Nuostabus angelas .
Reikia savo pupulei padaryt angeliuka tik turbut truputi juodu taskuciu reiketu, nes ji tokia velniukiska siek tiek
Superiniai zaislai-angeliukas ir ...aviukas????
liuks!
liuks!
super, angelo grozis neispasakytas, labai grazi dovana tavo mazylei
Papildyta:
o, dar sakykit, siaulietes, kur galima uzsiregistruoti veltinio kursams , kurie vyks rugsejo 23 d. ? ke reikia tureti? buciau labai dekinga uz informacija
Papildyta:
QUOTE(belkaa @ 2006 09 15, 23:48)
o, dar sakykit, siaulietes, kur galima uzsiregistruoti veltinio kursams , kurie vyks rugsejo 23 d. ? ke reikia tureti? buciau labai dekinga uz informacija
Mano pirmoji veltinio sagė :
mergytes na gi pasakykit kiek laiko avele ir ankeliuka baksnojot labai gi smalsu
Pasidariau tokia linksmute sage
Dėkui visiems už pagyras,net nesitikėjau, kad tiek užsidirbsiu
Tiksliai negaliu pasakyti, nes baksnojau kelis vakarus po truputį, po to-formas šlifavau,gėlę ir sparnus šlapiai vėliau, prie kūno tvirtinau, paskiausiai-aukso siūlais siuvinėjau.Taigi... Per vieną vakarą ir norint nebūčiau "iškepusi"...
Ašarėle - faina tavo gėlytė(tik atrodo,kad ten dvi skirtingų spalvų,o ne viena, kaip čia yra? )
Katinyti - tikrai linksmutė tavo sagė, sakyčiau - eklektiškai žaisminga
QUOTE(linada @ 2006 09 16, 14:43)
mergytes na gi pasakykit kiek laiko avele ir ankeliuka baksnojot labai gi smalsu
Tiksliai negaliu pasakyti, nes baksnojau kelis vakarus po truputį, po to-formas šlifavau,gėlę ir sparnus šlapiai vėliau, prie kūno tvirtinau, paskiausiai-aukso siūlais siuvinėjau.Taigi... Per vieną vakarą ir norint nebūčiau "iškepusi"...
Ašarėle - faina tavo gėlytė(tik atrodo,kad ten dvi skirtingų spalvų,o ne viena, kaip čia yra? )
Katinyti - tikrai linksmutė tavo sagė, sakyčiau - eklektiškai žaisminga
Visų darbeliai kuo toliau tuo gražesni
Aš vakar vėliau tapkutes, vadinamas "balerinkas". rodau kas išėjo
Super tapkutės.
QUOTE(Minesota @ 2006 09 17, 15:44)
Visų darbeliai kuo toliau tuo gražesni
super
po ant ko vėlėi kad tą formą išgaut?
Minesota, tavo tapkės fantastiškos
Vat kokius karolius padariau ir jau padovanojau
Vat kokius karolius padariau ir jau padovanojau
Minesota,
ant ko tapkutes velei. Ar ant kokios formos, ar tiesiai ant kojos?
ant ko tapkutes velei. Ar ant kokios formos, ar tiesiai ant kojos?