Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(*Diva* @ 2006 10 02, 20:16)

Na va- giriuosi vel- kepuryte mazai mergytei. Pozuoja mano modeliukas:)
user posted image

*Diva*, be zodziu.. swoon.gif swoon.gif swoon.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif

Tokio grozio dar nesu macius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 03, 06:26)
Ievushka- nugi visa diena sedziu namie su vaiku. Vyras pareina is darbo 8, tai iki tol nupusciau jei tik sedeciau ir vaika ganyciau. o jei jau pradedu koki daikta, tai negaliu pusiau palikt- jei Gustas neleidzia velt- palaukiu pietu miego ir damusu, arba pabaigiu kai vyras grizta. Kazkaip negaliu pradeto velti daikto kitai dienai palikt. Taip ir gaunas.

va viena drauge uzsiprase tapkuciu- galvoju- velt siandien ar sutinget..smile.gif))

Vat vat... Taip ir yra, kai sėdi namuose... Galima visais įdomiausiais ir maloniausiais darbais užsiimt rolleyes.gif Jaučiu, jei man į darbą ir į paskaitas nereikėtų, tai irgi būtų kas dieną po naujieną - labai patinka velt wub.gif Ale kad vat to laiko nėra. Tai tik savaitgalis lieka verysad.gif Be to ir savaitgalį visokių kitokių darbų atsiranda...

Sutingėk sutingėk šiandien. Užteks jau. Ir taip visoms čia ligą baigi įvaryti mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Diva, tavo velta braske, tikrai nuostabi wub.gif nors man tik papuosalai patinka is veltinio, nu bet tavo groziai tai be zodziu... tikrai... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 03, 07:26)
Ievushka- nugi visa diena sedziu namie su vaiku. Vyras pareina is darbo 8, tai iki tol nupusciau jei tik sedeciau ir vaika ganyciau. o jei jau pradedu koki daikta, tai negaliu pusiau palikt- jei Gustas neleidzia velt- palaukiu pietu miego ir damusu, arba pabaigiu kai vyras grizta. Kazkaip negaliu pradeto velti daikto kitai dienai palikt. Taip ir gaunas. va viena drauge uzsiprase tapkuciu- galvoju- velt siandien ar sutinget..smile.gif))

Nugi ir aš su maža lelka namie sėdžiu ( o kartais ir su abiem), ale laiko velt neužtenka: tik susiruošiu vilnas-ir eit maitint, tik išsidėlioju ant šablono-ir eit bendraut, tik pradedu velt - ir vėl pertrauka doh.gif .Pertraukų daugiau negu darbo. O taip tikėjausi-būsiu namie tai velsiu velsiu velsiu...Geriausias visgi laikas -tai nestuke.gif .Va ir rodau tašiuką iš to periodo :
user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai dailus tašiukas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
...kaip gražu.....
Atsakyti
nu as su savo mazgium irgi nespeju - ka jau kalbeti apie velima, kuris trunka 8 valandas - kaip kazkuri cia rase swoon.gif ir dar be bambuko....isties Diva - kaip tu veli be bambuko? tarp ranku trini? nelabai isivaizduoju mastau.gif
as tik idejas kaupiu ir idedu skyrelin "kadanors" o tai praktiskais reiskia "niekada" laugh.gif
Atsakyti
linada, as tai sakau, kad tikrai imanoma, tik reikia didelio noro, kaip diva tarkim, puikus pavyzdys, lelius laksto, kitas pilve, tikrai nera labai lengva, bet kai noras yra milziniskas, tai gaunasi sauniai, ir tarsi savotiska atgaiva - meditacija, ane diva? mirksiukas.gif
Atsakyti
nu niekaip negaliu parašyt atsakymo blink.gif
oo pagaliau

parodysiu kokią kosmetinę mamai padariau blush2.gif
va čia vaa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night: 03 spalio 2006 - 10:04
QUOTE(Žydraakė @ 2006 10 03, 07:48)
Chuliganka, gal gali pasakyt, kaip taip suveli burbuliuką, kad pagrindinė spalva tampa pagrąžinta kita spalva g.gif

Tiesiog darau rutuliuka vienspalvi, o virsutiniame sluoksnyje kartu su pagrindine ivynioju gabaliuka kitos spalvos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Papasakosiu kaip aš veliu be bambuko. Tinka didesniems darbeliams ir kai vilna yra jau sukibusi. Suimu veltinį abiem rankom ir trinu tarsi skalbdama. Pasidedu veltinį ant stalo, imu į ranką pūslėtą plėvelę ir ja trinu. Arba išsitiesiu pūslėtą plėvelę ant stalo ir trinu veltinį į ją. Dar galima veltinį mėtyti pvz. į kriauklę , bet aš to nepraktikuoju smile.gif .

Vien delnais trinti nelabai efektyvu, bet labai tinka vėlimo pradžioje, kai vilna dar silpnai sukibusi.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2006 10 03, 09:30)
linada, as tai sakau, kad tikrai imanoma, tik reikia didelio noro, kaip diva tarkim, puikus pavyzdys, lelius laksto, kitas pilve, tikrai nera labai lengva, bet kai noras yra milziniskas, tai gaunasi sauniai, ir tarsi savotiska atgaiva - meditacija, ane diva?  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif aš irgi vadovaujuosi principu "jei tik noras yra..." tam ir yra skirtos naktys, kai vaikas miega wink.gif nes su nemiegančiu tik pasvajoti galiu apie velima wink.gif
apie plėvęlę girdėjau, žodžiu galvojau kad kažkas velia tik rankom, o jei su plėvele - tai man ramiau biggrin.gif
Atsakyti