*Diva*, Heiki Heiki!, Lukasta labai grazus darbai saunuoles!!
QUOTE(Crassula @ 2006 10 01, 12:05)
Faini darbai!!!
O kiek mazdaug procentu susitraukia velemo veltinio plotas??? Ar tai priklauso nuo storio??
Parsiveziau vilnas is mamos.....A ko nieks nesake kaip jos smirda pries plovima
Varysiu kita savaite i Senukus- pleves velimui pirkti...
Nu, as letu apsuku....
bet, kokia nevari ta vilna...
O kiek mazdaug procentu susitraukia velemo veltinio plotas??? Ar tai priklauso nuo storio??
Parsiveziau vilnas is mamos.....A ko nieks nesake kaip jos smirda pries plovima
Varysiu kita savaite i Senukus- pleves velimui pirkti...
Nu, as letu apsuku....
bet, kokia nevari ta vilna...
o kiek susitraukia- kiekviena vilna pabandyk pavelt ir ziurek- skirtingu rusiu skirtingai. merino is rankdarbiai.com man dvigubai susitraukia kazkur.
QUOTE(linada @ 2006 10 01, 16:42)
oi oi sirdis net apsalo nuo groziu grozybiu. super tas veltinis - pasiduoda ir mamyciu ir dukryciu rankom pastarosiom neretai lengviau ir graziau ...is praktikos...
oi Diva tikiuosi tau ne tik balta vilna greitai baigsis... as gi lietuve beje, taip ir isivaizduoju tavo bagaza sibiran - kokie du bulviniai maisai vilnos o gryzus cia ir gavus baltosios (vilnos), matyt jau visai pablusi, ir ragai cia mum visom bus
oi Diva tikiuosi tau ne tik balta vilna greitai baigsis... as gi lietuve beje, taip ir isivaizduoju tavo bagaza sibiran - kokie du bulviniai maisai vilnos o gryzus cia ir gavus baltosios (vilnos), matyt jau visai pablusi, ir ragai cia mum visom bus
aciu aciu uz komplimentus bebebe. baigsis baigsis, blin... Ir jau baltos uzsisakiau, jei grizus i Vilniu neduok dieve nebutu. Na nieko- gruodi galesit pasireikst- man bus kitu reikalu- pvz gimdyt... o ir po to neaisku kaip man du beibiai laiko duos..
du maisus veziausi- viena baltos,kita- spalvotos-tik ne bulviinius aisku- parduotuvinius maiselius..))
O delto kaip veliu- as vienam rusiskam saite irgi giriuosi- vat tokia as pagyru puodas- tai ten pasizadejau master klass parasyti su fotkem. pafotkinau kaip tik kaip veliau pirstines. Tai kai parasysiu teksta- imesiu ir cia linka.. bet as viska rankom darau, man taip geriau matosi- jokiu kilimeliu bambukiniu ir pan, tai ne pats greiciausias budas..
O dar ryt imesiu gal paskutini darbeli kolkas, kol vilnos dar turiu.))) dziusta dabar kaip tik...
Diva, fotkės ir aprašymai tikrai pravers visoms, būtinai linką įmesk. Bet vis vien reikia įgūdžių, kad tikrai gerai gautųsi. Šiandien vėliau pirmą rankinę, siūlės ir forma gerai išėjo, bet su rankenom kažą sumakaliojau. Neprisivėlė gražiai. Teks nukirpti ir prisiųti. Nerodysiu, kol nesutvarkysiu, ne su tokiom rankenom tai rodyti .
Visų darbeliai superiniai, o jau tų pirštuotų piršinių tai užsipavydėjau juodai.
