Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Jūružė @ 2006 10 09, 08:20)
Heiki, ar vėlei ant audinio? Ar čia vien iš vilnos? Aš esu nusivėlusi ant marlės iš merino vilnelės. Tai esu labai patenkinta  smile.gif
Ir tiesa, grįžau prieš kelias diens iš Estijos. Prisipirkau ten vilnos  rolleyes.gif  40 g. - 2 Lt Labai tvarkinga, gražios spalvos.

Vien tik iš vilnos vėliau. Dar niekad nesu bandžiusi ant audinio unsure.gif Nemokėčiau turbūt...
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 10 09, 01:23)
Tapkute, faini magnetukai bigsmile.gif O cia su adatelem darei, ar ne?
O as ka tik pabaigiau suneliui megztuka - paltuka lotuliukas.gif kai isdzius, bus aisliau, ar kaip palta nesiosim, ar kaip megztuka, nes kol slapias, tai toks nelengvas, labiau paltukas biggrin.gif Bet esu baisiai patenkinta  rolleyes.gif Rytoj nuotrauka padarysiu

Pagrindą ne su adatėlem (ir žuvytės "kūnelį") o paskui gėlytę ir žuvytės konturą su adatėlėm išbaksnojau smile.gif
Labai lauksiu paltuko-megztuko nuotraukų smile.gif Labai įdomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Radau naują vilnos pardavimo tašką Vilniuje, jei dar niekas neminėjo: einant nuo zakso, nepriėjus Basanavičiaus gatvės yra parduotuvėlė "Viskas siuvimui" ar kažkoks panašus pavadinimas. 30g 3 lt, tik nėra labai ryškių spalvų, bet yra už 9,50 labai gražiai nudažytos, tokiom plonom įvairių spalvų gijom. Ir visokių karoliukų, užsegimų, juostelių yra labai neblogom kainom. thumbup.gif
Atsakyti
Na stai mano paskutinis darbelis.. ne megztukas, ne paltukas, o labaiau svarkelis lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ir dar vienas. Visi ruosiames ziemai smile.gif

user posted image
Atsakyti
liuuuuuuxxxx thumbup.gif: wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 10 09, 14:40)
Ir dar vienas. Visi ruosiames ziemai smile.gif

sauniai thumbup.gif
as irgi orams salant galvoju apie ta pati smile.gif pirstinytes tik veliu veliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 10 06, 16:17)
tikrai? ir kursai vyksta?  blink.gif kokios kursu kainos?

blink.gif bigsmile.gif
taigi cia beveik mano kieme!!! o kursų pas Gudrą jau nebegaliu sulaukti, žiūrinėju alternatyvų. O gal koks telefoniukas yra, kas ten per vieta? Ryt nueisiu patikrinti...
Atsakyti
Mergaites, skaiciau skaiciau sita tema, net akys apraibo nuo visu grozybiu. Labai noriu ir as ismokti...Esu kauniete, gal zinote kas rengia ir kur veltinio kursus? Labai noreciau ismokti, bet nezinau kur kreiptis. help.gif
Atsakyti
QUOTE(jura_jurate @ 2006 10 09, 19:58)
Mergaites, skaiciau skaiciau sita tema, net akys apraibo nuo visu grozybiu. Labai noriu ir as ismokti...Esu kauniete, gal zinote kas rengia ir kur veltinio kursus? Labai noreciau ismokti, bet nezinau kur kreiptis. help.gif

rankdarbiu forume susirask tema "Veltinio kursai nuo A iki Z", o joje kaunieciu pradinukiu sarasus ir i juos isirasyk. manau, visos labai dziaugsis, nes kiek maciau, tai joms truksta dar zmoniu iki kursu grupes susidarymo smile.gif
Papildyta:
ka tik irasiau tave, tai isirasyt jau nebereikia smile.gif tik sek tema "Veltinukų vėlimo kursai nuo A iki Ž", kad suzinotum, kur ir kada bus kursai.
Atsakyti
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 10 09, 22:52)
rankdarbiu forume susirask tema "Veltinio kursai nuo A iki Z", o joje kaunieciu pradinukiu sarasus ir i juos isirasyk. manau, visos labai dziaugsis, nes kiek  maciau, tai joms truksta dar zmoniu iki kursu grupes susidarymo smile.gif
Papildyta:
ka tik irasiau tave, tai isirasyt jau nebereikia smile.gif tik sek tema "Veltinukų vėlimo kursai nuo A iki Ž", kad suzinotum, kur ir kada bus kursai.

Labai aciu 4u.gif T Na bandysiu ta temike surasti. bigsmile.gif as be galo laiminga lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jura_jurate: 09 spalio 2006 - 22:14
http://usera.imageca...linada/gelytes/
pagaliau nufotografavau ir sukėliau savo turtus -meditacijų rezultatus wink.gif
Atsakyti