Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Diva, Heiki Heiki-saunuoles thumbup.gif labai saunu kad esat - tai smarkiai virusiukus cia "paplatinat" thumbup.gif
man tik idomu, kaip butu ziema su veltom pirkstinaitem - ar jos patogios nesioti, na, ne per "kietos" pakankamai lankstytusi. as tiek vilnos prisikaupus turiu, kad laikas kazka daugiau padaryti, nes karoliuku labai jau daug teks suvelti doh.gif biggrin.gif svajoju apie puodkele (bet jai tikraisuaii beprotiskai daug vilnos reikes - nes reikia kad stora butu - karscio iki rankyciu nedaleistu). jei pasiseks su laiku ir kantrybe, bei idejom, manau kaledom dovanos bus veltinines biggrin.gif
Heiki - kaip suprantu tavo saulegrzinei tasytei atskirai velta ir prisiuta ta dalis su saulegraza?
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 09 25, 07:44)
Diva, Heiki Heiki-saunuoles thumbup.gif labai saunu kad esat - tai smarkiai virusiukus cia "paplatinat" thumbup.gif
Heiki - kaip suprantu tavo saulegrzinei tasytei atskirai velta ir prisiuta ta dalis su saulegraza?

Dėkui blush2.gif
Ne, tam tašiuke nieks neprisiūta - velta iš karto viskas. Ar esi buvusi kursuose pas Gudra? Tą rankinę vėliau taip, kaip mokino piniginę velti, tik rankenas šonuose pridėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes:)) Jus irgi labai padedat is tiesu- as irgi velt pradejau groziu prisiziurejus. ir iklimpau.. gan giliai.. mano irgi visos kaledu dovanos turbut bus veltinines..o puodkelei, Linada- nereikia daug sluoksniu- geriau ilgiau pavelt- man ir is 3 sluoksniu kietoki daiktai gaunas jei kantrybes uztenka. o del pirstiniu- pas mane ideja fix mano modeliukui tokias nuvelt. va jau savaite kaip iskarpa laukia- bet kadangi ten labai kruopsciai reikia, rankutes mazos, pirsciukai dar mazesni- ir kad niekas netampytu proceso metu, tai su vaiku negaliu velt- va gal uzmigs siandien- pabandysiu...
Heiki- fainos tasytes:) O vaikisku daikteliu manau greit prisireiks, jei noras yr:))))
Papildyta:
tiesa, tai niekas su mocheros vilna nesusiduret? va is cia as bandysiu gauti-vilna mocherine tik nezinau kiek uzsisakyti, nes nelabai suprantu kaip ji slapiam velimui- tik dekorui, ar ir velimui gerai. itariu, kad mocherine su pukeliu daiktai butu- gal ir faina... gal kas bandet? pasidalinkit patirtim,a?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 25 rugsėjo 2006 - 08:05
nu kokie faini visu darbeliai, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o tai tik pradedu mokytis rutuliukus velti bet jums visoms pavydziu tuo baltuoju pavydu bigsmile.gif nu labai jau faini darbai thumbup.gif
Atsakyti
Puikūs darbeliai.
Heiki Heiki, noriu paklausti dėl tų rankenų - ar jos prisiūtos, ar priveltos ? Aš tokios formos tašiuką irgi vėliau, tačiau rankenų privelti šonuose nepavyko - prisiuvau. Todėl būtinai noriu sudalyvauti pažengusiųjų kursuose, įvairių klausimėlių atsirado...
Atsakyti
kaip suprantu, Heiki tasiukas- tiesiog gabalas, po tu sulankstytas i 3 dalis ir susiutas mastau.gif pas gudra nesimokiau, tai nelabai isivaizduoju doh.gif
Atsakyti
Aciu uz info, del velimo priemoniu, dabar taip esu uzsikabinus velt adatelem, kad vilna jau baigiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 09 25, 10:31)
kaip suprantu, Heiki tasiukas- tiesiog gabalas, po tu sulankstytas i 3 dalis ir susiutas mastau.gif pas gudra nesimokiau, tai nelabai isivaizduoju doh.gif

Tikrai ne schmoll.gif , niekas ten nesusiūta, juk pati Heiki rašė. Kaip aš suprantu - tašiukas be jokių siūlių: ir šonai,ir rankenos, ir dekoras-viskas sutvirtinta pritvirtinta vėlimo būdu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Heiki Heiki, o tu dekora priveli adatelem ar dedi iskart?
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 09 25, 09:00)
sveikutes:)) Jus irgi labai padedat is tiesu- as irgi velt pradejau groziu prisiziurejus. ir iklimpau.. gan giliai.. mano irgi visos kaledu dovanos turbut bus veltinines..o puodkelei, Linada- nereikia daug sluoksniu- geriau ilgiau pavelt- man ir is 3 sluoksniu kietoki daiktai gaunas jei kantrybes uztenka. o del pirstiniu- pas mane ideja fix mano modeliukui tokias nuvelt. va jau savaite kaip iskarpa laukia- bet kadangi ten labai kruopsciai reikia, rankutes mazos, pirsciukai dar mazesni- ir kad niekas netampytu proceso metu, tai su vaiku negaliu velt- va gal uzmigs siandien- pabandysiu...
Heiki- fainos tasytes:) O vaikisku daikteliu manau greit prisireiks, jei noras yr:))))
Papildyta:
tiesa, tai niekas su mocheros vilna nesusiduret? va is cia as bandysiu gauti-vilna mocherine  tik nezinau kiek uzsisakyti, nes nelabai suprantu kaip ji slapiam velimui- tik dekorui, ar ir velimui gerai. itariu, kad mocherine su pukeliu daiktai butu- gal ir faina... gal kas bandet? pasidalinkit patirtim,a?

Vėliau su vilna ir mochera. gaunasi plaukuoti. Su vien mochera nebandžiau.
Atsakyti
Mergaitės, prašau pagalbos. Gal čia ir buvo kur nors rašyta apie tai, bet visos temos neskaičiau, nes neturiu laiko, todėl labai nebarkit blush2.gif
Pabandžiau velti rutuliuką. Parodžiau vaikui, kaip tai daryti. Vaikui išėjo puikiai, o man-kuo toliau-tuo blogiau. Pirmas rutuliukas išėjo neblogai, antras pradėjo skilinėti, o trečias ir visi kiti - skilo į dvi dalis ir laikosi tik ant vieno šono (kaip kaštono kevalas, perpus perskirtas). Ką ne taip padariau? g.gif Ačiūūū.
Atsakyti
QUOTE(RenataA @ 2006 09 25, 16:07)
Mergaitės, prašau pagalbos. Gal čia ir buvo kur nors rašyta apie tai, bet visos temos neskaičiau, nes neturiu laiko, todėl labai nebarkit blush2.gif
Pabandžiau velti rutuliuką. Parodžiau vaikui, kaip tai daryti. Vaikui išėjo puikiai, o man-kuo toliau-tuo blogiau. Pirmas rutuliukas išėjo neblogai, antras pradėjo skilinėti, o trečias ir visi kiti - skilo į dvi dalis ir laikosi tik ant vieno šono (kaip kaštono kevalas, perpus perskirtas). Ką ne taip padariau? g.gif  Ačiūūū.

Per anksti spustelėjai veliamą kamuoliuką mirksiukas.gif . Pradėjus velti negalima spausti, o tik švelniai velti kamuoliuką. Vėliau po truputį pradėti spausti. Pabaigoje vėlimo galima spausti iš visų jėgų.

4u.gif
Atsakyti