Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Susigundžiau ir aš veltiniu rolleyes.gif
Draugės pamokyta nuvelt burbuliukus jais papuošiau kitą savo pomėgį ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 10 01, 18:42)
na gerai dar vienas klausimuskas... internete maciau vilna (tai yra viena gabala vilnos) nudazyta skirtingimis spalvomis... ir taip graziai atrode  bigsmile.gif  ir pradejau galvoti kaip cia namu salygomsi galima butu taip nudazyti  g.gif  taigi gal kas nors mokate?  ax.gif  pasakykite... niekam neisduosiu paslapties  tongue.gif

Va čia atsakymas į tavo klausimą http://gfwsheep.com/...t/rov.inst.html
Sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
as veliu su fairy, nu zinokit jokio skirtumo nematau nei ukinis kad doh.gif aisku bumbuliuka ir gelytem tai gal jokio skirtumo. be tus tai nepasinesa aplinkui visas tom muilo nuosedom, ir kvepia ir siaip.....ypac gerai, kai turiu pusvalanduka - nei tarkuoti, nei tirpinti.
Papildyta:
Žydraake - liux sprendimas thumbup.gif wink.gif
Atsakyti
Divos pirštuotos pirštinės nuostabios. Ir iš viso žaviuosi visais veltinio darbeliais.Perskaičiau pirštinių vėlimo instrukciją ir man neaišku kai apsiverčia trafaretas ir užlankstoma vilna ties pirštais ir visais kraštais tai ta pusė irgi padengiama vilna ir kada ištraukiamas trafaretas?Ar kai perkerpamos pirštinės ar dar paėlus? būčiau labai dėkinga jei atsakytum Diva.
Atsakyti
o man neaišku kaip jūs veliat be kilimėlio.. blush2.gif aš gudros kursuose tik taip išmokau blush2.gif
susukate tiesiog rulonėlį be kilimėlio ir kočiojate? ar tiesiog trinate rankomis patiestą dirbinuką?
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 10 02, 12:55)
Žydraake - liux sprendimas thumbup.gif wink.gif

Dėkui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2006 10 02, 11:40)
Va čia atsakymas į tavo klausimą http://gfwsheep.com/...t/rov.inst.html
Sėkmės!  4u.gif

oi aciu uz puslapiuka... thumbup.gif tik kad nelabai supratau su kokiais ten dazais dazo? blush2.gif su paprastais kur ipili i puoda dazus ir verdi vilna? ar su kazkokiais kitokiais? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 02, 08:42)
aciu aciu, mergaites:)
Linada- o Tu pjaustyk petruskas, pjaustyk...smile.gif)))
O mes tuo tarpu apsivelsim visos iki ausu..smile.gif))
O del ranku- delnai tai nieko, bet va siaip nuo muilo taip oda issausejo, kad kosmaras- na muilas nekokybiskas turbut, bet nieko su glicerinu neradau cia.. tai tepu tepu kremu, bet nelabai padeda.o pirstai vienu momentu buvo nusibruzine iki zaizdeliu, bet dabar kazkaip nieko- gal priprato..smile.gif))
vis galvoju apie pirstines, bet kad man labai nepatogu si jomis, tai net nezinau...
Papildyta:
Va- parasiau teksta pagaliau- cia aprasymas kaip veliau pirstines su foto:) Tik rusiskai:) Tikiuosi, kam reikia- supras:))

http://daivoska.live...l.com/9779.html

aciu uz instruktaza lotuliukas.gif gaila kad nemoku rusiskai tai negaliu perskaityt bet manau kad is nuotraukeliu kaip nors atsirinksiu 4u.gif
Atsakyti
Apie pirštinių velimą labai aiškiai ten viskas parašyta ir parodyta. smile.gif Reikės pabandyti. biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, rodau naujus savo darbelius - apyrankes smile.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2006 10 02, 17:40)

user posted image
user posted image

ta pirma tai nereali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2006 10 02, 17:40)

kokios smagios thumbup.gif thumbup.gif ir spalvytės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šiuo metu turiu mėlynos ir alyvinės spalvos vilnos darbeliams. Gyvenu Kaune, galėčiau nusiųsti ir į kitą miestą. Rašykite į AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieninė: 02 spalio 2006 - 20:08