Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Diva - tavo darbai kaip visada jėga, batukai - thumbup.gif
Bet tikrai, išduok paslaptį - nemiegojai? Ar vėlimas čia kaip dopingas veikia?

QUOTE(Žydraakė @ 2006 09 28, 09:43)
O kokios ten vilnos kainos blush2.gif

Parduotuvėje prie menų gimnazijos buvau rugpjūčio pradžioj, tai 100g buvo 10lt.Spalvos tikrai niūrokos, bet pvz.kokių batukų ar tašiuko pagrindui (vidiniam sluoksniui) tikrai tinkamos, tuo labiau,kad vilna susukta į rulonus, tai labai jau lygūs ir ploni sluoksniai gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2006 09 28, 09:32)
Koks grožis .Super,o tu ką nemiegojai 6 ryto žiūriu rašyta rolleyes.gif

aciu aciu:) na as esu toli Siaurej ir su Lietuva 3 val skirtumas:) Tai 6val Lietuvoj- - pas mus 9..smile.gif

ech, pasiguosiu- pabaigiau balta vilna ir cia nieko tokio su ziburiu nerasiu.. o i Lt grisim tik spalio vidury... na reiks kazka galvot su spalvota,kurios dar turiu kazkiek..taigi siandien nuveliau paskutinius batukus ant balto pagrindo- jei vyras atnes fotika- ryt pasigirsiu..

Papildyta:
QUOTE(Minesota @ 2006 09 28, 09:41)
Diva, batukai super thumbup.gif .  Prie velto kostiumėlio derantys.

smile.gif
na ne, sitie ne mums- uzsakymukas mazam berniukui:)
Atsakyti
Išduokit paslaptį - kaip rasti tą "viskas rankdarbiams" parduotuvę ????? doh.gif doh.gif doh.gif prie kokios gimnazijos, kokiam čia rajone ?
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2006 09 28, 10:23)
Išduokit paslaptį - kaip rasti tą "viskas rankdarbiams" parduotuvę ?????  doh.gif  doh.gif  doh.gif  prie kokios gimnazijos, kokiam čia rajone ?

Prie menų gimnazijos(Vilniuj tik viena tokia yra), Kosciuškos gatvėj, visai šalia stotelės "Menų gimnazija", netoli šv.Petro Povilo bažnyčios.Ten greta dar skanių bandelių kepyklėlė(bandelinė vadinas).Parduotuvytės tokiuose pusrūsiuose, laiptukais žemyn. Manau,kad aiškiai čia aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 09 28, 09:43)
O kokios ten vilnos kainos blush2.gif

Ten 30g vilnos kainuoja 3Lt ir dar yra šilko vilna kaina 25 gr 10 lt,ir adatų ten yra vėlimui,ir šiaip daug ko smile.gif
Atsakyti
Ai, juoko dėlei įdedu musytę parodyt (vieną iš pirmųjų darbelių biggrin.gif )
user posted image

user posted image
Atsakyti
idedu pirmus savo darbelius sausu velimu, mane taip uzkabino, kad nebegaliu sustot, o laiko sunku su vaikeliu rast smile.gif
aciu Lukastai, kad ismokino foto idet smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 09 28, 11:00)
Ai, juoko dėlei įdedu musytę parodyt (vieną iš pirmųjų darbelių biggrin.gif )

Žavinga musė labai labai thumbup.gif thumbup.gif As net tokios sagės norėčiau linksmos wub.gif blush2.gif
QUOTE(belkaa @ 2006 09 28, 12:20)
idedu pirmus savo darbelius sausu velimu, mane taip uzkabino, kad nebegaliu sustot, o laiko sunku su vaikeliu rast smile.gif

Laaabai graži apyranke ir žaisliukas thumb_yello.gif
Atsakyti
ievuscha, belkaa blink.gif blink.gif nieko sau... nerealiai gražu wub.gif
aš irgi noriu greičiau į kursus išmokt sausai velt bigsmile.gif
Atsakyti

Musė nereali, kaip nuotaiką pakėlė lotuliukas.gif Įsivaizduojat, niūrią žiemos dieną ateini į darbą su megztuku ir tokia sage... Fantastika, visiems bendradarbiams nuotaiką pakelsi.
Lenkiu galvą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 09 28, 12:53)
Žavinga musė labai labai  thumbup.gif  thumbup.gif As net tokios sagės norėčiau linksmos  wub.gif  blush2.gif

QUOTE(Jūružė @ 2006 09 28, 14:09)
Musė nereali, kaip nuotaiką pakėlė  lotuliukas.gif  Įsivaizduojat, niūrią žiemos dieną ateini į darbą su megztuku ir tokia sage... Fantastika, visiems bendradarbiams nuotaiką pakelsi.
Lenkiu galvą  mirksiukas.gif

Oi, ačiū, nesitikėjau tokių atgarsių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2006 09 28, 12:20)

4u.gif ne veltui mokinaisi, tikrai turi ką parodyt thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti