Nu tai as suprantu, kad to laiko ner. maniskis irgi labai aktyvus ir rankinukas,
tai stengiuosi pataikyt kai miega pietu issidelioti, paskui kai pamiega ir pavalgo
irgi koki valanda buna geras, tai veliam kartu arba jis susiranda ka pazaisti kartais
ir pats. nors aisku tie vaikai neprognozuojami-kartais anikaip neiseina- tai lieka
pabaigt velt
kai grizta vyras. Arba prisivalgo bicas muilo ar akytes pasitrina muiluotom rankom- irgi alirmas ir ne iki velimo..
Bet man labai patinka velimas, tai ir istaikau to laiko. ir
tikiuosi kad kuo toliau tuo savarankiskesnis tas mano vaikas bus ir man laiko bus
vis daugiau... o maziukas irgi pirmus menesius gal daug miegos..)) cia tokios
svajuko drambliones.. o siaip tai irgi galvoju- nugi kaip buvo gerai uzsiimineti
visokiais darbeliais kai vaiku nebuvo- ka pasidedi- ta ir randi- niekas netampo,
neverkia, neapsi.. vidury proceso, niekam valgyt nereikia daryt.. o tada atrode,
kad visai laiko nera...)) ech.. taigi isvada- kai labai nori- atsiras ir laiko..)))
va tokis filosofinis pamastymas gavosi..)))
Ievushka, faina tasyte. o ko slepei anksciau- gal ir dar ko turi paslepus-mumi nerodzius?
JulieTa- malonu, kad patinka.
heiki- gerai, nieko neveliu siandien, uztat namus pasitvarkiau, va sedziu prie kompo,
arbatele geriu kol vaikis miega..
O siaip- taigi labai gerai kai yra kas ikvepia- iskart kyla noras paciai velti:)))
as irgi pradzioj svaigau svaigau kaip cia viskas grazu, seiles tyso tyso ir pradejau
ir ta ir ta bandyt- ir kuo toliau, tuo graziau gaunasi...pasiziuriu i pirma tasyte savo
ir biski geda.. nu bet kuo daugiau praktikos- tuo geresni rezultatai. Taip kad- imam vilna
ir veliam:)
Linada- nu as mazdaug daikta veliu 3-5 val + paskui visoki padukai, sagutes ir t.t. bet vaikas miega valanda- dvi. tai irgi nenutrukstamas procesas neiseina. Nu bet kazkaip susitvarkom. O kai jau dekoras prikimba- pas mus dazniausiai tusas- duodu Gustui irgi padalyvauti- tai reik matyt kaip trina vaikas rankom- muilas gi slysta- tai jega:)))O koks linksmas procesas kai vonioj metom veliama daikta..)) O be bambuko- as tai nelabai isivaizduoju kaip su bambuku. kazkada bandziau ir jis man labiau maise nei padejo. as rankom trinu, maigau, metau, matau ar traukiasi taip kaip man reikia, jei ne taip- koreguoju ten daugiau ar maziau trindama ir pan...
O siaip tai JulieTa teisi- man tai kaip meditacija- kurybinis procesas-ir dar- veliu daiktus kazkiam konkreciam zmogui- nei vieno nesu dar velus tiesiog siaip- ir kazkaip pries veldama susidarau vizija kas kaip turi but, o paskui isivaizduoju ta zmogu,kuriam veliu, zaidziu spalvom, paskui formom.. Gi be galo idomu- net as pati nezinau koks bus galutinis rezultatas.. Daiktas tiesiog gimsta.. ir dazniausiai siek tiek kitoks nei buvo sugalvota pradzioj:) jauciu jei reiktu velti abstraktu daikta neaisku kam- nieko gero nesigautu..)))
