik su adatomis pasidarbuoti. O per valandą (kas vėlė tas žino) su adatom ne kaži ką pagaminsi.

Einu ir aš į sandėliuką. Va tokia dekoratyvinė pagalvėlė

Va tai tau - radai!!! Kokia graži ,kokia miela biggrin.gif
Pasakyk-pagalvėlę galima atsegt , t.y. veltinio užvalkaliukas nuimamas? Jei taip - tai kokį užsegimą geriausia taikyt?

[quote=bonbonkea,2006 10 11, 15:38]
visu darbeliai tiesiog nuostabus 4u.gif o gal atsiras geru zmoniu kurie biski paaiskins kaip velti adatomis... bandziau velti karoliukus bet jie isejo kazkokie visai ne kamuoliukiski.. gal juos subaksnojus reikia ir slapiai pavelt? smile.gif
[/quote]

Jau minėta,bet pasikartosiu-kamuolėlius paprasčiausia velt šlapiai:ir greitai,ir lygiai,ir be traumų lotuliukas.gif

[quote=bonbonkea,2006 10 11, 16:59]
o tai kaip pvz daryt jei noriu rutuliuko o jo centre dar vieno rutuliuko kurio cenre dar vienas rutuliukas (nju cia gavosi sviestas sviestuotas) padaryt? doh.gif
[/quote]

Kaip suprast- kaip senis besmegenis? Na, turbūt ne, bet bet kokiu atveju viską galima susiūt permatomu siūlu ar labai plonyčiu žvejybos valu, po to jei reika-dar adatėle apibaksnot. Ir tvirta, ir greita.
Papildyta:
Šakės, kaip neaiškiai atsakymas atrodo-kažkodėl cituotų postų neįmetė į baltą foną. Kas čia dabar pasidarė?
Atsakyti
nea... kaip va cia http://www.fainumas....Velt.maz/15.jpg smile.gif cia is *MAGIC* pasaulelio toki patraukiau... tie karoliukai su apskritimais man kaip peilis po kaklu... noriu ir viskas lotuliukas.gif
Atsakyti