Įkraunama...
Įkraunama...

SRIUBOS sriubytės

QUOTE(Nerytė @ 2008 03 13, 14:31)
burokeliu sriuba su rukytais sonkauliukais ir dziovintais baravykais

recepto nerasau, nes turbut visos mokam isvirti burokeliu sriuba blush2.gif

user posted image

O as labai noreciau burokeliu sriubos recepto, nes man ji neiseina, kazkokia beskone:(
Atsakyti
QUOTE(Dzenet @ 2008 03 16, 19:56)
O as labai noreciau burokeliu sriubos recepto, nes man ji neiseina, kazkokia beskone:(

isverdi sultini... as verdu is petrazoles ir saliero saknu, morkos, poro (viska sudedu stambiais gavalai, kad isvirus galeciau ismesti), taip pat sudedu rukytus sonkauliukus, burokelius, grybus, bulves ir druska, cukrus, citrinos sultys, prieskoniai barsciams, jei nesigauna rugstele tai tada gali deti marinuotus burokelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenet @ 2008 03 16, 18:56)

As visad ant galo,baigiant virti pilu i burokeliu sriubyte citrinos sulciu thumbup.gif
Atsakyti
burokeliu sriubyte dievinu 4u.gif reiks po iskrovos dienos pasigaminti ja bigsmile.gif
Atsakyti
VIRIAU sriubyte su zuvim,tai labai patiko manajai thumbup.gif
Atsakyti
pasidalinsiu paprastos,bet labai gardžios sriubos receptu 4u.gif

Špinatų sriuba su makaronais
visų produktų kiekis iš akies,pagal skonį bigsmile.gif jei mėgstat tištesnę-dėti daugiau miltų,jei sotesnę-daugiau makaronų ir riebesnę grietinėlę 4u.gif
vidutiniam puodui (2,5-3 litrų) sriubos jums reikės:
sviesto/aliejaus
nedidelio svogūno
šaukšto miltų
porą saujų išvirtų makaronų (geriau ne ilgų,t.y. kokių kriauklių,sraigių ar bantukų)
vištienos sultinio ( tik vištienos ,kiti per aštrūs ir sugadina skonį.puikiai tinka ir iš kubelio)
špinatų (šviežių ar šaldytų,susmulkintų blenderiu)
200 ml grietinėlės (grietinė netinka),aš pilu tą 13 proc. riebumo,bet kas neturi problemų su figūrom gali ir 35 proc. pilti mirksiukas.gif kuo riebesnė,tuo skaniau gaunasi thumbup.gif
pipirų,malto muskato riešuto

svogūną smulkiai supjaustyti,apkepinti sviesto ir aliejaus mišinyje ant mažesnės ugnies,kad nepakeistų spalvos ir nebūtų to "kepto" skonio (galima ir tik sviestą imti,bet sumaišius ir sveikiau ir ne taip tas sviestas greitai dega) kol pasidarys permatomas,įberti miltus,pakepinti kartu ir užpilti sultiniu,gerai išmaišyti kad neliktų gumuliukų.kai užvirs,įdėti blenderiu susmulkintus špinatus,įpilti grietinėlę,išmaišyti,pagardinti maltais juodais pipirais ir muskato riešutu,dar kartą palaukti kol užvirs,idėti virtus makaronus ir išjungti.
Skanaus 4u.gif

P.S. nuotraukos neturiu ax.gif bet tikrai siulau paragauti,išties skani sriuba thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 20 kovo 2008 - 12:21
QUOTE(Mintibutė @ 2008 03 11, 17:36)
kruopiene
user posted image

Isbandziau siandien thumbup.gif .Kruopas nuviriau gerai 20min , ir viskas gavos. Tikrai labai skanu, dar sauksta lydyto surio idejau tai apsivalgymas. Aciu uz idejas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 03 16, 21:14)
As visad ant galo,baigiant virti pilu i burokeliu sriubyte citrinos sulciu thumbup.gif

o aš įpilu acto šlakelį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 03 27, 08:48)
o aš įpilu acto šlakelį ax.gif

galima sakyti tas pats ax.gif
Atsakyti
man citrinu sultys naturaliau atrodo nei actas, vengiu jo
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 27, 13:17)
man citrinu sultys naturaliau atrodo nei actas, vengiu jo

Manau obuoliu actas pakankamai naturalus g.gif
Atsakyti