Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

nu saunuoles mergytes thumbup.gif thumbup.gif tik jau matau kad as 3 val kantrybes netureciau doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2006 09 26, 08:55)
upps dekavoju...  wub.gif  4u.gif  o kokioj temperaturoj skalbi??

95C... bet specialiai del velimo pirkau top ladder skalbykle, tai daznai ishtraukiu 'patikrinimui', o jei prastai veliasi, dar ir pamurkdau i kibira su shaltu vandeniu... nors gal shonine skalbykle galima stabdyt g.gif
Tiesa, nepamirshk darbelio ikisht i sena pagalves uzvalkala ir gerai uzrisht...antraip vilnos pukeliais gali greit uzhkimsht skalbykle mirksiukas.gif
Atsakyti
Prodysiu savo darbelius smile.gif
čia dar tik patys pirmieji tai labai kritiškai nevertinkite ax.gif
ČIAAA
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 09 26, 12:11)
95C... bet specialiai del velimo pirkau top ladder skalbykle, tai daznai ishtraukiu 'patikrinimui', o jei prastai veliasi, dar ir pamurkdau i kibira su shaltu vandeniu... nors gal shonine skalbykle galima stabdyt g.gif
Tiesa, nepamirshk darbelio ikisht i sena pagalves uzvalkala ir gerai uzrisht...antraip vilnos pukeliais gali greit uzhkimsht skalbykle mirksiukas.gif

Dekui! Teks bandyti 90 laipsniu temperaturoj bandymuka mirksiukas.gif
Atsakyti
night - labai kritiskai ir nevertinsim - kaip pirmieji, manau labai dailus wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 09 26, 09:23)
Yra tokios specialios adatos vėlimui, su kuriom badai vilną ir ji susivelia mirksiukas.gif

nu nebegaliu...velsiu...nebegaliu
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 09 26, 12:10)
nu saunuoles mergytes thumbup.gif thumbup.gif tik jau matau kad as 3 val kantrybes netureciau doh.gif doh.gif

gerai jei 3... man ir ilgiau uzima.. ne tiek pats velimas, kiek issideliojimas, piesinukas ir t.t... o jei skaiciuoT paskui visokius saguciu siuvimus ir pan, tai isvis..smile.gif) nu bet rezultatas vertas triuso..smile.gif)
Papildyta:
night- labai grazu:)
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 09 26, 12:33)
gerai jei 3... man ir ilgiau uzima.. ne tiek pats velimas, kiek issideliojimas, piesinukas ir t.t... o jei skaiciuoT paskui visokius saguciu siuvimus ir pan, tai isvis..smile.gif) nu bet rezultatas vertas triuso..smile.gif)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tikrai ne 3 valandas drinks_cheers.gif Na, man, gal kad dar labai neįgudus, rankinę padaryt trunka apie 8 valandas. Čia, aišku įsiskaito ir tos pertraukėlės, kai nebepakeldama nugaros skausmo guluosi ant grindų ar prašau, kad vyras masažą padarytų...
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 09 26, 11:35)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Tikrai ne 3 valandas drinks_cheers.gif Na, man, gal kad dar labai neįgudus, rankinę padaryt trunka apie 8 valandas. Čia, aišku įsiskaito ir tos pertraukėlės, kai nebepakeldama nugaros skausmo guluosi ant grindų ar prašau, kad vyras masažą padarytų...

blink.gif a ko jus taip kankinates?,- net slapia kiek apvelta vilna galima palikt kitai dienai. Svarbu kad neisdziutu..jauciu, dar ir trecia diea 'dakalinet' butu galima, nepradetu vilna rugti g.gif
esu ir tapkes pusiau suvelus isdziovinus, o po savaites dar pavelus,- niekuo nesiskiria nuo veltu per viena diena mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi pirmąją rankinę vėliau per du kartus... Kažkaip po kelių dienų nusprendžiau, kad per mažai suvelta, tai sušlapinau iš naujo ir pabaigiau velti. Ir tikrai dar patankėjo ir labiau susitraukė.
Gražus jūsų darbeliai, o aš kažkaip visai nerandu laiko, darbas - namai, vakarienė, skalbimai, namų darbai, ......pagalvojau, gal reikia eit į dekretines, kad pabūt namie...taip pasiilgau tų laikų...
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 09 26, 13:35)
Na, man, gal kad dar labai neįgudus, rankinę padaryt trunka apie 8 valandas.

swoon.gif siaubas.....gerai, kad pasakei - musiau jau ir nebenoriu, uzteks man tu bumbliuku lotuliukas.gif as matyt kantrybes netekusi pusiau suvelta nesiociau doh.gif o kaip jus atskiriat kad jau gana mastau.gif kad susivele tinkamai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2006 09 26, 12:12)
Prodysiu savo darbelius smile.gif
čia dar tik patys pirmieji tai labai kritiškai nevertinkite  ax.gif
ČIAAA

juokauji gal? blink.gif Nuostabūs darbai thumbup.gif kad aš taip mokečiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 26 rugsėjo 2006 - 16:34