Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(tapkute @ 2006 10 03, 22:59)
O galėtum... bent kai kurių  ax.gif Labai gražūs ir originalūs karoliai.
Man tik labai įdomu iš kur tokiu medžiagų gauni? Vielučiu, medžiagų tų peršviečiamų...  g.gif  Nes aš tokia rankdarbininkė patyrusi, kad tik neseniai sužinojau, kur karoliuku paprastų gauti  blush2.gif

Aciu uz pagyras 4u.gif
Velute perku floristikos parduotuvese, organza (persvieciama medziaga) pigiausia Jyske, bet yra bet kuroj uzuolaidu parduotuveje. Su karoliukais sudetingiau.. perku dazniausiai apyrankes ar karolius parduotuvese ir ardau blush2.gif
Beje, o kur tu perki? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VITA_V: 03 spalio 2006 - 23:11
oj,mergaites- kas cia per- kai pasieksiu Divos lygi.. lyg as buciau kokia profesionale.. as pati neseniai velimu uzsiimu ir dar daaaug oj daug reikia ismokti..smile.gif labai malonu, kad mano daikciukai patinka, bet jusu tikrai neblogesni:0 O tasiukas irgi labai simpatiskas..smile.gif))
Atsakyti
Chuliganka - fainas tašiukas thumbup.gif
Įdomu,kaip išgavai tokią gruoblėtą paviršiaus faktūrą, tokį "apelsino žievelės"efektą? Labai įdomiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 10 04, 00:08)
Aciu uz pagyras 4u.gif
Velute perku floristikos parduotuvese, organza (persvieciama medziaga) pigiausia Jyske, bet yra bet kuroj uzuolaidu parduotuveje. Su karoliukais sudetingiau.. perku dazniausiai apyrankes ar karolius parduotuvese ir ardau blush2.gif
Beje, o kur tu perki? mirksiukas.gif

Tai va ir perku visur, kur Išprotėjusios dėl karoliuku pataria blush2.gif Dažniausiai Ibrahim ir siuvimo prekių parduotuvėje HyperRimi (žirmūnuose), nes arčiausiai man ax.gif
Dar va atradau šiaurės miestelyje Norfoj tokia pigia kosmetikos parduotuvę, tai ten nusiperku komplektuka papuošalų už 2,99 ir irgi išardau biggrin.gif Ir gaunasi, kad už 3 litus gaunu ir karoliukų (tų biserio, ar kaip ten vadinasi) puse maišiuko, užsegimą gerą ir auskarams kabliukus thumbup.gif Na ir dar tokiu pusiau vykusių "pakabukų", bet jie nelabai gražūs blush2.gif
Dabar kai pasakei, tai tikrai neblogai visai, reikės ir man gal pažiūrėti kokių karolių, kad išardyti galima būtų drinks_cheers.gif Gal dar namie mamkos kokių senų rast pavyktų 4u.gif Niekada nepagalvojau paieškoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuurraa @ 2006 10 03, 21:17)
kaip man smalsu pasidare kaip i tuos rutuliukus kitos spalvos taskelius idejo g.gif
ar su adata?????????? bet jie gi kietoki buna tai adata nuluztu?????
gal kas man ta galvosuki pades iminti
gal pati autorė paslapti isduos 4u.gif
Papildyta:
oi as kazka netaip padariau blush2.gif
as apie sitas apyrankes klausiu
tai kaip tas kitas spalvas ivelti???????????

cia viskas yra velta su adata, patys rutuliukai gan kietoki, bet taskiukams imu labai labai nedaug vilnos - toki maza rutuliuka ir pribaksnoju , bet jei per daug pabaksnoji tai idumba smile.gif tai visai nesudetinga smile.gif pabandykit wink.gif
Atsakyti
O čia mano naujieji karoliai:

user posted image[/IMG]
Atsakyti
Gabimik, grazus karoliai
kam idomu, kur nusipirkti organzos Siauliuose pigiai tai yra bulvare priesais Valerijono vaistine, salia Bites salono - atraizu parduotuve, ten yra sveriamos organzos, tiuliu, sifono ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2006 10 04, 12:54)
O čia mano naujieji karoliai:

user posted image[/IMG]

Gabimik, pamaisyk veltinukus karolius su nertais, turetu neblogai atrodyti, spalvytes juk tos pacios smile.gif o fakturos kitokios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 04, 06:00)
oj,mergaites- kas cia per- kai pasieksiu Divos lygi.. lyg as buciau kokia profesionale.. as pati neseniai velimu uzsiimu ir dar daaaug oj daug reikia ismokti..smile.gif  labai malonu, kad mano daikciukai patinka, bet jusu tikrai neblogesni:0 O tasiukas irgi labai simpatiskas..smile.gif))

Nepyk, Diva, mes gi tik iš balto pavyduko taip blush2.gif pažiūrėjus į tavo darbelius pačioms kyla noras tobulėti ir išmokti velti ne tik rutuliukus, bet ir didesnius daiktelius taip dailiai, kaip tu. ax.gif
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 04, 10:13)
Chuliganka - fainas tašiukas  thumbup.gif
Įdomu,kaip išgavai tokią gruoblėtą paviršiaus faktūrą, tokį "apelsino žievelės"efektą? Labai įdomiai atrodo  4u.gif

Ačiū, ievuschka blush2.gif
Xi xi, celiulitinis tašiukas lotuliukas.gif
Žinok, aš pati nelabai gerai žinau, kodėl jis toks. Šiaip tašiukas gan storas (gal storam "celiulitas" atsiranda? g.gif ). o gal dar karšinys savo duoda.. g.gif
čia jau išmanančios galėtų daugiau apie tai pasakyt.
Atsakyti
Geras pasiūlymas biggrin.gif reikės pabandyti.
Atsakyti
gal zinot karsykla arti Kauno-- ta vilna-- kur smirda--- tai labai nesvari-- jau savaite vargstu, galvoju, iskarsus, nors kakai isbires,,,ju tiek doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,
labai grazus Jusu darbeliai! thumbup.gif
O kur galima butu ismokti tokias grozybes daryti? ax.gif
Atsakyti