Įkraunama...
Įkraunama...

SRIUBOS sriubytės

QUOTE (Elena @ 2004 09 23, 06:17)
Siulau sriubytę:
Reiks faršo kokio 0,5 kg, geriausiai jautiena+kiauliena, svogūno, indelis virtų pupelių, pomidorų padažo.
Faršą reikia su visokiais prieskoniukais pakepinti.Atskirai pakepinam svogūnus. Viską sudedam į verdantį vandenį.Tada dedam sultinio kokį kubelį ir virtas pupeles.Ilgai virt nereikia, nes jau viskas lyg tai kaip ir gatava. Tada pagal skonį įdedam pomidorų padažo, norit aštresnes galima koki aštresnį padažą dėti..Barstom žalumynais..Ji tokia gaunasi tiršta… rolleyes.gif

Barstyt galima tarkuotu sūriu, o valgyt su paskrudinta bandele(prieš paskrudinant uždėjus česnakėlio ir sviestuko)-niam niam..Čia tipo kaip čili sriubytė thumbup.gif
Atsakyti
As del skrudintu bandeliu noriu paklausti. esu valgiusi, bet kur jas skrudinti? Orkaiteje?
Atsakyti
QUOTE (nerile @ 2004 09 23, 10:44)
As del skrudintu bandeliu noriu paklausti. esu valgiusi, bet kur jas skrudinti? Orkaiteje?

Aš bandžiau mikrobangėj wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Medeina @ 2004 09 23, 09:09)
QUOTE (Elena @ 2004 09 23, 06:17)
Siulau sriubytę:
Reiks faršo kokio 0,5 kg, geriausiai jautiena+kiauliena, svogūno, indelis virtų pupelių, pomidorų padažo.
Faršą reikia su visokiais prieskoniukais pakepinti.Atskirai pakepinam svogūnus. Viską sudedam į verdantį vandenį.Tada dedam sultinio kokį kubelį ir virtas pupeles.Ilgai virt nereikia, nes jau viskas lyg tai kaip ir gatava. Tada pagal skonį įdedam pomidorų padažo, norit aštresnes galima koki aštresnį padažą dėti..Barstom žalumynais..Ji tokia gaunasi tiršta… rolleyes.gif

Barstyt galima tarkuotu sūriu, o valgyt su paskrudinta bandele(prieš paskrudinant uždėjus česnakėlio ir sviestuko)-niam niam..Čia tipo kaip čili sriubytė thumbup.gif

as dar supjaustau morka kvadrateliais ir imetu viena cili pipiriuka.Skanumelis clap.gif
Atsakyti
QUOTE (Medeina @ 2004 09 23, 19:12)
Aš bandžiau mikrobangėj wink.gif

kad mikrobangej nepaskrunda sad.gif siulau orkaitej.
Atsakyti
QUOTE (bea @ 2004 09 23, 19:06)
kad mikrobangej nepaskrunda sad.gif siulau orkaitej.

Neparašiau,kad su grilium tongue.gif -kombi funkcija doh.gif
Atsakyti
O jei tosteryje?
Atsakyti
QUOTE (ramaske @ 2004 09 23, 18:28)
QUOTE (Medeina @ 2004 09 23, 09:09)
QUOTE (Elena @ 2004 09 23, 06:17)
Siulau sriubytę:
Reiks faršo kokio 0,5 kg, geriausiai jautiena+kiauliena, svogūno, indelis virtų pupelių, pomidorų padažo.
Faršą reikia su visokiais prieskoniukais pakepinti.Atskirai pakepinam svogūnus. Viską sudedam į verdantį vandenį.Tada dedam sultinio kokį kubelį ir virtas pupeles.Ilgai virt nereikia, nes jau viskas lyg tai kaip ir gatava. Tada pagal skonį įdedam pomidorų padažo, norit aštresnes galima koki aštresnį padažą dėti..Barstom žalumynais..Ji tokia gaunasi tiršta… rolleyes.gif

