Įkraunama...
Įkraunama...

SRIUBOS sriubytės

QUOTE(Nerytė @ 2008 07 24, 15:29)
tirsta darzoviu sriuba su skrebuciais
morkas, kalafijorus, cukinijas, moliuga isverdam sultiny, baigiant virti dedam baltu pipiru, druskos jei reikia, smulkintu krapu ir pilam grietinele, ipylus i lekste pagardinam skrebuciais


Baigiant virti, sutrynei su blenderiu, ar ne? Nes darzoviu gabaliuku kaip ir nematau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linucia @ 2008 07 24, 22:10)
Baigiant virti, sutrynei su blenderiu, ar ne? Nes darzoviu gabaliuku kaip ir nematau ax.gif

doh.gif acha, ot ziopla neparasiau
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 16, 19:00)
o tu ja balini ar tik sultinys? kazkaip niekad paprikos i sriuba nededu blush2.gif



QUOTE(aga1 @ 2008 07 16, 21:34)
Idomu ir man kaip su ta paprika. Niekada nebandziau jos deti i sriuba g.gif
O gal yra ir kokia paprikos sriuba?



QUOTE(*Marija* @ 2008 07 16, 21:35)
Man ir idomu g.gif  Bet jei i troskinius skanu ja det, tai gal ir sriubytej butu visai ir gerai paprika ax.gif



kai išverda, įsidedu šaukštelį grietinės (bet čia kaip kam patinka). O paprika šitoje sriubytėje labai tinka
Atsakyti
Aš verdu tokią daržovių sriubytę: morka, svogūnas, bulvikės, šaldyti žirneliai, o prieš baigiant virti sumetu cukiniją gabaliukais, dar po kurio laiko pomidorą ir žalumynus ką turiu (krapus, svogūnų laiškus, petražoles). Labai graži r puošni gaunasi, nes morkos geltonuoja, žirneliai šviesiai žali, o pomidoras raudonas, tik svarbu jį dėti pačioje pabaigoje, kai jau visa kita išvirę smile.gif
Atsakyti
svieziu burokeliu sriuba

sviezius burokelius supjaustom, sumetam i puoda, sumetam rukytus sonkauliukus ir verdam, siek tiek pavirus sudedam bulves, baigiant virti sudedam megstamus prieskonius ir siek tiek citrinos sulciu ipilam, valgom su grietine ax.gif

user posted image
Atsakyti
Gal galit pasidalinti perliniu kruopu sriubytes receptu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2008 08 11, 16:17)
Gal galit pasidalinti perliniu kruopu sriubytes receptu?  4u.gif

buvo pries pora psl aprasyta,pavartyk atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 08 11, 21:06)
buvo pries pora psl aprasyta,pavartyk atgal  mirksiukas.gif


Labai ačiū, radau 4u.gif o gal žinot kada kruopytes mesti, pradžioj ar pabaigoj,ten tiesiog nėra parašyta sriubytės gaminimo tvarkos blush2.gif ir šonine kiek virti reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 24, 17:30)
pirktiniai jie  blush2.gif antruose patiekalause, receptuose prie nuotrauku idejau kaip jie atrodo mirksiukas.gif
beja, aciu uz komplimenta, tikrai labai skanu, vaikas net 2 lekstes suvalge thumbup.gif

nerandu ten verysad.gif o kur ju yr pirkti ,kokiam skyriuje?
Atsakyti
gal žinot gaspačio receptuką? lab noriu pasigamint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince J @ 2008 08 12, 13:21)
nerandu ten  verysad.gif  o kur ju yr pirkti ,kokiam skyriuje?

matai as ne LT pirkau, tai nelabai galiu ka padeti ax.gif
Atsakyti
4u.gif galbūt kas nors ieško žirnelių sriubos recepto, parašysiu kaip darau:

reikia kiaulienos šonkauliukų, žirnelių (šviežių, šaldytų arba džiovintų), morkų, manų kruopų, druskos, prieskonių.

sutarkuojame morkas, į verdantį pasūdytą vandenį sudedame šonkauliukus, morkas ir žirnelius, ir saujelę manų kruopų. ir verdame... ilgai, jeigu švieži žirneliai tai gali tekti net kokias tris val virti. šonkauliukus kai išverda galima išimti. sriuba turi būti auksinės spalvos, žirneliai irgi geltoni. labai skani, klasikinė sriuba essen.gif
Atsakyti