Visų darbeliai superiniai, o jau tų pirštuotų piršinių tai užsipavydėjau juodai.
ooo... tikrai labai praverstu instrukcijos su nuotraukeles... o instrukcijos bus rusiskai parasytos? beda ta kad nemoku as rusiskai
Minesota - butinai parodyk, ir su tom rankenom - ne vienai gi is karto nepavyko
Diva - vat idomu kaip vien tik rankom vis bruzini bruzini delniukais bet jauciu mazoliai gerai uzsidejo ir tas pats kaip kilimeliu velti nu as cia biski storzieviskai. bet cia is pavydo ir tik is pavydo darbeliai superiniai...pati zinai
o as velti neturiu kada, petrazoles ziemai saldau, tai pjaustau visa kalna
Diva - vat idomu kaip vien tik rankom vis bruzini bruzini delniukais bet jauciu mazoliai gerai uzsidejo ir tas pats kaip kilimeliu velti nu as cia biski storzieviskai. bet cia is pavydo ir tik is pavydo darbeliai superiniai...pati zinai
o as velti neturiu kada, petrazoles ziemai saldau, tai pjaustau visa kalna
Va, išdžiūvę "Untes batą" Dar ir raištukus įvėriau, kaip tikriems batams... Tik monekenas nesutiko pozuoti ...
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 01, 18:26)
Va, išdžiūvę "Untes batą" Dar ir raištukus įvėriau, kaip tikriems batams... Tik monekenas nesutiko pozuoti ...
oi kokie faini batukai... nu sakes niekaip nesuprantu kaip jus juos veliat
Papildyta:
na gerai dar vienas klausimuskas... internete maciau vilna (tai yra viena gabala vilnos) nudazyta skirtingimis spalvomis... ir taip graziai atrode ir pradejau galvoti kaip cia namu salygomsi galima butu taip nudazyti taigi gal kas nors mokate? pasakykite... niekam neisduosiu paslapties
Heiki Heiki, Untės bata nerealūs . Ypač "sportbatiniai" raišteliai gerai atrodo
aciu aciu, mergaites:)
Linada- o Tu pjaustyk petruskas, pjaustyk...)))
O mes tuo tarpu apsivelsim visos iki ausu..))
O del ranku- delnai tai nieko, bet va siaip nuo muilo taip oda issausejo, kad kosmaras- na muilas nekokybiskas turbut, bet nieko su glicerinu neradau cia.. tai tepu tepu kremu, bet nelabai padeda.o pirstai vienu momentu buvo nusibruzine iki zaizdeliu, bet dabar kazkaip nieko- gal priprato..))
vis galvoju apie pirstines, bet kad man labai nepatogu si jomis, tai net nezinau...
Papildyta:
Va- parasiau teksta pagaliau- cia aprasymas kaip veliau pirstines su foto:) Tik rusiskai:) Tikiuosi, kam reikia- supras:))
http://daivoska.live...l.com/9779.html
O del ranku- delnai tai nieko, bet va siaip nuo muilo taip oda issausejo, kad kosmaras- na muilas nekokybiskas turbut, bet nieko su glicerinu neradau cia.. tai tepu tepu kremu, bet nelabai padeda.o pirstai vienu momentu buvo nusibruzine iki zaizdeliu, bet dabar kazkaip nieko- gal priprato..))
vis galvoju apie pirstines, bet kad man labai nepatogu si jomis, tai net nezinau...
Papildyta:
Va- parasiau teksta pagaliau- cia aprasymas kaip veliau pirstines su foto:) Tik rusiskai:) Tikiuosi, kam reikia- supras:))
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 02, 08:42)
aciu aciu, mergaites:)
Papildyta:
Papildyta:
Super viska aprašei,dabar aišku,net tokiai žaliai kaip aš.Ačiū tau labai už info
|Diva - su pirstinem zinok iprasti reikia;) kai su jom paveliu, rankom kazkaip ne taip vilna jauciasi, kai priprantu rankom - tai pirstines trukdo. bet gaila labai odos. o tai be laiko susens, kremai tai nepadeda.
Aš bandžiau velti su skystu prausikliu l. jautriai odai (panašios sudėties kaip intymios higienos skystas muilas - neutralus ph), tai rankos išliko minkštos, normalios.
Pas Gudrą kažkada buvau mokytis velti kepurės, tai vėlėm su intymios higienos skystu muilu.
Bet žinoma, kai jūs veliat tokiais kiekiais ir kiekvieną dieną, kas žino, pabandykit.
Pas Gudrą kažkada buvau mokytis velti kepurės, tai vėlėm su intymios higienos skystu muilu.
Bet žinoma, kai jūs veliat tokiais kiekiais ir kiekvieną dieną, kas žino, pabandykit.