nežinau ar tai merinosas ar ne, bet kur būna laaabai plono "siūlo" vilnelė, tai man kažkaip ji nelabai, mane prie grubesnės traukia
Papildyta:
o kamuoliuko vis pagailiu, bet vistiek kada pairyšiu, ypač jei Diva ir kitos mergytės savais "balionais" pasipuokuos tada jau kantrybė nebeatlaikys
Buvau ir aš prie Dvarionkės toj parduotuvėj, tai tikrai vilnos menkai pabarstyta...
Ir sakė, kad artimiausias 2 savaites papildymo nebus, nebent tos brangesnės, kur po 6-10 lt maišeliukas.
Užtat nusipirkau juostelių visokių ir karoliukų
Papildyta:
O prie tų batų vilna kaip pritvirtinta? Priklijuota? Įdomiai čia...
Ir sakė, kad artimiausias 2 savaites papildymo nebus, nebent tos brangesnės, kur po 6-10 lt maišeliukas.
Papildyta:
QUOTE(larina @ 2006 10 06, 10:45)
nju idomiai idomiai cia... reikes labaiu pasistudijuot
QUOTE(himalaia @ 2006 10 06, 15:54)
Buvau ir aš prie Dvarionkės toj parduotuvėj, tai tikrai vilnos menkai pabarstyta...
Papildyta:
Papildyta:
O aš vakar buvau ten ,tai ten buvo labai graži drižuota tokia pilkai violetne ,ir bordine juodom juostelem tokia graži galvuojau ,kad brangi ,o pardavėja sako ,- ne čia mūsų Lietuviška tokia gražiai nydažyta nu ir nusipirkau po 3 lt už 30 gr
o gal galit tikslu adresa parasyt prie dvarionkes tos parduotuveles?
nugi adreso tikslaus as nepasakysiu, bet kaip yra menu gimnazijos stotele, ten prie jos pusrusiuose yra visokiu perduotuvyciu-bulkuciu,geliu tai ten ir ta rankdarbiu
o cia rodau adata, kuria bumbuliukus pradurineju
o cia rodau adata, kuria bumbuliukus pradurineju
QUOTE(Marinčik @ 2006 10 06, 16:01)
O aš vakar buvau ten ,tai ten buvo labai graži drižuota tokia pilkai violetne ,ir bordine juodom juostelem tokia graži galvuojau ,kad brangi ,o pardavėja sako ,- ne čia mūsų Lietuviška tokia gražiai nydažyta nu ir nusipirkau po 3 lt už 30 gr
tos ir as nusipirkau Tik gaila, kad šiandien laiko neturiu pabandyt pažiūrėti kas ten iš jos gausis
Papildyta:
Beje tikslus adresas būtų T. Kosčiuškos 19 arba 21 arba 23 pagal www.maps.lt ten viename pastate keli numeriai yra
aisku, aciu... as siaip visai kitur perku, bet reikia gi zinot visas vietikes, gal pravers kada
linada, o burbulus ir as su tokia didele veriu... kas belieka?
ievuschka ir kitos veltinio ases, gal galite papasakoti, kaip jums pavyksta isbadyti tuos veidelius zaislu(labiausiai iki siol istriges, tai ievuschkos angelas)? niekaip nesulaukiu pazengusiu kursu, tai pati savarankiskai baksnoju. visokius kvadratukus, rutuliukus tai visai neblogai pavyksta, del dailumo dar po to slapiai apveliu, o vat pvz nosytes tai niekaip nesuformuoju
QUOTE(JulieTa @ 2006 10 06, 16:37)
aisku, aciu... as siaip visai kitur perku, bet reikia gi zinot visas vietikes, gal pravers kada
o kur perki kitur?
sv. stepono 4. ten ir kursai vyksta ir vilnos pirkti galima, tik tiek, kad ten be reklamos...
O kokios ten kainos ir koks pasirinkimas ? ir vilnos kokybė ? (karšinys ar sluosna) ?