Barstyt galima tarkuotu sūriu, o valgyt su paskrudinta bandele(prieš paskrudinant uždėjus česnakėlio ir sviestuko)-niam niam..Čia tipo kaip čili sriubytė thumbup.gif

as dar supjaustau morka kvadrateliais ir imetu viena cili pipiriuka.Skanumelis clap.gif

Oi, kaip noriu!!! O bulvyciu nereikia ideti? Ir kokias tas pupeles ideti. Parasykit kuo greiciau-gal ryt bandysiu ka nors sukurpti wub.gif
Papildyta @ [mergetime]1096917536[/mergetime]
QUOTE (ramaske @ 2004 09 23, 18:28)
QUOTE (Medeina @ 2004 09 23, 09:09)
QUOTE (Elena @ 2004 09 23, 06:17)
Siulau sriubytę:
Reiks faršo kokio 0,5 kg, geriausiai jautiena+kiauliena, svogūno, indelis virtų pupelių, pomidorų padažo.
Faršą reikia su visokiais prieskoniukais pakepinti.Atskirai pakepinam svogūnus. Viską sudedam į verdantį vandenį.Tada dedam sultinio kokį kubelį ir virtas pupeles.Ilgai virt nereikia, nes jau viskas lyg tai kaip ir gatava. Tada pagal skonį įdedam pomidorų padažo, norit aštresnes galima koki aštresnį padažą dėti..Barstom žalumynais..Ji tokia gaunasi tiršta… rolleyes.gif

Barstyt galima tarkuotu sūriu, o valgyt su paskrudinta bandele(prieš paskrudinant uždėjus česnakėlio ir sviestuko)-niam niam..Čia tipo kaip čili sriubytė thumbup.gif

as dar supjaustau morka kvadrateliais ir imetu viena cili pipiriuka.Skanumelis clap.gif

Oi, kaip noriu!!! O bulvyciu nereikia ideti? Ir kokias tas pupeles ideti. Parasykit kuo greiciau-gal ryt bandysiu ka nors sukurpti wub.gif
Atsakyti
Gal kam keistas pasirodys klausimas, bet kokiu principu gaminti mėsos kukuliukus, kad jie sriuboje neišsileistų? Niekad negaminau, tai neįsivaizduoju?
Gal kas galėtumėt šefo patarimą duot? laugh.gif
Papildyta @ [mergetime]1099300604[[b]*nigrita rgetime] [/b]

Ačiū, BEA, bandau ieškotis rolleyes.gif
<..>
sad.gif NERANDU sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nigrita: 01 lapkričio 2004 - 11:21
QUOTE
Gal kam keistas pasirodys klausimas, bet kokiu principu gaminti mėsos kukuliukus, kad jie sriuboje neišsileistų? Niekad negaminau, tai neįsivaizduoju?
Gal kas galėtumėt šefo patarimą duot? 



Daromi paprasciauciai is farso , jie neissileidzia , zinoma reikia det tik verdanti vandeni smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Lauriukas @ 2004 11 01, 11:39)
Daromi paprasciauciai is farso , jie neissileidzia , zinoma reikia det tik verdanti vandeni smile.gif

Ačiū wink.gif
Atsakyti
Na o aš pasiūlysiu aštrių patiekalų mėgėjoms. Sriuba vadinasi CHARČIO. Tai gruzinška berods sriuba. Niu man tai labai skanu. O reikia:

jautienos kumpio
džiovintų slyvų
svogūnų
ryžių
aštrios adžikos
pomidorų pastos

Dėl ingridientu - šiaip vietoje adžikos dedasi aštrūs pipirai, bet labai skanu su adžika ir gaunasi aštri.

Jautieną supjaustyti gabaliukais ir virti kol suminkštės. Svogūnus supjaustyti kubeliai ir dėti į puodą. Taip pat sudėti ryžius, džiovintas pasmulkintas slyvas, adžiką ir pomidorų pastą. Virti kol viskas išvirs. Tada jau valgyti.


Oi skanumėlis. Valgau be nieko. Mano vyras tai su batonu ir grietine. Nu čia kaip kas megsta. Tiesa svogūnu tai daug dedu, o slyvų mažiau, bet čia irgi skonio reikalas.

Skanaus.
Atsakyti