Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Crassula @ 2006 10 08, 13:50)
Labai grazus!!!!! wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif Spalvos wub.gif  thumbup.gif
O kokie buvo ismatavimai iki velimo???

Dėkui 4u.gif
Kai išsidėliojo... Nu nematavau, bet buvo maždaug 150x30. O liko 110x22... Trumpokas toks... Na, kaip šalikas tai ok. Bet maniau, dar bus galima ir ant pečių užsimest. Ale jau nelabai...
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 10 08, 12:29)
primegzk riesha,- ir tiks, ir bus smarkiai patogesnes mirksiukas.gif

dekui uz patarima smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip padarot skylutes veltuose karoliukuose per kurias tilptu ne tik plonas siulas? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Na va mano magnetukai smile.gif
Meškiukas ne mano, tik žuvytė ir gelytė smile.gif Tiesa formos dar nelabai tobulos, bet aš mokausi mokausi smile.gif ax.gif
user posted image
Papildyta:
Va dar karolius kokius pasidariau blush2.gif
user posted image

Ir raištį ant galvos (į šukuoseną nekreipkit dėmesio, čia tik pabandymui užsidėjus buvau blush2.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2006 10 08, 13:41)
O aš per savaitgalį va kaip žinučių laikiklį apvėliau.
Jau pas draugę ant lentynos puikuojasi  lotuliukas.gif

Turbo idėja dovanai thumbup.gif

QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 08, 14:19)
O aš vakar nuvėliau rankinuką dar vieną. Džiūsta dar, tai rodysiuos vėliau ax.gif Ir dar pabandžiau šalikėlį velt pirmą kartą...  blush2.gif Rudeniškas toks gavosi...

Labai fainas šalikėlis 4u.gif
Draugiškas patarimas: margus daiktus būtinai fotografuok vienspalviame fone-jie labiau išryškės.

QUOTE(tapkute @ 2006 10 08, 16:55)
Meškiukas ne mano, tik žuvytė ir gelytė smile.gif Tiesa formos dar nelabai tobulos, bet aš mokausi mokausi smile.gif  ax.gif

Na, magnetukų idėją tikrai verta nuvogt... ax.gif Bravo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kooala @ 2006 10 08, 17:40)
Sveikos, kaip padarot skylutes veltuose karoliukuose per kurias tilptu ne tik plonas siulas? g.gif  4u.gif

Aš perduriu su vėlimo adata ir pabaksnoju, tuomet susiformuoja skylutė per kurią galima storą adatą prakišti. Kai reikia perverti virvelę, į skylę kišu ploną nėrimo kabliuką ir užkabinusi perveriu.

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tapkute @ 2006 10 08, 17:55)
Meškiukas ne mano, tik žuvytė ir gelytė smile.gif Tiesa formos dar nelabai tobulos, bet aš mokausi mokausi smile.gif  ax.gif
user posted image
Papildyta:
Va dar karolius kokius pasidariau  blush2.gif
user posted image

Ir raištį ant galvos (į šukuoseną nekreipkit dėmesio, čia tik pabandymui užsidėjus buvau  blush2.gif )
user posted image

Kokie faini magnetukai biggrin.gif . Kaip veltinuką prie magneto priklijavai?
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2006 10 08, 19:10)
Kokie faini  magnetukai  biggrin.gif  .  Kaip veltinuką prie magneto priklijavai?

Su SUPER GLUE biggrin.gif Tiksliau su Super Moment, nes tie super glue kai džiūsta kartais baltai nusidažo ta vieta iš abiejų pusių.
Atsakyti
Geriausiai nuvelta kamuoliuka perdurti yla, jei norisi iverti storesni sniureli. Tada ir skylute lieka didesne, ir nebaisu, kad taip reikalinga velmo adata nulus... ax.gif
Atsakyti
*Diva*, tavo pirstines kaip visada thumb_yello.gif

Irunia, labai grazu! Net negalvojau, kad galima tokius daiktus apvelti. Aciu uz ideja drinks_cheers.gif

Heiki Heiki!, super salikelis, atrodo toks lengvas, minkstas ir siltas wub.gif Reikia ir man pabandyti.. O gal kas ant silko bande velti? labai noriu pabandyt.. Pasidalinkit patirtimi, jei kas dare ax.gif

Tapkute, faini magnetukai bigsmile.gif O cia su adatelem darei, ar ne?

O as ka tik pabaigiau suneliui megztuka - paltuka lotuliukas.gif kai isdzius, bus aisliau, ar kaip palta nesiosim, ar kaip megztuka, nes kol slapias, tai toks nelengvas, labiau paltukas biggrin.gif Bet esu baisiai patenkinta rolleyes.gif Rytoj nuotrauka padarysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VITA_V: 09 spalio 2006 - 00:23
Vėliau vakar pirštines kumštine. verysad.gif Vargeli tu mano... Forma kaip ir gavosi, bet netolygiai išdėliojau vilną ir kai kur šviečia skylės. Dėjau 2 sluoksnius,. Jaučiu mažai g.gif Nu ką, dabar pasidėjau batams blizginti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 10 09, 00:23)
Heiki Heiki!, super salikelis, atrodo toks lengvas, minkstas ir siltas wub.gif Reikia ir man pabandyti..

Dėkui ax.gif Toks ir gavosi - labai plonytis, bet labai švelnus ir šiltas thumbup.gif Mamai dovanų wub.gif

QUOTE(Jūružė @ 2006 10 09, 07:37)
Vėliau vakar pirštines kumštine.  verysad.gif Vargeli tu mano... Forma kaip ir gavosi, bet netolygiai išdėliojau vilną ir kai kur šviečia skylės. Dėjau 2 sluoksnius,. Jaučiu mažai  g.gif Nu ką, dabar pasidėjau batams blizginti.  lotuliukas.gif

Kokį fainą panaudojimo būdą radai thumbup.gif
Nenusimink labai. Gera patirtis tokie nepavykę darbeliai...
Papildyta:
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 08, 17:50)
Labai fainas šalikėlis  4u.gif
Draugiškas patarimas: margus daiktus būtinai fotografuok vienspalviame fone-jie labiau išryškės.

blush2.gif Okis. Kitą kart bandysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Heiki, ar vėlei ant audinio? Ar čia vien iš vilnos? Aš esu nusivėlusi ant marlės iš merino vilnelės. Tai esu labai patenkinta smile.gif
Ir tiesa, grįžau prieš kelias diens iš Estijos. Prisipirkau ten vilnos rolleyes.gif 40 g. - 2 Lt Labai tvarkinga, gražios spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūružė: 09 spalio 2006 - 08:21