O as toki viena dalyka suzinojau apie ta ABC parduotuve..
nezinau, gal jau pacios sitai issiaiskinot, bet vis dar daug darbstuoliu jos iesko.
man sake, kad toj ABC pardavineja vilna, pagaminta is kazkokio verpalu fabriko atlieku, del to ji tokia gan pigi. karsinys, sake, daznai buna labai "gumuliuotas, rutuliuotas". ir siaip, kartais patenka tarp tos vilnos lavsano. ir tada jau viskas, nesivels nors tu ka..
o tamsios spalvos ten butent todel, kad is atlieku pagamina ir tamsiai tik nudazyt gali, kad spalva viena butu..
cia gal tokia truputi antireklama gausis, bet manau, kad ta moteris turetu zinoti, jei taip sako. ir siaip, jei jau pirkti, tai patare ten atsargiai labai ziureti (aisku, plika akim gal ir neimatysi, ar toj vilnoj kokios sintetikos ner..), ir stengtis per daug neprisipirkti.
nors as nusipirkau kilograma sluoksnos, tai visai patenkinta. bent jau rutuliukai tai gerai veliasi
taip kad bukit atsargios, mergaites
Papildyta:
o gal gali man kuri paaiskinti, kodel atidarius nauja tema as nebegaliu ieiti i senaja, o nauju komentaru prie naujosios nerodo? ir is viso, negaliu pamatyti nauju komentaru, nebent darau "atsakyti", o tada jau apacioj matau..
kazkas man cia nesuveina..
taip, parduotuveje yra ir prastos, ir geros vilnos. tiesiog reikia paziureti pries perkant. o del prastesnes kokybes vilnos - visi fabrikai perdirba atliekas ir nieko cia blogo nematau
manau, kad turetumem dziaugtis, kad toks taskas yra, o tai reiketu po 200 Lt/kg moketi