veliat čia visokias grožybes , o nemokančios seilę varvina
norėjau paklausti, gal kartais labai šaltą žiemą žada? nes pirštinės, kepurės, šlepetės vailokinės...
pasakykit , tai mes, nemokančios velti, griebsim virbalus ir taip pat pulsim žiemai ruoštis. iš storiausių siūlų kojines narpliosiu, kad nesušalt
QUOTE(himalaia @ 2006 10 05, 17:45)
Man šito spalvos
O jau tokius dalykus kaip mėgstu...
Labai puikios tapkės, nėr čia ko nusivertint
O geriausiai atitaikyti dydį- baigti velti ant šeimininko kojos
O jau tokius dalykus kaip mėgstu...
Labai puikios tapkės, nėr čia ko nusivertint
O geriausiai atitaikyti dydį- baigti velti ant šeimininko kojos
oh my god kaip tokios pinigines uzsdinorejau... gal kas numanot kaip tokia apskritute padaryt?
QUOTE(bonbonkea @ 2006 10 05, 20:24)
oh my god kaip tokios pinigines uzsdinorejau... gal kas numanot kaip tokia apskritute padaryt?
Paprasčiausiai apvelti nepilnai pripūstą balioną ir paskui prakirpti. Skamba paprastai...
QUOTE(himalaia @ 2006 10 05, 20:38)
Paprasčiausiai apvelti nepilnai pripūstą balioną ir paskui prakirpti. Skamba paprastai...
man atrodo kai ta vilna reikia kociot minkyt ir t.t. tai tas balionas susprogs o jei ir ne tai su juo bus lb nepatogu dirbti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 10 05, 20:43)
man atrodo kai ta vilna reikia kociot minkyt ir t.t. tai tas balionas susprogs o jei ir ne tai su juo bus lb nepatogu dirbti
Aš kai nestandartines formas veliu, tik rankomis naudojuosi, ir nieko velėt, kočiot ir minkyt nereikia Arba galima pasidaryti kietą šabloną, tada ir mėtyt, ir trint į kilimėlį galima būtų.
QUOTE(himalaia @ 2006 10 05, 19:38)
Dar i baliona reiketu vandens isipilti.
Mamyte,paziurejau jusu darbelius,jie tokie fantastiski!Kokios jus saunuoles.Net baltas pavydas sueme.Kaip to ismokote,ir kaip man to ismokt?
QUOTE(larina @ 2006 10 05, 18:01)
Dar i baliona reiketu vandens isipilti.
nepavyks nei su oru, nei su vandeniu,- balionas paprasciausiai neishlaikys formos veliant. Tokiai apskritai piniginei teks paaukot vaikishka kamuoliuka...beje, jei kamuoliukas pripuciamas (lab tinka tie mazhi,vaikishkt krepsinio lentu komplekacijoj esantys), tai su pompa 'nuleidus' ora, jo net ir nesugadinsit
Papildyta:
QUOTE(lukasta @ 2006 10 05, 16:25)
norėjau paklausti, gal kartais labai šaltą žiemą žada? nes pirštinės, kepurės, šlepetės vailokinės...
pasakykit , tai mes, nemokančios velti, griebsim virbalus ir taip pat pulsim žiemai ruoštis. iš storiausių siūlų kojines narpliosiu, kad nesušalt
shiluma dar niekam kaulu nesulauzhe
kiek bandziau, ant minksto daikto- a lia baliono geriau nevelt- jis makaluojasii visas puses ir psss gaunasi. geriau jau susirast ka nors kietesnio- kad ir kamuoliuka koki, ar pvz pasiziuret gal kokia apvali vaza namie yra,ar geliu vazonelis kad daikta stipriau paspaudus jis nekeistu formos.
Na ir demonstruoju savo paskutines sliopkes:
http://public.fotki....s/pa050253.html
Na ir demonstruoju savo paskutines sliopkes:
http://public.fotki....s/pa050253.html
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 05, 18:36)
Vakar vėliau pirmas šlepses-batukus savo didžiajai mergičkai.Spalviniu atžvilgiu-niūrokos, bet ėmiau tą vilną, kurios būtų mažiausiai gaila nesėkmės atveju.
Po šios patirties galiu pasakyti:- batus velti yra labai sunku (vidury proceso sakiau sau-nebeužsiimsiu daugiau)
- be galo sunku pataikyti dydį (manieji gavosi gerokai dideli dukrai,per maži man)
- taip pat nusibrėžti reikalingą šabloną(nutaikyti ilgio,aukščio ir pločio santykį)
Tačiau padariu iki galo supratau - visa tai ateina per praktiką.Ir artimiausiomis dienomis žadu bandyt velt dar vienas linksmesnes ir aišku - tinkamo dydžio šleputes
Po šios patirties galiu pasakyti:- batus velti yra labai sunku (vidury proceso sakiau sau-nebeužsiimsiu daugiau)
- be galo sunku pataikyti dydį (manieji gavosi gerokai dideli dukrai,per maži man)
- taip pat nusibrėžti reikalingą šabloną(nutaikyti ilgio,aukščio ir pločio santykį)
Tačiau padariu iki galo supratau - visa tai ateina per praktiką.Ir artimiausiomis dienomis žadu bandyt velt dar vienas linksmesnes ir aišku - tinkamo dydžio šleputes
Labai dailios tapkutės, super!
Geras, jau žaisliukų grožis o drambliukai fantastika