Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

nu faina einu bandyt vel kai pavyks ka nors padryti ir as pasirodysiu

[/I][COLOR=blue]purple]jetau kiek klaidu atsiprasau..[I]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugile: 18 rugsėjo 2006 - 12:21
QUOTE(larina @ 2006 09 18, 11:26)
Na ir as pasigirsiu savo pirmaisiais baciukais. Aisku jie ne tokie dailus kaip kitu auksarankiu, bet vistiek parodysiu...

Larina-na nesikuklink jau taip-šlepetės labai fainulkos thumbup.gif
va klausimas:ant kokio šablono tu jas vėlei,kad tokie aulai dar net dvigubi išėjo? Turbūt ne ant plokščio pado kaip Minesota?
Jau seniai kaupiuosi šlepečių vėlimui, bet vis dar kaupiu informaciją ir kitų patirtį, net esu velnių čia nuo kai kurių gavusi,kad tik plepu, o nebandau. Tuoj tuoj...
O tuo tarpu - vienas iš mano darbelių,pagaliau nufotografuotas pirmasis rankiniukas:
user posted image

O čia rankiniukas mano 4m.dukrai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 09 18, 14:37)
Larina-na nesikuklink jau taip-šlepetės labai fainulkos thumbup.gif
va klausimas:ant kokio šablono tu jas vėlei,kad tokie aulai dar net dvigubi išėjo? Turbūt ne ant plokščio pado kaip Minesota?
Jau seniai kaupiuosi šlepečių vėlimui, bet vis dar kaupiu informaciją ir kitų patirtį, net esu velnių čia nuo kai kurių gavusi,kad tik plepu, o nebandau. Tuoj tuoj...
O tuo tarpu - vienas iš mano darbelių,pagaliau nufotografuotas pirmasis rankiniukas:
user posted image

O čia rankiniukas mano 4m.dukrai:
user posted image

Abi rankinės tiesiog nuostabios wub.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 09 18, 13:37)
user posted image

ojei koks grožis bigsmile.gif
dar norėjau paklausti kaip dugną išformavai? ar dėjai kokį pakietinimą pamušalą į vidų? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night: 18 rugsėjo 2006 - 13:12
IEVUSCHkA- tasytes puikios ir labai dailiai nuveltos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2006 09 18, 11:50)
doh.gif  labiausiai nervina kad jų po 1 neparduota.. jau turiu šituos 4, nenoriu dar 4 pirkt  doh.gif

parduoda parduoda smile.gif senukuose yra ir po 1. be to, net didesniu nei kursuose turejom, taigi ir didesni darbeliai telpa wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 09 18, 15:45)
parduoda parduoda smile.gif senukuose yra ir po 1. be to, net didesniu nei kursuose turejom, taigi ir didesni darbeliai telpa wink.gif

Aš irgi Senukuose pirkau, tikrai jokių pašinų neprilenda, ir litą ar du kainavo. O jei didesnių reikia, tai Jyske pilna padoriom kainom...
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2006 09 18, 13:52)
ojei koks grožis  bigsmile.gif
dar norėjau paklausti kaip dugną išformavai? ar dėjai kokį pakietinimą pamušalą į vidų?  ax.gif

Dėkui dėkui aciuks.gif
Kol dar tašiukas šlapias-dugną išformavau rankomis, taip lyg dugno kantelius pirštais apspaudžiau, po to įspraudžiau siaurą ovalo formos kartoną ir pakabinau džiūti. Bedžiūstant toks dugnas ir liko. Aišku - turbūt galima ir kitaip ax.gif
Papildyta:
Pats tašiukas gana storas,tai jokio pakietinimo nedėjau, o pamušalo reiktų, bet jo kolkas nėra...

Dėl vėlimo kilimėlių(padėkliukų) yra ir JYSK, ir Senukuose. Didesniems daiktams ar tašiukams velti reikia didesnių ir stipresnių, tai aš pirkau SKIRPUS parduotuvėjeDomus galerijoj, ten nemažai žaliuzių likučių(atraižų) visokių dydžių.Ir kainos prieinamos.
Atsakyti
dar maximose buna tu padekliuku wink.gif po viena. nors seniai bepirkau, gal jau ir nebeturi doh.gif
darbeliai kaip visada zandikauli atvepina thumbup.gif
Atsakyti
Rankinukai nuostabūs thumbup.gif , ypač tas rudeniškų spalvų.....o rankenos prisiūtos ar priveltos ? Aš labai noriu išmokti privelti rankenas šonuose, bet nežinau kaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2006 09 19, 10:50)
Rankinukai nuostabūs  thumbup.gif , ypač tas rudeniškų spalvų.....o rankenos prisiūtos ar priveltos ? Aš labai noriu išmokti privelti rankenas šonuose, bet nežinau kaip  verysad.gif

Ačiū aciuks.gif
Rankenas bandžiau privelti,bet kadangi tai pirmasis mano tašiukas, nelabai pavyko.Tada aš jas nukirpau ir pritvirtinu iš naujo.Įsiuvus pamušalą visi galai pasislėps.
Kitų tašiukų rankenas privelti pavyko daug geriau.Kokią dieną įdėsiu foto.
Atsakyti
o sakykite, kiek vilnos reiketu pirkti pradziai, na tarkim rutuliuku velimui, ar butina iskarto kilograma, o jei nepatiks ar dar kas taigi sukandys gal?
Atsakyti