Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Crassula @ 2006 10 04, 15:19)
gal zinot karsykla arti Kauno-- ta vilna-- kur smirda--- tai labai nesvari-- jau savaite vargstu, galvoju, iskarsus, nors kakai isbires,,,ju tiek doh.gif  unsure.gif

as rekomenduočiau nusipirkti jau paruoštos vėlimui, švarios ir švelnios vilnelės. Nebent už dyką gauni ir labai taupai. Kažkada bandžiau skalbti, kedenti ir po to dažyti tokią "ką-tik-nuo-avies" vilną. Laiko daug sugaišau, o vilna nesivėlė doh.gif ...
Atsakyti
čia mano gamybos ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 10 04, 15:33)
čia mano gamybos ax.gif
user posted image

MONAMI, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2006 10 04, 15:29)
as rekomenduočiau nusipirkti jau paruoštos vėlimui, švarios ir švelnios vilnelės.  Nebent už dyką gauni ir labai taupai.  Kažkada bandžiau skalbti, kedenti ir po to dažyti tokią "ką-tik-nuo-avies" vilną.  Laiko daug sugaišau, o vilna nesivėlė doh.gif ...

Gavau uz dyka. O muilo ir vandens uz dyka negavau. Ir dujokaukes. Nors as ir kaimiete-- bet tookios purvinos vilnos nesu macius....

*MONAMI*--- nuostabus verinukas.
Atsakyti
Labai gražus vėrinukas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2006 10 04, 15:02)
MONAMI, labai gražu  thumbup.gif

QUOTE(Crassula @ 2006 10 04, 15:08)
*MONAMI*--- nuostabus verinukas.

bigsmile.gif kaip smagu,kad patiko mirksiukas.gif čia vienos forumietės įdėja,bet man jinai labai patiko ax.gif
Atsakyti
*MONAMI*, labai grazus verinukas rolleyes.gif clap_1.gif

Mergaites, gal kas zino ABC parduotuves Kaune tikslu adresa? Zinau, kad kazkur jau buvo rasyta ir nesenai atrodo, bet neradau blush2.gif
Atsakyti
Kaunas, Taikos 117 A . Siulu ir verpalu parduotuve ABC.
Prie urmo bazes ziedo.
Atsakyti
O gal netyčia kuri žinote, kur galima būtų nusipirkti magnetuką? biggrin.gif Aš čia bandžiau daryti sagę tetai, bet tokia ne tetai gavosi, o mergytei kokiai, tai sugalvojau, kad galėtų būti gražus magnetukas prie šaldytuvo pvz. Namie buvo Helmans majonezo kažkokia a la receptų knygutė su magnetuku, tai tą magnetuką nuroviau ir priklijavau prie savo "sagės" biggrin.gif Savaitgali, kai ištrauksiu nuotraukas iš telefono įdesiu padaryto magnetuko nuotrauką smile.gif Bet norėčiau ir mamai tokį padaryti, kad turėtų, o magnetuko nebeturiu biggrin.gif Tas nuo receptų knygutės toks plonytis, kaip, tarkim, kartono dėžės lakštas, tai ir karpėsi lengvai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2006 10 04, 21:16)
Kaunas, Taikos 117 A .  Siulu ir verpalu parduotuve ABC.
Prie urmo bazes ziedo.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 10 04, 22:38)
O gal netyčia kuri žinote, kur galima būtų nusipirkti magnetuką? biggrin.gif Aš čia bandžiau daryti sagę tetai, bet tokia ne tetai gavosi, o mergytei kokiai, tai sugalvojau, kad galėtų būti gražus magnetukas prie šaldytuvo pvz. Namie buvo Helmans majonezo kažkokia a la receptų knygutė su magnetuku, tai tą magnetuką nuroviau ir priklijavau prie savo "sagės" biggrin.gif Savaitgali, kai ištrauksiu nuotraukas iš telefono įdesiu padaryto magnetuko nuotrauką smile.gif Bet norėčiau ir mamai tokį padaryti, kad turėtų, o magnetuko nebeturiu biggrin.gif Tas nuo receptų knygutės toks plonytis, kaip, tarkim, kartono dėžės lakštas, tai ir karpėsi lengvai smile.gif

Sheteling parduotuvėje šalia "Thomas Philips" čia Vilniuje.
Kaune ši parduotuvė Lithuanicos IKI antrame aukšte.
Ten pirkau tokius tabletės dydžio magnetukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 04 spalio 2006 - 22:49
O as toki viena dalyka suzinojau apie ta ABC parduotuve.. g.gif nezinau, gal jau pacios sitai issiaiskinot, bet vis dar daug darbstuoliu jos iesko.
man sake, kad toj ABC pardavineja vilna, pagaminta is kazkokio verpalu fabriko atlieku, del to ji tokia gan pigi. karsinys, sake, daznai buna labai "gumuliuotas, rutuliuotas". ir siaip, kartais patenka tarp tos vilnos lavsano. ir tada jau viskas, nesivels nors tu ka.. schmoll.gif o tamsios spalvos ten butent todel, kad is atlieku pagamina ir tamsiai tik nudazyt gali, kad spalva viena butu.. g.gif
cia gal tokia truputi antireklama gausis, bet manau, kad ta moteris turetu zinoti, jei taip sako. ir siaip, jei jau pirkti, tai patare ten atsargiai labai ziureti (aisku, plika akim gal ir neimatysi, ar toj vilnoj kokios sintetikos ner..), ir stengtis per daug neprisipirkti.
nors as nusipirkau kilograma sluoksnos, tai visai patenkinta. bent jau rutuliukai tai gerai veliasi rolleyes.gif
taip kad bukit atsargios, mergaites mirksiukas.gif
Papildyta:
o gal gali man kuri paaiskinti, kodel atidarius nauja tema as nebegaliu ieiti i senaja, o nauju komentaru prie naujosios nerodo? ir is viso, negaliu pamatyti nauju komentaru, nebent darau "atsakyti", o tada jau apacioj matau..
kazkas man cia nesuveina.. g.gif
Atsakyti