sveiki visi... as cia gal ir nevisai i tema (del to lb atsiprasau ) bet gal kasnors turite per daug dazytos vilnos? ? vilneles atsargos isseko dazyti nenoriu o perkant is parduotuviu lb jau brangiai gaunasi... 100g 15 lt taigi pagalvojau kad galbut jus galetumete man pagelbeti ....
kas galit padet? kaip ideti foto, noriu ir as savo darbelius pirmuosus parodyt, nes uzsikreciau tuo virusu - veltiniu
bonbonkea iš kur tokias kainas trauki. Vilna ir taip nepigi, o tavo parašyta kaina - kosminė Dauguma perka rankdarbiai.com 30g-3lt. Ir Kaune ABC parduotuvėj,tik ten spalvos tamsios.
Tokių kainų ir aš nemačiau. Galima labai gražios, pereinančiomis spalvomis vilnos nusipirkti už 8 lt - 25 g. Tai aš galvojau kad čia brangu. O ten? Už 100 g 15 Lt. Nesąmonė.
QUOTE(Gabimik @ 2006 09 27, 08:37)
Tokių kainų ir aš nemačiau. Galima labai gražios, pereinančiomis spalvomis vilnos nusipirkti už 8 lt - 25 g. Tai aš galvojau kad čia brangu. O ten? Už 100 g 15 Lt. Nesąmonė.
O kur čia galima nusipirkti tos vilnos pereinančiomis spalvomis? Bet ji gi labai brangi, jei pirktum 100g būtų net 32 lt. Tai čia iš vis
Man vat parūpo ... Baigėsi veltinio konferencija Kėdainiuose. Buvo tokia info, kad po jos parodiniai darbai bus rodomi Vilniuje ir kituose miestuose. Gal žinot kur ir kada Vilniuje?
Pereinančiom spalvom vilnos galima nusipirkti Kaune priešais Skalsą yra tokia parduotuvė, kur parduodami įvairūs daikteliai skirti rankdarbiams, ten įėjimas kartu su Tauro parduotuve.
QUOTE(Gabimik @ 2006 09 27, 13:02)
Pereinančiom spalvom vilnos galima nusipirkti Kaune priešais Skalsą yra tokia parduotuvė, kur parduodami įvairūs daikteliai skirti rankdarbiams, ten įėjimas kartu su Tauro parduotuve.
Ačiū
Kai būsiu Kaune,reiks užsukt ir į ABC,ir į šią parduotuvę.Tik kas ta Skalsa ir kaip ją rasti nekaunietėms?
Aš irgi ne kaunietė, bet dažnokai būnu Kaune, tai labai norėčiau ABC ir tos Skalsos adresų , galėčiau per maps.lt susirast shemą kaip nuvažiuot...nes iš pasakojimų labai sunku įsivaizduoti....
O kur Laisvės alėja žinote? Jei žinote tai: Tai einant nuo Senamiesčio link Laisvės alėjos po kaire puse kitoje gatvės pusėje yra ta parduotuvė. O tikslaus adreso nezinau, tik gatvės pavadinimą - Ožieškienės.
QUOTE(Marzde @ 2006 09 26, 23:59)
bonbonkea iš kur tokias kainas trauki. Vilna ir taip nepigi, o tavo parašyta kaina - kosminė Dauguma perka rankdarbiai.com 30g-3lt. Ir Kaune ABC parduotuvėj,tik ten spalvos tamsios.
na ka as zinau? iejau i parduotuve o ten tokios kainoskad net bloga pasidare be to ten pereinamos vilnos taip pat buvo... 25g 10,60lt nemazai ka?
man dar neteko parduotuvėse matyti vilnos (Vilniuje) gal kas žinot adresų ?