Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

:-p o namie tai karsta, todel ir nuogas..smile.gif))) uztat lauke salta..
Atsakyti
pirshtinytes nuostabios thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 09 29, 15:42)
smile.gif O mes uz Uralo, Sibire:) cia siandien snigo.. ir temperatura apie 0.. okai vejas, visai salta rankom..

Oho, kaip toli...

O kaip ten su veltinio tradicijomis? Tokiam šaltam krašte turėtų būti labai gilios... g.gif

Papildyta:
Pirštinytės nuostabios!!!!
Atsakyti
nu kad nelabai cia veltinis.cia tik elnius laiko, ir is ju kailio daug dirbiniu vietiniai daro. o aviu nelaiko, o nera vilnos- nera ir veltinio...
uztat elniai labai grazus..smile.gif)))
na bet uz poros savaiciu is egzotikos jau grisim namucio..)

smile.gif
Atsakyti
hmmm. ziurau as cia 90 proc zinuciu rasau.. sneku, kai saka pati su savim daugiausia..
nagi merginos-staigiai veliam ir veliam ir veliam.. ir visos tampam pagyru puodais kaip kad as..smile.gif) va eilinis pagyru objektas- mano pirstines:) nieko tokios- siltos. tik kita karta biski plonesnes velciau. nu bet nesalta tai tikrai bus su jom..smile.gif)

user posted image
http://public.fotki....s/p9400007.html
Atsakyti
Pirštinės - thumbup.gif
Gal ir aš kada prisiruošiu g.gif Svarbiausia - laiko atrast... Vakar tai vyrui veltinukus nuvėliau rolleyes.gif Džiūsta dabar ant saulutės balkone bigsmile.gif Einu, nufotkinsiu, kad vieniša čia nesijaustum, Diva mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
Na, kai išdžius, gal reiks iš naujo nufotkint... Gal ir modelį priprašysiu papozuoti mirksiukas.gif O kol kas jie atrodo taip - "Untes batą":
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiki Heiki!: 01 spalio 2006 - 08:12
smile.gif)) jega- Untes bata..smile.gif))))
Atsakyti
pirštinės, batai FANTASTIKA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

gal veltinio profesionalės nesupyks, jei įdėsiu savo dukros penktokės veltinio darbelį. viską padarė tikrai pati, man patikėjo tik sutvirtinti karolių surišimą ir paslėpti siūlų galus.

user posted image user posted image
Atsakyti
Faini darbai!!!
O kiek mazdaug procentu susitraukia velemo veltinio plotas??? Ar tai priklauso nuo storio??

Parsiveziau vilnas is mamos.....A ko nieks nesake kaip jos smirda pries plovima blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

Varysiu kita savaite i Senukus- pleves velimui pirkti... wub.gif

Nu, as letu apsuku....

bet, kokia nevari ta vilna... doh.gif
Atsakyti
diva pirstines... tiesiog truxta zodziu thumbup.gif o kaip tu jas veli? kaip pasidarai prafareta? ne pasakyk man neismaneliai blush2.gif
Atsakyti
lukasta,Eglutei tavo- patys didžiausi komplimentai thumbup.gif Štai, namuose jau ir artelė biggrin.gif
Atsakyti
oi oi sirdis net apsalo nuo groziu grozybiu. super tas veltinis - pasiduoda ir mamyciu ir dukryciu rankom user posted image pastarosiom neretai lengviau ir graziau user posted image ...is praktikos...
oi Diva tikiuosi tau ne tik balta vilna greitai baigsis... hihihi.gif as gi lietuve user posted image beje, taip ir isivaizduoju tavo bagaza sibiran - kokie du bulviniai maisai vilnos user posted image o gryzus cia ir gavus baltosios (vilnos), matyt jau visai pablusi, ir ragai cia mum visom bus user posted image
Atsakyti