Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Irunia @ 2006 10 04, 23:50)
Sheteling parduotuvėje šalia "Thomas Philips" čia Vilniuje.
Kaune ši parduotuvė Lithuanicos IKI antrame aukšte.
Ten pirkau tokius tabletės dydžio magnetukus.

Dėkui 4u.gif
Važiuosiu ryt ieškoti biggrin.gif
Čia ta Sheteling yra Žirmūnuose ar ne? Vilniuje ta prasme smile.gif nes lyg ir mačiau iškabą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chuliganka @ 2006 10 04, 23:05)
O as toki viena dalyka suzinojau apie ta ABC parduotuve.. g.gif  nezinau, gal jau pacios sitai issiaiskinot, bet vis dar daug darbstuoliu jos iesko.
man sake, kad toj ABC pardavineja vilna, pagaminta is kazkokio verpalu fabriko atlieku, del to ji tokia gan pigi. karsinys, sake, daznai buna labai "gumuliuotas, rutuliuotas". ir siaip, kartais patenka tarp tos vilnos lavsano. ir tada jau viskas, nesivels nors tu ka.. schmoll.gif o tamsios spalvos ten butent todel, kad is atlieku pagamina ir tamsiai tik nudazyt gali, kad spalva viena butu.. g.gif
cia gal tokia truputi antireklama gausis, bet manau, kad ta moteris turetu zinoti, jei taip sako. ir siaip, jei jau pirkti, tai patare ten atsargiai labai ziureti (aisku, plika akim gal ir neimatysi, ar toj vilnoj kokios sintetikos ner..), ir stengtis per daug neprisipirkti.
nors as nusipirkau kilograma sluoksnos, tai visai patenkinta. bent jau rutuliukai tai gerai veliasi rolleyes.gif
taip kad bukit atsargios, mergaites mirksiukas.gif
Papildyta:
o gal gali man kuri paaiskinti, kodel atidarius nauja tema as nebegaliu ieiti i senaja, o nauju komentaru prie naujosios nerodo? ir is viso, negaliu pamatyti nauju komentaru, nebent darau "atsakyti", o tada jau apacioj matau..
kazkas man cia nesuveina.. g.gif

Nu nezinau aoie ta vilna tokiu atsiliepimu, bet galiu is savo patirties pasakyti.
Pirkau jau ne karta ten ir nedazyti ir visada po 1kg karsinio ir 1kg sluoksnos ir tikrai puikiai veliasi ir nera jokiu gumuliku.
Gumuliuku radau tik parsisiuntus is rankdarbiai. com, o ir prasciau ji veliasi. taip kazkaip nenoriai. Is ABC parduotuves vilna esu labai patenkinta.

Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 04, 10:13)
Įdomu,kaip išgavai tokią gruoblėtą paviršiaus faktūrą, tokį "apelsino žievelės"efektą? Labai įdomiai atrodo  4u.gif

Na jeigu klystu tai profesionalės ir šiaip labiau patyrusios pataisys smile.gif
Man toks paviršius gaunasi, kai truputi "atpalaiduoju" kilimėlį biggrin.gif Tai jei paskutiniais ridenimais atpalaiduotum gal toks ir išliktų? g.gif
Bet manim netikėkit labai, nes aš tik pradėjau velti biggrin.gif tai nieko nežinau dar blush2.gif Tai jei vis tik nuspręsite pabandyti ką pasakiau, tai geriau ant mažiuko lopinėlio bigsmile.gif
Atsakyti
Jei norit grožybių pamatyti nueikit google.lt, įkelkit : フェルトボール ir paspauskit VAIZDAI. Galima iš klumpių išvirst tiek grožybių pamačius lotuliukas.gif
Papildyta:
Nu ir dar vienas フェルト
Ko nepadarysi dėl veltinukų, net japoniškus hieroglifus išmokau skaityt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieninė: 05 spalio 2006 - 14:32
is tikruju graziu ideju radau sitoj nuorodoj, pienine, dekui... kadangi man jau istysai mintys sukasi ties kaledom, tai ieskau, kas tinktu dovanom ir dekoram... tai grazi kojines ideja... reiks pasisavint. grzau man labai...

o diva tikriausiai velia... laukiam laukiam darbeliu... bigsmile.gif
Papildyta:
diva, ziurek, o kaip tau tokiu tapkiu ideja? http://www.tedukuri-...oomshoes-25.htm man patiko, tik splavos nelabai... bigsmile.gif
Atsakyti
Žiūrėkit, žiūrėkit....ir darbelius naujus darykit...aš ir bandysiu kopijuot cool.gif
Atsakyti
gal kas galit suteikt info kur nusipikt vilnos Šiauliuos ar Panevėžy, o gal kursai tuose miestuose būtų.
Atsakyti
veliu veliu:)))) tik blin bandziau siandien su pirstinem velti. nuir pabaigiau vis tiek rankom- nu negaliua s taip- visai vilnos nejauciu. o dar pirstines namie storos tos geltonos. gal riekia su plonytem kokiom pabandyt. na nieko mandro neveliau- tapkes draugei- sekmadieni jau skrendam is siaures i maskva, ten reiks padovanoti..smile.gif O tapkes linke - nieko tokios, bet man labiau kaip baciukai patinka- bo kitokias as pati amzinai kur norspalieku, o paskui ieskau po visus namus. geriau tokios,kurios nuo koju nekrenta..smile.gif))
Papildyta:
QUOTE(zbara @ 2006 10 05, 15:51)
gal kas galit suteikt info kur nusipikt vilnos Šiauliuos ar Panevėžy, o gal kursai tuose miestuose būtų.

Labas,'

4u.gif man rodos net paskaicius pora puslapuku atgal sioje temeleje rasi info kur galima nusipirkti vilnos. Nagi, mergaites, nepatingekit paskaityt nors kiek- kiekgi galima to paties klausti.. o kursams yra atskira tema rankdarbiuose..

Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 05, 15:00)
veliu veliu:)))) tik blin bandziau siandien su pirstinem velti. nuir pabaigiau vis tiek rankom- nu negaliua s taip- visai vilnos nejauciu. o dar pirstines namie storos tos geltonos. gal riekia su plonytem kokiom pabandyt. na nieko mandro neveliau- tapkes draugei- sekmadieni jau skrendam is siaures i maskva, ten reiks padovanoti..smile.gif O tapkes linke - nieko tokios, bet man labiau kaip baciukai patinka- bo kitokias as pati amzinai kur norspalieku, o paskui ieskau po visus namus. geriau tokios,kurios nuo koju nekrenta..smile.gif))

Nugi nerandu tų šlepečių naujų. Rodyk greitai čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieninė @ 2006 10 05, 15:27)

Ko nepadarysi dėl veltinukų, net japoniškus hieroglifus išmokau skaityt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieninė @ 2006 10 05, 12:27)
Jei norit grožybių pamatyti nueikit google.lt, įkelkit :    フェルトボール    ir paspauskit VAIZDAI.  Galima iš klumpių išvirst tiek grožybių pamačius  lotuliukas.gif

hmmm...gal galit cia nukopijuot ta langa su vaizdais kai atsidaro? ax.gif Ba man tai nieko nerodo...turbut japonishkai nemoku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 10 05, 15:21)
hmmm...gal galit cia nukopijuot ta langa su  vaizdais kai atsidaro? ax.gif Ba man tai nieko nerodo...turbut japonishkai nemoku verysad.gif

http://images.google...q=惕...lėlių
http://images.google...q=惕...lėlių
Cia tos nuorodos. Nors atrodo vienodai, bet skirtingus atidaro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiki Heiki!: 05 spalio 2006 - 15:28