Įkraunama...
Įkraunama...

Žindančiųjų prietarai

nu uztenka tu gasdinimu mamytems blink.gif dar pienas prarugs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2007 11 12, 13:39)
... nes žmogus "teisingai" neįvykdęs vieno virsmo, negali teisingai vykdyti kitų.

Labai gražus paaiškinimas: labai giliai pajaustas žmogaus vidinis pasaulis... gaila, kad šiais laikais retas taip bemoka...
Atsakyti
QUOTE(jurate4 @ 2007 08 09, 00:27)
prietarais ir uosvem netikek  biggrin.gif  as girdejau, jei buteliuka gauni dovanu, tai pieno nebus. nesamone, gavau 2 ir zindau 5men.

Aš gavau dovanų irgi 2 Avent... dar maitinu krūtim: vaikui bus 9mėn. lotuliukas.gif
Aš girdėjau tokį prietarą: nepilk nutraukto pieno: pienas dings.... išpyliau nutraukto apie kibirą lotuliukas.gif (mat šaldžiau, šaldžiau, o su košėm nutraukto pieno nevalgė...) bet pienas nedingo. mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi manau, kad i prietarus verta atsizvelgti - visgi ne be pagrindo, kad per amzius sudeta...
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 11 12, 10:19)
man močiutė sakė, kad nujunkyti negalima kai medžiai jau be lapų  blink.gif , tai čia gaunasi rudenį negalima, ir tada kai medžiai dar be lapų, reiškia pavasarį.
nežinau dėl ko.
aš natūraliai atjunkiau rugpjūčio mėn (pagal visas taisykles hihihi.gif ), nes taip sutapo.

O man net pora gydytoju sake kaip tik ne vasara nujunkyti g.gif , nes vaikui reik priprasti prie kitokio maisto tada ir daugiau visokiu viduriavimu vasara buna del sterilumo mazesnio (juk pienas is kruties sterilus visad).
Atsakyti
mama mane prigrasinus buvo,kad pirmą kartą vaiką iš dešinės krūties maitinčiau,tada vaikas tipo nebus kairiarankis.... g.gif
Atsakyti