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 03, 09:20)
Nugi ir aš su maža lelka namie sėdžiu ( o kartais ir su abiem), ale laiko velt neužtenka: tik susiruošiu vilnas-ir eit maitint, tik išsidėlioju ant šablono-ir eit bendraut, tik pradedu velt - ir vėl pertrauka .Pertraukų daugiau negu darbo. O taip tikėjausi-būsiu namie tai velsiu velsiu velsiu...Geriausias visgi laikas -tai .Va ir rodau tašiuką iš to periodo :
Tai kad tavo leliukas mažiukas dar visai Divos Gustui va jau metai tuoj bus, bet matyt su tokiu irgi vargelio nemažai
O tašytė liuks Gražios spalvos labai
oi koks romanas gavosi. va matot kas su manim daros, kai neveliu-romanus rasau.. o jei taip kasdien?)) viskas- ryt velsiu geriau:)))
diva - romanas saunus ir labai tesingas as taip sus siuvinejimu - butinai turiu numatyti kam, kitaip darbas "neina" ir atrodo beprasmiskas. va su veltiniu kitaip - idomu kas gausis, kaip gausis, prisiveliau kruvas geliu ir karoliu, sedziu ir ziuriu ka veikt dabar su jais as to laiko turiu, bet man tai bangom - veliu kokia savaite naktim, po to stilis, vel randi kazkokiu jegu ir noro isbandyti, o be to cia forume ;pasikraunu" ir vel kimbu tik tokiu dideliu dalyku kaip tapkes, tases ir pirstines tikriausiai neapsiimsiu - ne taip jie mane veza, kaip smulkus gaminukai ir galimybe pasikrapstineti.
teisybe, daznai bambukas iskraipo forma, bet be bambuko irgi nelabai isivazduoju, kaip nuvelti viena ar kita gaminuka:tarkim kilimeli, ritineli, bmbukas kai kuriuos gaminukus labai gerai "palygina" . taip kad visur savi pliusai ir minusai....
as irgi su kava prie kompo, bet jau einu, nes vaikas atsikele, tuoj man kompa isjungs geriau jau pati.....
teisybe, daznai bambukas iskraipo forma, bet be bambuko irgi nelabai isivazduoju, kaip nuvelti viena ar kita gaminuka:tarkim kilimeli, ritineli, bmbukas kai kuriuos gaminukus labai gerai "palygina" . taip kad visur savi pliusai ir minusai....
as irgi su kava prie kompo, bet jau einu, nes vaikas atsikele, tuoj man kompa isjungs geriau jau pati.....
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 03, 13:07)
oi koks romanas gavosi. va matot kas su manim daros, kai neveliu-romanus rasau.. o jei taip kasdien?)) viskas- ryt velsiu geriau:)))
Aciu uz romana.
As prie kompo- su papasiurbe snaudziancia sedziu. Blogi yprociai.
Jau nuveliau tris kamuoliukus. Labai nesvarios vilnos gavau....
...bet ne apie tai--- as su moliu esu uzsivelusi...tai galit isivaizduoti...kaip namie sienos atrodo....Diva, tavo romanas yra mano gyvenimas ir dekui tau kad parasei--nes daugiau panasiu dalyku niekur neuztikau. Man padejai.
Diva, nei nezinau kuo labiau zhavetis,- ar tavo troshkimu kurti, ar paciais darbais Turbut vogsiu kepurytes ideja ishkart, kai tik turesiu kokia pazhystama mazha mergyte
QUOTE(Chuliganka @ 2006 10 03, 11:17)
Tiesiog darau rutuliuka vienspalvi, o virsutiniame sluoksnyje kartu su pagrindine ivynioju gabaliuka kitos spalvos.
Mėginau ir aš taip, bet man susimaišo tos dvi spalvos, neišsiskiria taip aiškiai
vita, o kur tavo dinge grazus darbeliai? ka nebedarai nauju? ar kaip? pasiilgau grozio akims ir sielai
nebegaliu... jus man depresija ivarysit su tokiais groziais palyginus su mano tai net rodyt geda todel ir nerodau...
ai be to norejau paklausti gal zinote kur vilniuje galima nusipirkti NEDAZYTU bambukiniu serveteliu? kazkaip visyr tik dazytos
ai be to norejau paklausti gal zinote kur vilniuje galima nusipirkti NEDAZYTU bambukiniu serveteliu? kazkaip visyr tik dazytos
Bonbonkea, rodyk rodyk, visos nuo mažų dalykėlių pradėjom
Diva,
Diva,
relax, mergickos:) prasom velt ir demonstruoti darbelius-kas cia per depresijos- visudarbeliai mieli ir grazus ir be to VIENETINIAI. Taip kad laukiam nuotrauku:) Uuups- prasom vogti:))) vis tiek gausis kitokia..)));)Ir bus idomu palyginti:)))