Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Runciuke @ 2006 09 27, 15:14)
man dar neteko parduotuvėse matyti vilnos (Vilniuje) gal kas žinot adresų ?

Prie meno mokyklos rankdarbių parduotuve
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2006 09 27, 15:41)

Bet man ten negražios spalvos ax.gif
Bent kiek užėjus buvau...
Atsakyti
Dar Kaune yra textilininku gildijos galerijoj, Valanciaus g.senamiestyje, netoli rotušės, pakiukas nedidukas smile.gif 3lt spalvikes grazios thumbup.gif
Atsakyti
zinau kad kaune yra nebrangios kokybiskos ir graziu spalveliu vilnos tik beda kad as ten niekada nevazineju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 09 27, 20:14)
zinau kad kaune yra nebrangios kokybiskos ir graziu spalveliu vilnos tik beda kad as ten niekada nevazineju  verysad.gif

Niu tai nueik i rankdarbiai.com ir uzsisakyk tongue.gif, nu cia tipo pareklamavau
1a karta taip teko, tai visai nieko, bet keistai, kai gavau siuntinuka, tai vilna dar buvo dregna g.gif bet veles gerai...
Dabar vel laukiu siuntinuko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretchen @ 2006 09 27, 19:25)
Niu tai nueik i rankdarbiai.com ir uzsisakyk tongue.gif, nu cia tipo pareklamavau
1a karta taip teko, tai visai nieko, bet keistai, kai gavau siuntinuka, tai vilna dar buvo dregna  g.gif  bet veles gerai...
Dabar vel laukiu siuntinuko thumbup.gif

na tai as irgi vaziuosiu atsiimt rytoj arba poryt savo vilneles is ten... ax.gif dregna buvo todel kad nesweniai daze ir nespejo isdziovint... siandien dazys kelias spalvas kurias as ketinu pirkti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 09 27, 21:05)
na tai as irgi vaziuosiu atsiimt rytoj arba poryt savo vilneles is ten...  ax.gif  dregna buvo todel kad nesweniai daze ir nespejo isdziovint... siandien dazys kelias spalvas kurias as ketinu pirkti  thumbup.gif

as nebandziau dar uzsisakyti is rankdarbiai.com, bet noreciau, o kiek kainuoja parsiuntimas? nes nesidomejau dar blush2.gif , jei kas parasysite - aciu
Atsakyti
Labas rytas:)

Va giriuosi eiliniais baciukais:)

user posted image

http://public.fotki....s/p9270103.html
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 09 28, 05:59)
Labas rytas:)

Va giriuosi eiliniais baciukais:)

user posted image

http://public.fotki....s/p9270103.html

Koks grožis .Super,o tu ką nemiegojai 6 ryto žiūriu rašyta rolleyes.gif
Atsakyti
Kai buvau prieš kokias tris savaites parduotuvėj "Viskas rankdarbiams' prie gimnazijos st., tai turėjo daug spalvų.Matės, kad užsipirko, nes svėrė po mažus gabaliukus ir pakavo į maišelius. Vilną guli parduotuvės gale, treuputį už kampo, tik įėjus nesimato.
Atsakyti
Diva, batukai super thumbup.gif . Prie velto kostiumėlio derantys.
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2006 09 27, 15:41)

QUOTE(Marzde @ 2006 09 28, 09:41)
Kai buvau prieš kokias tris savaites parduotuvėj "Viskas rankdarbiams' prie gimnazijos st., tai turėjo daug spalvų.Matės, kad užsipirko, nes svėrė po mažus gabaliukus ir pakavo į maišelius. Vilną guli parduotuvės gale, treuputį už kampo, tik įėjus nesimato.

O kokios ten vilnos kainos blush2.gif
Atsakyti