:-p o namie tai karsta, todel ir nuogas..))) uztat lauke salta..
pirshtinytes nuostabios
QUOTE(*Diva* @ 2006 09 29, 15:42)
O mes uz Uralo, Sibire:) cia siandien snigo.. ir temperatura apie 0.. okai vejas, visai salta rankom..
Oho, kaip toli...
O kaip ten su veltinio tradicijomis? Tokiam šaltam krašte turėtų būti labai gilios...
Papildyta:
Pirštinytės nuostabios!!!!
nu kad nelabai cia veltinis.cia tik elnius laiko, ir is ju kailio daug dirbiniu vietiniai daro. o aviu nelaiko, o nera vilnos- nera ir veltinio...
uztat elniai labai grazus..)))
na bet uz poros savaiciu is egzotikos jau grisim namucio..)
uztat elniai labai grazus..)))
na bet uz poros savaiciu is egzotikos jau grisim namucio..)
hmmm. ziurau as cia 90 proc zinuciu rasau.. sneku, kai saka pati su savim daugiausia..
nagi merginos-staigiai veliam ir veliam ir veliam.. ir visos tampam pagyru puodais kaip kad as..) va eilinis pagyru objektas- mano pirstines:) nieko tokios- siltos. tik kita karta biski plonesnes velciau. nu bet nesalta tai tikrai bus su jom..)
http://public.fotki....s/p9400007.html
nagi merginos-staigiai veliam ir veliam ir veliam.. ir visos tampam pagyru puodais kaip kad as..) va eilinis pagyru objektas- mano pirstines:) nieko tokios- siltos. tik kita karta biski plonesnes velciau. nu bet nesalta tai tikrai bus su jom..)
http://public.fotki....s/p9400007.html
Pirštinės -
Gal ir aš kada prisiruošiu Svarbiausia - laiko atrast... Vakar tai vyrui veltinukus nuvėliau Džiūsta dabar ant saulutės balkone Einu, nufotkinsiu, kad vieniša čia nesijaustum, Diva
Papildyta:
Na, kai išdžius, gal reiks iš naujo nufotkint... Gal ir modelį priprašysiu papozuoti O kol kas jie atrodo taip - "Untes batą":
Gal ir aš kada prisiruošiu Svarbiausia - laiko atrast... Vakar tai vyrui veltinukus nuvėliau Džiūsta dabar ant saulutės balkone Einu, nufotkinsiu, kad vieniša čia nesijaustum, Diva
Papildyta:
Na, kai išdžius, gal reiks iš naujo nufotkint... Gal ir modelį priprašysiu papozuoti O kol kas jie atrodo taip - "Untes batą":
)) jega- Untes bata..))))
pirštinės, batai FANTASTIKA
gal veltinio profesionalės nesupyks, jei įdėsiu savo dukros penktokės veltinio darbelį. viską padarė tikrai pati, man patikėjo tik sutvirtinti karolių surišimą ir paslėpti siūlų galus.
gal veltinio profesionalės nesupyks, jei įdėsiu savo dukros penktokės veltinio darbelį. viską padarė tikrai pati, man patikėjo tik sutvirtinti karolių surišimą ir paslėpti siūlų galus.
Faini darbai!!!
O kiek mazdaug procentu susitraukia velemo veltinio plotas??? Ar tai priklauso nuo storio??
Parsiveziau vilnas is mamos.....A ko nieks nesake kaip jos smirda pries plovima
Varysiu kita savaite i Senukus- pleves velimui pirkti...
Nu, as letu apsuku....
bet, kokia nevari ta vilna...
O kiek mazdaug procentu susitraukia velemo veltinio plotas??? Ar tai priklauso nuo storio??
Parsiveziau vilnas is mamos.....A ko nieks nesake kaip jos smirda pries plovima
Varysiu kita savaite i Senukus- pleves velimui pirkti...
Nu, as letu apsuku....
bet, kokia nevari ta vilna...
diva pirstines... tiesiog truxta zodziu o kaip tu jas veli? kaip pasidarai prafareta? ne pasakyk man neismaneliai
oi oi sirdis net apsalo nuo groziu grozybiu. super tas veltinis - pasiduoda ir mamyciu ir dukryciu rankom pastarosiom neretai lengviau ir graziau ...is praktikos...
oi Diva tikiuosi tau ne tik balta vilna greitai baigsis... as gi lietuve beje, taip ir isivaizduoju tavo bagaza sibiran - kokie du bulviniai maisai vilnos o gryzus cia ir gavus baltosios (vilnos), matyt jau visai pablusi, ir ragai cia mum visom bus
oi Diva tikiuosi tau ne tik balta vilna greitai baigsis... as gi lietuve beje, taip ir isivaizduoju tavo bagaza sibiran - kokie du bulviniai maisai vilnos o gryzus cia ir gavus baltosios (vilnos), matyt jau visai pablusi, ir ragai cia mum visom bus