Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 05, 13:24)
Cia tos nuorodos. Nors atrodo vienodai, bet skirtingus atidaro

notworthy.gif aciu
Atsakyti
O gal kas galite pasakyti iki kelių dirba ta pardotuvytė Vilniuje, prie menų gimnazijos, pusrusyje?
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 10 05, 16:48)
O gal kas galite pasakyti iki kelių dirba ta pardotuvytė Vilniuje, prie menų gimnazijos, pusrusyje?

Iki 18 val. Trumpai,tai skubėk ir papasakok,ką ten gero matei.
Atsakyti
Dar nuoroda, tačiau mažoka: http://images.google...to&am...lėlių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieninė: 05 spalio 2006 - 16:35
Vakar vėliau pirmas šlepses-batukus savo didžiajai mergičkai.Spalviniu atžvilgiu-niūrokos, bet ėmiau tą vilną, kurios būtų mažiausiai gaila nesėkmės atveju.
user posted image

Po šios patirties galiu pasakyti:- batus velti yra labai sunku (vidury proceso sakiau sau-nebeužsiimsiu daugiau)
- be galo sunku pataikyti dydį (manieji gavosi gerokai dideli dukrai,per maži man)
- taip pat nusibrėžti reikalingą šabloną(nutaikyti ilgio,aukščio ir pločio santykį)

Tačiau padariu iki galo supratau - visa tai ateina per praktiką.Ir artimiausiomis dienomis žadu bandyt velt dar vienas linksmesnes ir aišku - tinkamo dydžio šleputes lotuliukas.gif
Atsakyti
Man šito spalvos thumbup.gif
user posted image

O jau tokius dalykus kaip mėgstu...
user posted image

Labai puikios tapkės, nėr čia ko nusivertint smile.gif
O geriausiai atitaikyti dydį- baigti velti ant šeimininko kojos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 05 spalio 2006 - 16:48
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 05, 17:36)
Vakar vėliau pirmas šlepses-batukus savo didžiajai mergičkai.Spalviniu atžvilgiu-niūrokos, bet ėmiau tą vilną, kurios būtų mažiausiai gaila nesėkmės atveju.
user posted image

[u]

Labai fainos tapkutės thumbup.gif O dukrytė paaugs ir galės nešioti mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas išalko? lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2006 10 05, 17:45)

Labai puikios tapkės, nėr čia ko nusivertint smile.gif
O geriausiai atitaikyti dydį- baigti velti ant šeimininko kojos smile.gif

QUOTE(indregu @ 2006 10 05, 17:49)
Labai fainos tapkutės  thumbup.gif  O dukrytė paaugs ir galės nešioti  mirksiukas.gif

Ačiū.ačiū.Man jos irgi visai patinka.Džiaugiuosi, kad pavyko be jokių skylių ar suplonėjimų.
O dėl dydžio, tai aš dar norėjau velt ir mažint, nes mačiau,kad didokos, bet tiesiog jau nemažėjo, o ir velt sunku buvo, nes storos ir kietos pasidarė.( o be to - būsimoji šeimininkė jau miegojo lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Chuliganka @ 2006 10 04, 23:05)
O as toki viena dalyka suzinojau apie ta ABC parduotuve.. g.gif  nezinau, gal jau pacios sitai issiaiskinot, bet vis dar daug darbstuoliu jos iesko.
man sake, kad toj ABC pardavineja vilna, pagaminta is kazkokio verpalu fabriko atlieku, del to ji tokia gan pigi. karsinys, sake, daznai buna labai "gumuliuotas, rutuliuotas". ir siaip, kartais patenka tarp tos vilnos lavsano. ir tada jau viskas, nesivels nors tu ka.. schmoll.gif o tamsios spalvos ten butent todel, kad is atlieku pagamina ir tamsiai tik nudazyt gali, kad spalva viena butu.. g.gif
cia gal tokia truputi antireklama gausis, bet manau, kad ta moteris turetu zinoti, jei taip sako. ir siaip, jei jau pirkti, tai patare ten atsargiai labai ziureti (aisku, plika akim gal ir neimatysi, ar toj vilnoj kokios sintetikos ner..), ir stengtis per daug neprisipirkti.
nors as nusipirkau kilograma sluoksnos, tai visai patenkinta. bent jau rutuliukai tai gerai veliasi rolleyes.gif
taip kad bukit atsargios, mergaites mirksiukas.gif
Papildyta:
o gal gali man kuri paaiskinti, kodel atidarius nauja tema as nebegaliu ieiti i senaja, o nauju komentaru prie naujosios nerodo? ir is viso, negaliu pamatyti nauju komentaru, nebent darau "atsakyti", o tada jau apacioj matau..
kazkas man cia nesuveina.. g.gif

na tu ir antireklama pavarei g.gif g.gif taip, parduotuveje yra ir prastos, ir geros vilnos. tiesiog reikia paziureti pries perkant. o del prastesnes kokybes vilnos - visi fabrikai perdirba atliekas ir nieko cia blogo nematau cool.gif manau, kad turetumem dziaugtis, kad toks taskas yra, o tai reiketu po 200 Lt/kg moketi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mari4 @ 2006 10 05, 18:14)
na tu ir antireklama pavarei  g.gif  g.gif  taip, parduotuveje yra ir prastos, ir geros vilnos. tiesiog reikia paziureti pries perkant. o del prastesnes kokybes vilnos - visi fabrikai perdirba atliekas ir nieko cia blogo nematau  cool.gif  manau, kad turetumem dziaugtis, kad toks taskas yra, o tai reiketu po 200 Lt/kg moketi  doh.gif

sutinku. tiesiog norejau pasidalinti informacija ir perspeti to nezinancias, kad butu atsargesnes. mirksiukas.gif
Atsakyti
Heiki, kantrybes:) dar dziusta- net nezinau ar siandien fotkinsim.. na ziuresim..smile.gif))

QUOTE(ievuschka @ 2006 10 05, 17:36)
user posted image

Po šios patirties galiu pasakyti:- batus velti yra labai sunku (vidury proceso sakiau sau-nebeužsiimsiu daugiau)
- be galo sunku pataikyti dydį (manieji gavosi gerokai dideli dukrai,per maži man)
- taip pat nusibrėžti reikalingą šabloną(nutaikyti ilgio,aukščio ir pločio santykį)

Tačiau padariu iki galo supratau - visa tai ateina per praktiką.Ir artimiausiomis dienomis žadu bandyt velt dar vienas linksmesnes ir aišku - tinkamo dydžio šleputes  lotuliukas.gif

nu fainos sliopkes gavosi.smile.gif))) nu jei neturi kam pritaikyt ir jau rankom nesivelia, gali pabandyt imest i skalbianke, be ten gali gumulais susivelt. nu bet jei visai negaila..smile.gif)))

Atsakyti