Nedideliame vandens kiekyje idedu sviesto gagaliuka.Sudedu morka,supjaustau griezineliais,paverdu sudedu sujaustyta saliera,paverdu ,sudedu bulve.Idedu poro griezineliu.Per ta laika sudedu i virtuvini kombaina keleta pomidoru ilasinu alyvu aliejaus.Susmulkinu.Isvirusias darzoves sudedu ipomidoru mase sutrinu.Mase supilu i likusi darzoviu sultini.Ipjaustau,svogunu laisku,krapu kelias skiltelias cesnako.Uzverdu, nukeliu.Patiekiant idedu naturalaus jogurto.
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 24, 15:29)
tirsta darzoviu sriuba su skrebuciais
morkas, kalafijorus, cukinijas, moliuga isverdam sultiny, baigiant virti dedam baltu pipiru, druskos jei reikia, smulkintu krapu ir pilam grietinele, ipylus i lekste pagardinam skrebuciais
morkas, kalafijorus, cukinijas, moliuga isverdam sultiny, baigiant virti dedam baltu pipiru, druskos jei reikia, smulkintu krapu ir pilam grietinele, ipylus i lekste pagardinam skrebuciais
nu, atrodo -
net uzsinorejau dabar tos sriubytes...
Savaitgalį pamėginau į yprastą sriubytę įdėt šviežių žirnelių ir žiedinių kopūstų.. na žirnelais sriuboj-ne retas atvejis, bet dėl žiedinių kopūstų ilgai abejojau.. na bet rezultatas pranoko visus lūkesčius. Šeimyna taip sulapsėjo, nieko iš didžiulio puodo neliko.
QUOTE(pina colada @ 2008 08 20, 19:53)
malonu, kad patiko mano sriubyte, prasom isbandyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 08 21, 16:07)
Savaitgalį pamėginau į yprastą sriubytę įdėt šviežių žirnelių ir žiedinių kopūstų.. na žirnelais sriuboj-ne retas atvejis, bet dėl žiedinių kopūstų ilgai abejojau.. na bet rezultatas pranoko visus lūkesčius. Šeimyna taip sulapsėjo, nieko iš didžiulio puodo neliko.
as dazniausiai dedu ziedinius kopustus, man jie skaniausi
dar viena pertrinta sriuba
pertrinta brokoliu sriuba su kumpeliu
(originale su rukyta lasisa, bet deja neturejau)
isvardam sultini, sudedam bulves, porus, paverdam, tada dedam brokolius, baigiant vierti dedam nemazai cesnako, saliero lapeliu, lauro lapeliu, muskato riesuto, baltuju pipiru, druskos ir pilam grietinele, viska pertrinam ir patiekiam su plonai pjaustytu kumpeliu
Skanaus
pertrinta brokoliu sriuba su kumpeliu
(originale su rukyta lasisa, bet deja neturejau)
isvardam sultini, sudedam bulves, porus, paverdam, tada dedam brokolius, baigiant vierti dedam nemazai cesnako, saliero lapeliu, lauro lapeliu, muskato riesuto, baltuju pipiru, druskos ir pilam grietinele, viska pertrinam ir patiekiam su plonai pjaustytu kumpeliu
Skanaus
QUOTE(Nerytė @ 2008 08 21, 16:25)
malonu, kad patiko mano sriubyte, prasom isbandyti
iškilo klausimas, kaip tuos skrebučius padaryti man jie skaniau už sriubą atrodo
QUOTE(Nerytė @ 2008 08 23, 14:04)
dar viena pertrinta sriuba
pertrinta brokoliu sriuba su kumpeliu
(originale su rukyta lasisa, bet deja neturejau)
isvardam sultini, sudedam bulves, porus, paverdam, tada dedam brokolius, baigiant vierti dedam nemazai cesnako, saliero lapeliu, lauro lapeliu, muskato riesuto, baltuju pipiru, druskos ir pilam grietinele, viska pertrinam ir patiekiam su plonai pjaustytu kumpeliu
Skanaus
pertrinta brokoliu sriuba su kumpeliu
(originale su rukyta lasisa, bet deja neturejau)
isvardam sultini, sudedam bulves, porus, paverdam, tada dedam brokolius, baigiant vierti dedam nemazai cesnako, saliero lapeliu, lauro lapeliu, muskato riesuto, baltuju pipiru, druskos ir pilam grietinele, viska pertrinam ir patiekiam su plonai pjaustytu kumpeliu
Skanaus
nerialiai atrodo
QUOTE(Katadamo @ 2008 08 28, 14:38)
iškilo klausimas, kaip tuos skrebučius padaryti man jie skaniau už sriubą atrodo
nerialiai atrodo
nerialiai atrodo
jie pirktiniai
bet juk kvadratelius tai ir pati gali pasidaryti, batono riekeles pasktudinus
aciu
Menkes ir brokoliu zuviene
4 supjaustyti svoguno laiskai,
kubeliais supjaustytu bulviu,
300ml.zuvies sultinio arba vandens,
300ml.lieso pieno,
lauro lapelis,
225g griezineliaissupjaustytu brokoliu,
450g,rukytos menkesfile beodos,
198g konservuotu nusunktukukuruzu,juoduju pipiru
sukapotu svoguno laisku papuosti.
I puoda sudekite svoguno laiskus ir bulves,supilkitesultini,piena,imeskite lauro lapeli.Uzvirinkite uzdenkite,pavirkit ant silpnos ugnies10min.Sudekite i puoda brokolius kukuruzus ir nedideliais gabaliukais supjaustyta zuvi.Pagardinkite sriuba pipirais ,uzdenkite puoda ir pavirkite ant silpnos ugnies dar 5 min.arba kol zuvis suminkstes .
Isimkite lauro lapa,apibarstykite svoguno laiskais.Pateikite karsta
4 supjaustyti svoguno laiskai,
kubeliais supjaustytu bulviu,
300ml.zuvies sultinio arba vandens,
300ml.lieso pieno,
lauro lapelis,
225g griezineliaissupjaustytu brokoliu,
450g,rukytos menkesfile beodos,
198g konservuotu nusunktukukuruzu,juoduju pipiru
sukapotu svoguno laisku papuosti.
I puoda sudekite svoguno laiskus ir bulves,supilkitesultini,piena,imeskite lauro lapeli.Uzvirinkite uzdenkite,pavirkit ant silpnos ugnies10min.Sudekite i puoda brokolius kukuruzus ir nedideliais gabaliukais supjaustyta zuvi.Pagardinkite sriuba pipirais ,uzdenkite puoda ir pavirkite ant silpnos ugnies dar 5 min.arba kol zuvis suminkstes .
Isimkite lauro lapa,apibarstykite svoguno laiskais.Pateikite karsta
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.