Nu tai as suprantu, kad to laiko ner. maniskis irgi labai aktyvus ir rankinukas,
tai stengiuosi pataikyt kai miega pietu issidelioti, paskui kai pamiega ir pavalgo
irgi koki valanda buna geras, tai veliam kartu arba jis susiranda ka pazaisti kartais
ir pats. nors aisku tie vaikai neprognozuojami-kartais anikaip neiseina- tai lieka
pabaigt velt
kai grizta vyras. Arba prisivalgo bicas muilo ar akytes pasitrina muiluotom rankom- irgi alirmas ir ne iki velimo..

Bet man labai patinka velimas, tai ir istaikau to laiko. ir
tikiuosi kad kuo toliau tuo savarankiskesnis tas mano vaikas bus ir man laiko bus
vis daugiau... o maziukas irgi pirmus menesius gal daug miegos..

svajuko drambliones.. o siaip tai irgi galvoju- nugi kaip buvo gerai uzsiimineti
visokiais darbeliais kai vaiku nebuvo- ka pasidedi- ta ir randi- niekas netampo,
neverkia, neapsi.. vidury proceso, niekam valgyt nereikia daryt.. o tada atrode,
kad visai laiko nera...

va tokis filosofinis pamastymas gavosi..

Ievushka, faina tasyte. o ko slepei anksciau- gal ir dar ko turi paslepus-mumi nerodzius?
JulieTa- malonu, kad patinka.
heiki- gerai, nieko neveliu siandien, uztat namus pasitvarkiau, va sedziu prie kompo,
arbatele geriu kol vaikis miega..

O siaip- taigi labai gerai kai yra kas ikvepia- iskart kyla noras paciai velti:)))
as irgi pradzioj svaigau svaigau kaip cia viskas grazu, seiles tyso tyso ir pradejau
ir ta ir ta bandyt- ir kuo toliau, tuo graziau gaunasi...pasiziuriu i pirma tasyte savo
ir biski geda.. nu bet kuo daugiau praktikos- tuo geresni rezultatai. Taip kad- imam vilna
ir veliam:)
Linada- nu as mazdaug daikta veliu 3-5 val + paskui visoki padukai, sagutes ir t.t. bet vaikas miega valanda- dvi. tai irgi nenutrukstamas procesas neiseina. Nu bet kazkaip susitvarkom. O kai jau dekoras prikimba- pas mus dazniausiai tusas- duodu Gustui irgi padalyvauti- tai reik matyt kaip trina vaikas rankom- muilas gi slysta- tai jega:)))O koks linksmas procesas kai vonioj metom veliama daikta..

O siaip tai JulieTa teisi- man tai kaip meditacija- kurybinis procesas-ir dar- veliu daiktus kazkiam konkreciam zmogui- nei vieno nesu dar velus tiesiog siaip- ir kazkaip pries veldama susidarau vizija kas kaip turi but, o paskui isivaizduoju ta zmogu,kuriam veliu, zaidziu spalvom, paskui formom.. Gi be galo idomu- net as pati nezinau koks bus galutinis rezultatas..