Įkraunama...
Įkraunama...

SRIUBOS sriubytės

QUOTE(Saldainė @ 2008 03 11, 16:13)
Dievinu darzoviu sriubytes!! O tu darei su saldytom ar svieziom?

su svieziom,tik zirneliai saldyti 4u.gif

kruopiene
user posted image

user posted image

receptu nededu,nes visos zinom ax.gif
Atsakyti
o as noreciau kruopu sriubytes receptuko. Bandziau karta su kruopom daryti, bet tos perlines kruopos kaip klijai gavos tai idomu kaip kitos daros.
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 03 11, 16:43)
o as noreciau kruopu sriubytes receptuko. Bandziau karta su kruopom daryti, bet tos perlines kruopos kaip klijai gavos tai idomu kaip kitos daros.

as kruopas visada pirma uzplikau su karstu vandeniu ir slakeliu aliejaus,tada nebekimba 4u.gif

receptas : morka,svoguna,cesnaka,pora - pkepinti svieste ideti lauro lapus,pipirus ir uzpilti karstu vandeniu ir suberti kruopas,virimo gale sudeti virtas pupeles.Isvirus sriubai isjungti ugni ir sudeti zalumynus bei smulkiai pjaustyta cesnaka 4u.gif
Atsakyti
Sugundei tu mane su tokiom nuotraukom, eisiu pasidarysiu sriubytes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldainė @ 2008 03 11, 17:04)
Sugundei tu mane su tokiom nuotraukom, eisiu pasidarysiu sriubytes  bigsmile.gif

eik,o as einu dirbti rolleyes.gif
Atsakyti
O aš perlines kruopas išverdu atskirai-tiksliau apverdu, nuplaunu ir tik tada sudedu į sriubą essen.gif
Atsakyti
burokeliu sriuba su rukytais sonkauliukais ir dziovintais baravykais

recepto nerasau, nes turbut visos mokam isvirti burokeliu sriuba blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Neryte, aciu uz gera minti, vat barscius tai virti visos mokame, o kad baravyku dziovintu ideti galiu man net i galva neatejo blush2.gif saunuole seimininke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grranata @ 2008 03 13, 16:38)
Neryte, aciu uz gera minti, vat barscius tai virti visos mokame, o kad baravyku dziovintu ideti galiu man net i galva neatejo blush2.gif  saunuole seimininke thumbup.gif

mirksiukas.gif nera uz ka, aciu uz pagyras blush2.gif
Atsakyti
pagaliau ir as rytoj isbandysiu zuviene,niekad nebuvau birus,tai ziuresim kas cia gausis blush2.gif
Atsakyti
gal turit kokios tirstos skanios sriubos recepta? smile.gif rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
Recepta jau esu idejus anksciau ax.gif ,o siandien vaizdiskai pateikiu, nes tik ka jos pavalgiau:(sriuba su vistiena ir brokoliais)

user posted image
Atsakyti