Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(kazyte @ 2006 09 17, 20:52)
Minesota,

ant ko tapkutes velei. Ar ant kokios formos, ar tiesiai ant kojos?

Vėliau ant tokios šablono - pėdos. Pasidariau pagal savo padą, tik kokiais 5 cm iš visų pusių didesnę. Apvėliau iš abiejų pusių. Po to prakirpau ir toliau vėliau rankomis. Kai susivėlė ir susitraukė, matavau ir vėliau ant kojos. Nuveltas šlapias užsidėjau ir truputi pavaikščiojau. Džiovinau prikimštas maišiukų.

4u.gif

Tiesa, vienu metu vėliau abi tapkes, t.y. pasidariau 2 šablonus. Taip man vienodas lengviau pagaminti. ax.gif
Atsakyti
Minesota - liuksiškos šlepkės thumbup.gif (ir spalvos,ir forma). Nelabai supratau-apvėlei plokščią pado šabloną(tipo apsibrėžtą ir iškirptą padą?)
Tobulai padarytos kairės ir dešinės kojos formos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 09 17, 23:25)
Minesota - liuksiškos šlepkės  thumbup.gif (ir spalvos,ir forma). Nelabai supratau-apvėlei plokščią pado šabloną(tipo apsibrėžtą ir iškirptą padą?)
Tobulai padarytos kairės ir dešinės kojos formos biggrin.gif

Ačiuks smile.gif .

Taip, apvėliau plokščią didelę pėdą. Kairę ir dešinę padaryti tikrai nesunku. Truputį formą įgavo nuo šablono, bet labiausiai, kai su šlapiom truputį pavaikščiojau. biggrin.gif .
Atsakyti
MINESOTA- slepetes nuostabios. Uzpavydejau ir as tokiu. smile.gif
Atsakyti
Laba diena, mergaites:) ai kokiu groziu privelet..smile.gif as irgi veliu, gal nufotkinsiu-parodysiu kruva slepeciu, nes mes toli siaureje, kur salta ir teko greitai visai seimynai velt tapkutes, kol koju nenusalom.smile.gif)
Dar va gal kas susiduret su mocherio vilna- yra galimybe man isigyti keliu spalvu 100 proc mocherio vilnos- fabrikines. tai idomu- gaminiai irgi minksti ir plaukuoti gaunas,ar kaip? tieiog idomu kuom skiriasi nuo merino..

aciu uz komplimentus, tiesa..smile.gif JulieTa- as veliu is pradziu ploksciai- na issikepru is celofano ar kokio kartono reikiama forma,paveliu kol sukimba dekoras, tada kerpu, isimu forma ir pradedu rankom, o paskui- jei surandu kokiaforma- tai ant jos, jei ne- rankom. tik su formom sudetinga- na kepures veliu ant vazonu, bet irgi reik ziuret kad diametras atitiktu galutinio gaminio ir pan- tai uztat parduotuvese negaliu ramiai praeiti pro visokias vazas ir t.t. - vis ieskau reikalingu formu. Nu bet ju tikrai nera daug ir dazniausiai vis tiek rankom enka velt.. na sau ir vyrui slepetes damusu ant koju- kaip sakant gaunasi spec slepetes konkreciai tam, kas nesios.tada jos tiksliai atkartoja kojos forma.smile.gif)
Atsakyti
Fantastika, thumbup.gif o kur jus gaunat vilnos velimui?
Atsakyti
Jeigu Kaune, tai- ABC siulu parduotuvej Taikos 117a.
Galima www.ebay.com uzsisakyti.
Kazkas is forumieciu turi, paskaitinek visas veltinio temas,
paprasyk,kad parasytu i tavo AZ.
Atsakyti
nu kaip faina ir as tokiu visokiu darbeliu idejomis uzsikreciau labai noriu jau ir vilnos uzsisakiau
tik neaišku kaip su mano maze bus kazi ar bus laiko
Atsakyti
mergaitės, kurios veliat su mediniais padėkliukais. Jum neprisivelia medienos šapelių?? Per kursus kai bandėm, tai tokių dalymų nebuvo, o va namie man prilindo tų šapelių į veltinį.. Kiek vargau kol išrankiojau doh.gif
Kodėl taip atsitiko, a? Jum taip nebūna?
Atsakyti
Na ir as pasigirsiu savo pirmaisiais baciukais. Aisku jie ne tokie dailus kaip kitu auksarankiu, bet vistiek parodysiu...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2006 09 18, 12:23)
mergaitės, kurios veliat su mediniais padėkliukais. Jum neprisivelia medienos šapelių?? Per kursus kai bandėm, tai tokių dalymų nebuvo, o va namie man prilindo tų šapelių į veltinį.. Kiek vargau kol išrankiojau  doh.gif
Kodėl taip atsitiko, a? Jum taip nebūna?

Man taip nebūna schmoll.gif .

Labai prastos kokybės tavo kilimėlis, įsigyk geresnės kokybės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2006 09 18, 12:06)
Man taip nebūna  schmoll.gif  .

Labai prastos kokybės tavo kilimėlis, įsigyk geresnės kokybės  mirksiukas.gif

doh.gif labiausiai nervina kad jų po 1 neparduota.. jau turiu šituos 4, nenoriu dar 4 pirkt doh.gif
Atsakyti