man irgi drambliuku ideja labai jau patiko
Diva - šlepsės .Ir visuomet labai gražiai pateiktos ir nufotografuotos
Noriu tavęs paklausti:
- iš kokios tu vilnos veli:sluoksnos ar karšinio? Tavo darbelių paviršius atrodo toks glotnus,o mano išeina kažkoks pasišiaušęs.
- Kaip tu pabaigi šlepses velt ant kojos-užsimauni ir vaikštai po namus šlapiom ar kaip kitaip? (jei taip-tai kiek laiko vaikštai?)
Noriu tavęs paklausti:
- iš kokios tu vilnos veli:sluoksnos ar karšinio? Tavo darbelių paviršius atrodo toks glotnus,o mano išeina kažkoks pasišiaušęs.
- Kaip tu pabaigi šlepses velt ant kojos-užsimauni ir vaikštai po namus šlapiom ar kaip kitaip? (jei taip-tai kiek laiko vaikštai?)
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 06, 09:44)
Diva - šlepsės .Ir visuomet labai gražiai pateiktos ir nufotografuotos
Noriu tavęs paklausti:
Noriu tavęs paklausti:
aciu aciu:)
as veliu is merino:) is www.rankdarbiai.com o ant kojos slepetes uzsimaunu pacioj pabaigoj ir pavaikstau trumpai- na koki pora minuciu su slapiom, paskui atsargiai nusimaunu, dar biski kartais rankom pataisau jei forma biski issikraipo ir palieku dziut. karts nuo karto dar irgi kol dziuna pataisau, jei reikia, bet stengiuosi labai nelyst:))
Diva - ačiū už atsakymą
ir aš įsiterpsiu su klausimėliu.
Diva, o tos tamsios šliopkės irgi iš merino ? Ar pati dažai tą merinosų vilną ? nes rankdarbiuose.com kiek mačiau merinosų tik natūralios spalvos parduoda... Ir dar paklausiu - ar tie raštai-garbanėlės iš šilko ?
Diva, o tos tamsios šliopkės irgi iš merino ? Ar pati dažai tą merinosų vilną ? nes rankdarbiuose.com kiek mačiau merinosų tik natūralios spalvos parduoda... Ir dar paklausiu - ar tie raštai-garbanėlės iš šilko ?
Idedu nuoroda. gal kam pravers...
Velimas ant baliono
Velimas ant baliono
QUOTE(himalaia @ 2006 10 05, 17:45)
Laba graži ir tašiukė ta ir piniginytė O kur gauti tokį užsegimą?
Beje, tai visgi vakar buvau toje pardotuvėje Vilniuje, prie menų gimnazijos. Tai vilnos nėra daug pasirinkimo yra po tris litus (bet kiekis neparašytas) tik baltos, tamsiai tamsiai mėlynos, tamsiai tamsiai rudos ir tokios iš kelių spalvų (juoda, pilka ir violetinė šalta tokia) susuktos. Ir dar yra vos kelios spalvikės po aštuonis litus maišiukas (kiekiai atrodo panašiai kaip iš rankdarbiai.com). O šiaip rankdarbiams tai yra daug visokio grožio ir gėrio Karoliukų įvairių yra Ai ir dar pirkau adatą vėlimui tai kainavo 2,40, o rankdarbiai.com juk po 1,50 pardavinėja. Tai gal jos skiriasi kuom nors?
Papildyta:
QUOTE(larina @ 2006 10 06, 10:45)
O, geras Reikės bandyti
Tamsios irgi is merino. kai pataikai tai buna ir tokiu spalvu:))))
tiesiog bandziau kelis kart maisyt merino su karsiniu- tai biski nevienodai veliasi ir nelabai kas gaunasi-arba viskas tik karsinys, arba viskas tik merino. na, dekoruoju kartais karsiniu- bet atsargiai ir paspausdama ir pan, nes merino biski greiciau veliasi, bet karsinio grazesniu spalvu yra..
tiesiog bandziau kelis kart maisyt merino su karsiniu- tai biski nevienodai veliasi ir nelabai kas gaunasi-arba viskas tik karsinys, arba viskas tik merino. na, dekoruoju kartais karsiniu- bet atsargiai ir paspausdama ir pan, nes merino biski greiciau veliasi, bet karsinio grazesniu spalvu yra..
Sveikos, mano pirmoji sagė:
[/IMG]
o čia miško tema:
[/IMG]
[/IMG]
o čia miško tema:
[/IMG]
QUOTE(larina @ 2006 10 06, 11:45)
o kas tas juodas-- kur ant vilnos uzmauna??
Pedkelniu virsus