Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Sveikutės, Kaune yra pirkti vilnos prie bazių tokioje parduotuvėje, ten parašyta Vilna, verpalai.
O čia mano nauji darbeliai:

user posted image[/IMG]

user posted image[/IMG]
Atsakyti

QUOTE(DOSETH @ 2006 09 25, 13:25)
Vėliau su vilna ir mochera. gaunasi plaukuoti. Su vien mochera nebandžiau.

Aciu, Doseth. pabandysiu uzsakyti- ziuresim kas gausis. idomu pabandyt:))
Atsakyti
gabimik tiesiog nuostabus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Aciū. smile.gif
Atsakyti
Visų darbeliai labai labai gražūs thumbup.gif

Aš vėliau batukus sūnui, deja, per maži išėjo verysad.gif . Bet dabar žinosiu, kad reikia didesnį lekalą pasidaryti. Tikiuosi, kad surasiu šeimininką šiems batukams.

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2006 09 25, 19:14)
Visų darbeliai labai labai gražūs  thumbup.gif

Aš vėliau batukus sūnui, deja, per maži išėjo  verysad.gif  .  Bet dabar žinosiu, kad reikia didesnį lekalą pasidaryti.  Tikiuosi, kad surasiu šeimininką šiems batukams.

user posted image
user posted image

mmmmmmmm.... kokie nuostabus biggrin.gif o kokia ismiera... gal matuosi mum visom sitam saite kaip kurpaite is pelenes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2006 09 25, 19:06)
Sveikutės, Kaune yra pirkti vilnos prie bazių tokioje parduotuvėje, ten parašyta Vilna, verpalai.
O čia mano nauji darbeliai:

Labai aciu uz info.
Ir uz pademonstruotus karoliukus!!!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2006 09 25, 09:25)
Puikūs darbeliai.
Heiki Heiki, noriu paklausti dėl tų rankenų - ar jos prisiūtos, ar priveltos ? Aš tokios formos tašiuką irgi vėliau, tačiau rankenų privelti šonuose nepavyko - prisiuvau. Todėl būtinai noriu sudalyvauti pažengusiųjų kursuose, įvairių klausimėlių atsirado...

Rankenos priveltos rolleyes.gif

QUOTE(linada @ 2006 09 25, 09:31)
kaip suprantu, Heiki tasiukas- tiesiog gabalas, po tu sulankstytas i 3 dalis ir susiutas mastau.gif pas gudra nesimokiau, tai nelabai isivaizduoju doh.gif

Neeeee..... schmoll.gif

QUOTE(ievuschka @ 2006 09 25, 09:55)
Tikrai ne  schmoll.gif , niekas ten nesusiūta, juk pati Heiki rašė. Kaip aš suprantu - tašiukas be jokių siūlių: ir šonai,ir rankenos, ir dekoras-viskas sutvirtinta pritvirtinta vėlimo būdu  biggrin.gif  thumbup.gif

Teip teip, viskas tik vėlimo būdu drinks_cheers.gif

QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 09 25, 11:00)
Heiki Heiki, o tu dekora priveli adatelem ar dedi iskart?

To mėlyno rankinuko su rožiniu dekoru tai priveltas adatėlėm (nes klientė nusipirko vilną pati ir ten buvo specialiai skirta sausam vėlimui), o kitų - iš karto dėtas ir šlapiai priveltas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 09 25, 21:12)
To mėlyno rankinuko su rožiniu dekoru tai priveltas adatėlėm (nes klientė nusipirko vilną pati ir ten buvo specialiai skirta sausam vėlimui), o kitų - iš karto dėtas ir šlapiai priveltas rolleyes.gif

dekui smile.gif
Atsakyti
oooo kaip reikia velti su adatom...?
Atsakyti
man irgi kazkaip fainiau su adatom sausuoju budu velti... kazkaip fainaaa. del to ir neprisiruosiu suvelt koki tasiuka, ir supratau, kad tapkes, man visai nemielos, tik tiek faina, kad ranku darbas...
o kostiumukas visai mielai atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2006 09 26, 07:14)
oooo kaip reikia velti su adatom...?

Yra tokios specialios adatos vėlimui, su kuriom badai vilną ir ji susivelia mirksiukas.gif
Atsakyti