Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

lengva jum sneket kai tokiais groziais svaistotes i kaire ir i desne o as dabar net vilnos pritrukau ir vis neatsiranda laiko nuvaziuot nusipirkt tai nauju mano darbeliu kolkas nepamatysit schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 10 02, 18:18)
ta pirma tai nereali  thumbup.gif

kaip man smalsu pasidare kaip i tuos rutuliukus kitos spalvos taskelius idejo g.gif
ar su adata?????????? bet jie gi kietoki buna tai adata nuluztu?????
gal kas man ta galvosuki pades iminti
gal pati autorė paslapti isduos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(belkaa @ 2006 10 02, 17:40)
sveikos, rodau naujus savo darbelius - apyrankes smile.gif

user posted image
user posted image

oi as kazka netaip padariau blush2.gif
as apie sitas apyrankes klausiu
tai kaip tas kitas spalvas ivelti???????????
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2006 10 03, 16:09)
vita, o kur tavo dinge grazus darbeliai? ka nebedarai nauju? ar kaip?  g.gif pasiilgau grozio akims ir sielai  cool.gif

Mano darbelius cia galima rasti: http://www.supermama...?...c=97801&hl=
bet kadangi jie panasus, tai ir nededu cia nuotraukytes blush2.gif
Atsakyti
na gerai dar karta tex paklausti to pacio kalsuimo... gal kas nors zinote kur galima rasti vilniuje NEDAZYTU bambukiniu seveteliu?
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 10 03, 19:58)
na gerai dar karta tex paklausti to pacio kalsuimo... gal kas nors zinote kur galima rasti vilniuje NEDAZYTU bambukiniu seveteliu?

as nezinau schmoll.gif pas mane dazyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 10 03, 20:58)

aš ne vilniui bet "Senukuose" tai tikrai yra
dar kaune "Super nete" 4vnt kainavi 5lt lygtais g.gif ,manau ir kituose miestuose turi būti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 10 03, 18:01)
nebegaliu...  jus man depresija ivarysit su tokiais groziais  umn.gif palyginus su mano tai net rodyt geda todel ir nerodau...  tongue.gif
ai be to norejau paklausti gal zinote kur vilniuje galima nusipirkti NEDAZYTU bambukiniu serveteliu? kazkaip visyr tik dazytos  blush2.gif

o kodel tau butinai nedazytu reikia? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 10 03, 21:58)

Vilniuje Jyske, Senukuose, gali būti maximoje ir kt. didžiuosiuose prekybos centruose. Kažkas rašė, kad pirko bambukinių žaliuzių likučius firmoje žaliuzėmis prekiaujančiose.
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 10 03, 20:58)

Aš savo Senukuose, kur Banginyje yra, pirkau, už porą litų.

Kad pasipylė atsakymų krūva lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 03 spalio 2006 - 20:26
QUOTE(jjuurraa @ 2006 10 03, 19:47)
kaip man smalsu pasidare kaip i tuos rutuliukus kitos spalvos taskelius idejo g.gif
ar su adata?????????? bet jie gi kietoki buna tai adata nuluztu?????
gal kas man ta galvosuki pades iminti
gal pati autorė paslapti isduos 4u.gif

as, asmeniskai, adata taskucius priveliu. tik taip atsargiai ir letai baksnoju, kad adata neluztu mirksiukas.gif
Atsakyti
nusprendžiau pasirodyti savo mylimiausią tašiuką, kuri praeitą žiemą kursuose pasigaminau. pirmas apimtinis darbas, kuriuo likau baisiai patenkinta ax.gif
user posted imageuser posted image

šiandien prisipirkau spalvotos vilnos, tai pagaliau galėsiu toliau velti ir mokytis dar daug ko, ko nemoku blush2.gif gal kada ir Divos lygi pasieksiu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 10 03, 19:58)
Mano darbelius cia galima rasti: http://www.supermama...?...c=97801&hl=
bet kadangi jie panasus, tai ir nededu cia nuotraukytes blush2.gif

O galėtum... bent kai kurių ax.gif Labai gražūs ir originalūs karoliai.
Man tik labai įdomu iš kur tokiu medžiagų gauni? Vielučiu, medžiagų tų peršviečiamų... g.gif Nes aš tokia rankdarbininkė patyrusi, kad tik neseniai sužinojau, kur karoliuku paprastų gauti blush2.gif
Atsakyti