Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

sveiki visi... as cia gal ir nevisai i tema (del to lb atsiprasau blush2.gif ) bet gal kasnors turite per daug dazytos vilnos? lotuliukas.gif ? vilneles atsargos isseko dazyti nenoriu o perkant is parduotuviu lb jau brangiai gaunasi... 100g 15 lt g.gif taigi pagalvojau kad galbut jus galetumete man pagelbeti rolleyes.gif ....
Atsakyti
kas galit padet? kaip ideti foto, noriu ir as savo darbelius pirmuosus parodyt, blush2.gif nes uzsikreciau tuo virusu - veltiniu smile.gif
Atsakyti
bonbonkea iš kur tokias kainas trauki. Vilna ir taip nepigi, o tavo parašyta kaina - kosminė blink.gif Dauguma perka rankdarbiai.com 30g-3lt. Ir Kaune ABC parduotuvėj,tik ten spalvos tamsios.
Atsakyti
Tokių kainų ir aš nemačiau. Galima labai gražios, pereinančiomis spalvomis vilnos nusipirkti už 8 lt - 25 g. Tai aš galvojau kad čia brangu. O ten? Už 100 g 15 Lt. Nesąmonė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2006 09 27, 08:37)
Tokių kainų ir aš nemačiau. Galima labai gražios, pereinančiomis spalvomis vilnos nusipirkti už 8 lt - 25 g. Tai aš galvojau kad čia brangu. O ten? Už 100 g 15 Lt. Nesąmonė. smile.gif

O kur čia galima nusipirkti tos vilnos pereinančiomis spalvomis? Bet ji gi labai brangi, jei pirktum 100g būtų net 32 lt. Tai čia iš vis doh.gif
Atsakyti
Man vat parūpo ax.gif ... Baigėsi veltinio konferencija Kėdainiuose. Buvo tokia info, kad po jos parodiniai darbai bus rodomi Vilniuje ir kituose miestuose. Gal žinot kur ir kada Vilniuje?
Atsakyti
Pereinančiom spalvom vilnos galima nusipirkti Kaune priešais Skalsą yra tokia parduotuvė, kur parduodami įvairūs daikteliai skirti rankdarbiams, ten įėjimas kartu su Tauro parduotuve. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2006 09 27, 13:02)
Pereinančiom spalvom vilnos galima nusipirkti Kaune priešais Skalsą yra tokia parduotuvė, kur parduodami įvairūs daikteliai skirti rankdarbiams, ten įėjimas kartu su Tauro parduotuve. smile.gif

Ačiū aciuks.gif
Kai būsiu Kaune,reiks užsukt ir į ABC,ir į šią parduotuvę.Tik kas ta Skalsa ir kaip ją rasti nekaunietėms?
Atsakyti
Aš irgi ne kaunietė, bet dažnokai būnu Kaune, tai labai norėčiau ABC ir tos Skalsos adresų , galėčiau per maps.lt susirast shemą kaip nuvažiuot...nes iš pasakojimų labai sunku įsivaizduoti....
Atsakyti
O kur Laisvės alėja žinote? Jei žinote tai: Tai einant nuo Senamiesčio link Laisvės alėjos po kaire puse kitoje gatvės pusėje yra ta parduotuvė. O tikslaus adreso nezinau, tik gatvės pavadinimą - Ožieškienės.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2006 09 26, 23:59)
bonbonkea  iš kur tokias kainas trauki. Vilna ir taip nepigi, o tavo parašyta kaina - kosminė blink.gif  Dauguma perka rankdarbiai.com 30g-3lt. Ir Kaune ABC parduotuvėj,tik ten spalvos tamsios.

na ka as zinau? iejau i parduotuve o ten tokios kainoskad net bloga pasidare blink.gif be to ten pereinamos vilnos taip pat buvo... 25g 10,60lt g.gif nemazai ka?
Atsakyti
man dar neteko parduotuvėse matyti vilnos (Vilniuje) gal kas žinot adresų ?
Atsakyti