nu saunuoles mergytes tik jau matau kad as 3 val kantrybes netureciau
QUOTE(tokom @ 2006 09 26, 08:55)
upps dekavoju... o kokioj temperaturoj skalbi??
95C... bet specialiai del velimo pirkau top ladder skalbykle, tai daznai ishtraukiu 'patikrinimui', o jei prastai veliasi, dar ir pamurkdau i kibira su shaltu vandeniu... nors gal shonine skalbykle galima stabdyt
Tiesa, nepamirshk darbelio ikisht i sena pagalves uzvalkala ir gerai uzrisht...antraip vilnos pukeliais gali greit uzhkimsht skalbykle
QUOTE(uups @ 2006 09 26, 12:11)
95C... bet specialiai del velimo pirkau top ladder skalbykle, tai daznai ishtraukiu 'patikrinimui', o jei prastai veliasi, dar ir pamurkdau i kibira su shaltu vandeniu... nors gal shonine skalbykle galima stabdyt
Tiesa, nepamirshk darbelio ikisht i sena pagalves uzvalkala ir gerai uzrisht...antraip vilnos pukeliais gali greit uzhkimsht skalbykle
Dekui! Teks bandyti 90 laipsniu temperaturoj bandymuka
night - labai kritiskai ir nevertinsim - kaip pirmieji, manau labai dailus
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 09 26, 09:23)
Yra tokios specialios adatos vėlimui, su kuriom badai vilną ir ji susivelia
nu nebegaliu...velsiu...nebegaliu
QUOTE(linada @ 2006 09 26, 12:10)
nu saunuoles mergytes tik jau matau kad as 3 val kantrybes netureciau
gerai jei 3... man ir ilgiau uzima.. ne tiek pats velimas, kiek issideliojimas, piesinukas ir t.t... o jei skaiciuoT paskui visokius saguciu siuvimus ir pan, tai isvis..) nu bet rezultatas vertas triuso..)
Papildyta:
night- labai grazu:)
QUOTE(*Diva* @ 2006 09 26, 12:33)
gerai jei 3... man ir ilgiau uzima.. ne tiek pats velimas, kiek issideliojimas, piesinukas ir t.t... o jei skaiciuoT paskui visokius saguciu siuvimus ir pan, tai isvis..) nu bet rezultatas vertas triuso..)
Tikrai ne 3 valandas Na, man, gal kad dar labai neįgudus, rankinę padaryt trunka apie 8 valandas. Čia, aišku įsiskaito ir tos pertraukėlės, kai nebepakeldama nugaros skausmo guluosi ant grindų ar prašau, kad vyras masažą padarytų...
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 09 26, 11:35)
Tikrai ne 3 valandas Na, man, gal kad dar labai neįgudus, rankinę padaryt trunka apie 8 valandas. Čia, aišku įsiskaito ir tos pertraukėlės, kai nebepakeldama nugaros skausmo guluosi ant grindų ar prašau, kad vyras masažą padarytų...
a ko jus taip kankinates?,- net slapia kiek apvelta vilna galima palikt kitai dienai. Svarbu kad neisdziutu..jauciu, dar ir trecia diea 'dakalinet' butu galima, nepradetu vilna rugti
esu ir tapkes pusiau suvelus isdziovinus, o po savaites dar pavelus,- niekuo nesiskiria nuo veltu per viena diena
Aš irgi pirmąją rankinę vėliau per du kartus... Kažkaip po kelių dienų nusprendžiau, kad per mažai suvelta, tai sušlapinau iš naujo ir pabaigiau velti. Ir tikrai dar patankėjo ir labiau susitraukė.
Gražus jūsų darbeliai, o aš kažkaip visai nerandu laiko, darbas - namai, vakarienė, skalbimai, namų darbai, ......pagalvojau, gal reikia eit į dekretines, kad pabūt namie...taip pasiilgau tų laikų...
Gražus jūsų darbeliai, o aš kažkaip visai nerandu laiko, darbas - namai, vakarienė, skalbimai, namų darbai, ......pagalvojau, gal reikia eit į dekretines, kad pabūt namie...taip pasiilgau tų laikų...
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 09 26, 13:35)
Na, man, gal kad dar labai neįgudus, rankinę padaryt trunka apie 8 valandas.
siaubas.....gerai, kad pasakei - musiau jau ir nebenoriu, uzteks man tu bumbliuku as matyt kantrybes netekusi pusiau suvelta nesiociau o kaip jus atskiriat kad jau gana kad susivele tinkamai
QUOTE(Night @ 2006 09 26, 12:12)
juokauji gal? Nuostabūs darbai kad aš taip mokečiau